Şimdi Ara

TENET (2020) | Christopher Nolan (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
13
Favori
19.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu vakitte sinemaya gitmek güvenli mi bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bu vakitte sinemaya gitmek güvenli mi bilemiyorum
    AVM ler tiklim tiklim. Sinema salonunda hicbisey olmaz. 2 koltuk aralikla oturuluyor
  • Bende bu filme çok gitmek istiyorum. Haftasonu gece seansı koysalardı güzel olurdu. İmax e gidilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

AVM ler tiklim tiklim. Sinema salonunda hicbisey olmaz. 2 koltuk aralikla oturuluyor

Alıntıları Göster
    2-2.5 saat kapalı ortamda kalınıyor. Klima açılıyor mu bilmiyorum. Yani riske değer mi bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim. Beynim falan yanmadı. Hiç bir şey anlamadım.
    Belkide beynim yoktur

İki, üç sahne güzeldi.

Anlamak için bir kere daha mı izlesem bilemiuyorum.

Nolan ne içiyor.

• eksideki yorumlar olumlu. Nolan yine efsanevi film yapmis
  • Nolan'ın en iyi işlerinden biri mi değil ama baya güzeldi büyük keyif aldım
    Nolan'ın en karmaşık filmlerinden biriydi hele sonlara doğru bir bölüm var biz ne izliyoruz abi diyorsun
    olumsuz yorum yapan çok olacaktır ama hiç aldırmayın imkanı olan gidip izlesin bence
  • Bugün vizyona girdi ve ilk seansına girdim. İmkanı olan herkes sinemada izlesin bu filmi.

Yok efendim TENET patlayacak, Nolan bitti artık. Filmi izlemeden bu tarz yorumlarda bulunanlar kendi kurdukları hayallerde yaşayanlardır.

Nolan'ın en iyi filmi diyemem ancak en karmaşık filmiydi. Sinemadan ayrılırken gayet tatmin olmuştum. Tüm beklentilerimin Nolan tarafından yerine getirilmesinin mutluluğuyla da eve gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 26 Ağustos 2020; 20:14:54 >
  • Filmi izledim. Öncelikle beklediğimden daha az karmaşık buldum. Sanırım izleyenlerin yorumları yüzünden karmaşıklık beklentim arşa çıkmış. Bunun dışında kafama takılan birkaç soru da var. Mesela,

1-) Neil Max'ti değil mi?
    2-) Daha filmin en başında yanlış hatırlamıyorsam evirt edilenlerden birinin sırtında tıpkı Neil'in ardında taşıdığı metal para gibi bir şey takılıydı. O adamın da Neil olduğunu düşünüyorum. Yanlış mıyım?
    3-) Sator teknede öldüyse daha sonraki günlerde yaşamış olan Sator, gelecekteki iş yaptığı insanlar tarafından uyarılıp turnikeden geçirilmiş geçmiş Sator'du değil mi?

Film bence çok güzeldi. Nolan'ın zirvesi miydi, tartışılır. Görsel bakımdan ise muhteşemdi. Hele en sonu.
    Binayı iki kere patlatma sahnesi inanılmazdı.
    Müzikler de güzeldi bence ama Hans Zimmer olsa nasıl olurdu acaba diye düşünmeden edemedim.

Ayrıca daha filmin ilk fragmanını izlediğimde düşündüğüm
    Filmin başlangıcı normal olacak ortada kırılacak ve zamanda geriye gidip tekrar filmin başlangıcında final yapacak
    durumu bir bakıma sağlandığı için de mutlu oldum

• Yahu bu filmi evirt olup hiç izlememiş gibi tekrar izleyemiyor muyuz? Doyamadım arkadaş doyamadım. Heyecanla beklediğimiz bir dost daha eksildi masadan...

Nolan film yap derken Tenet'i attı ortaya umarım bol bol film yapmaya devam eder.

• Film tam bir basyapıt. Açıkçası nolan hayranı olarak bu sefer çuvallar diyordum. Dunkirk i çünkü nolan a tam yakıştıramamıştım. Yalnız bu efsane olmuş.

• Algoritma'nın parçalarını almak için mavi-kırmızı takım olarak gidip savaştıkları bölümde kırmızı takımın sahnelerinde müzik normal çalarken mavi takımın sahnelerinde müzik tersten çalıyormuş
    oha bu detayı izlerken farketmemiştim
  • Filmin vizyona girmesini istemiyordum. Bu dönemde girmeseydi keşke. Gidip de sinemada izlemem, ileride izlerim artık başka şekilde.
    Olmadı Nolan olmadı :)
    Covid olayları biterse yeniden vizyona girer umarım.
  • Ben de izlemiş bulunmaktayım filmi. Bence de nolanın en iyi 3 işine girmez ama bu film sinema tarihinin en komplike filmi olabilir, metaforcu yönetmenlerin anlaşılması zor filmlerinin aksine her şey doğal her şey gerçek ama inanılmaz girift bir yapısı var. Nolan resmen kendi şovunu yapmış.
    Bir de adamın her filmi mi klas olur. Resmen premium bir arabaya binmiş, lüks bir restorana gitmiş etkisi yapıyor insanda. Bunu da ancak Nolan yapabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Filmin vizyona girmesini istemiyordum. Bu dönemde girmeseydi keşke. Gidip de sinemada izlemem, ileride izlerim artık başka şekilde.
    Olmadı Nolan olmadı :)
    Covid olayları biterse yeniden vizyona girer umarım.
    Aynı ben. Ben de bu filmin şu durumda vizyona girmesini istemezdim. Çünkü Covid yüzünden hakkı olan gişeyi elde edemeyecek. Belki vizyonda normalde olacağından daha uzun süre tutabilirlerse hasılat biraz daha iyi olabilir.

Ben filme gidenlere sormak istiyorum. 2-2.5 saat kesintisiz olarak maske ile salonda film izlemek hiç mi rahatsız etmedi? O 2.5 saatte maske insanı nefessiz bırakır, terletir, lastikleri kulak kepçesini acıtır ve dolayısıyla filme tam olarak odaklanamaz bu yüzden filmden alacağınız keyfi tam olarak alamazsınız. E maskeyi de çıkarmak olmaz hem kapalı alan hem de topluluk içindesiniz. Benim fikirlerime göre böyle ancak sinemaya bu koşullarda gidenlerin tecrübssini merak ediyorum. Bu şekilde izlemekten cidden keyif alabiliyor musunuz?

• IMAX'te izlemek istiyorum bu filmi.
  • nolan sen ne yaptın ulan :D izledim ama bir sürü boşluk kaldı. anlaşılan inception gibi her izleyişte farklı şeyler göreceğimiz bir film çıktı ortaya. 3 kere de izlenir 5 kere de izlenir. resmen anlayan anlasın anlamayan anlayana kadar izlesin diye film yapmış adam. tereddütte kalan kesinlikle izlesin. şehrinde imax olan direk imax salonda izlesin.
  • Konsept genel olarak hoşuma gitti ama film kendini açıklamak konusunda çok kabız. Tam anlamadığım birkaç nokta var.
    Ana karakteri beğenmedim.
    İlk yarı biraz durgundu sonradan açıldı.
    Kenneth branagh kötü adam olup olmadığından emin değildi ama bariz şekilde kötü adam o. Neden böyle demiş anlamadım.
    Benim gittiğim salonla mı alakalı bilmiyorum ama filmin sesi çok fazlaydı. Özellikle müzikler yüzünden başım ağrıdı ve son sahnelerde bitsin artık diye yalvardım.
    Toparlayacak olursak; olağanüstü bir film izlemeyeceğinizi ve filmi yüzde yüz anlayamayacağınızı bilerek giderseniz keyif alırsınız diye düşünüyorum.
    7/10

• Pattison nasıl oynamış arkadaşlar
  • Niye böyle yanlış zamanda girdi vizyona anlamadım.Klima var mı yok mu salonlarda varsa ayrı dert ,yoksa ayrı dert.Üstüne 2.5 saat kapalı ortamda oturmak var mesafenin bi önemi olmaz aynı havayı soluyacaz zaten orada , çok tehlikeli bence gerek yok internete düşmesini bekleyecez artık

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.