Şimdi Ara

TENET (2020) | Christopher Nolan (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
13
Favori
19.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Aynı ben. Ben de bu filmin şu durumda vizyona girmesini istemezdim. Çünkü Covid yüzünden hakkı olan gişeyi elde edemeyecek. Belki vizyonda normalde olacağından daha uzun süre tutabilirlerse hasılat biraz daha iyi olabilir.

Ben filme gidenlere sormak istiyorum. 2-2.5 saat kesintisiz olarak maske ile salonda film izlemek hiç mi rahatsız etmedi? O 2.5 saatte maske insanı nefessiz bırakır, terletir, lastikleri kulak kepçesini acıtır ve dolayısıyla filme tam olarak odaklanamaz bu yüzden filmden alacağınız keyfi tam olarak alamazsınız. E maskeyi de çıkarmak olmaz hem kapalı alan hem de topluluk içindesiniz. Benim fikirlerime göre böyle ancak sinemaya bu koşullarda gidenlerin tecrübssini merak ediyorum. Bu şekilde izlemekten cidden keyif alabiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Ben maske takmaktan nefret eden biriyim çok rahatsız eder normalde beni ama film içine öyle bir çekiyor ki seni maske taktığın onun rahatsızlığı aklına bile gelmiyor tabi kişiden kişiye değişir yinede

• Filmin %80 ini anlamadım
    Ama bu adamın net bol çatışmalı savaş filmi çekmesi şart gitti dunkirk çekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Ne anladığını anlatır mısın? Ben pek anlayamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmi çarşamba izledim açıkçası puzzle gibi 3 4 izlemeye neler çıkaracağımı zamanla yazacağım.

• Blu-ray erken çıkarırlar herhalde pandemiden dolayı, maskeyle izlenmez 2.5 saat.

• Yahu ne maskesi.?.salonun icinde maske takilmiyor. Isterseniz cikariyorsunuz

• Çok büyük spoiler veriyorum DİKKAT:

[Bi b*k anlamadım... ]

• İzleyenler izlemeyenler için yazsın, nasıl film?

• Nolan inanılmaz bir film yapmış bu sefer. Dunkirk ile çıta biraz düşmüş gibiydi ama tekrar arşa çıkarmış. Efektler, müzikler, kurgu, hikaye ve oyunculuklar muazzam. Tek sıkıntısı anlama sorunu. Bazı yerlerini gerçekten kavrayamadım. Onları da anlayabilmiş olsam çok daha keyif alırdım. Tekrar-tekrar izlemelik bir film. Birkaç analiz izlemeyi ve yorum okumayı düşünüyorum birazdan. Çünkü bazı yerleri gerçekten tartışılacak cinsten filmin. Ayrıca çok iyi detaylar var filmin içinde. Hiçbir noktayı es geçmemişler hemen hemen. Hikayeyi de sağlam temele oturtmuş Nolan. Belli bir sebepten dolayı oluyor olaylar ve öyle klişe bir zaman yolculuğu filmi gibi hissettirmedi açıkçası. 13:00 seansında izledim Cinemaximum'da, yaklaşık 7-8 kişi vardı salonda ve sessiz sedasız gayet güzel film izledik. Önceden olsa patlamış mısırlar, kolalar falan havada uçuşurdu.

• İNANILMAZ! MUHTEŞEM! Nolan'a karşı hiçbir zaman güven eksikliğim zaten olmadı. Bu film hakkında bazı yorumları görünce birazcık beklentimi azaltmıştım ama yok! Nolan resmen uçmuş! Nolan'ın zirve filmi değil ama çıldırdığının zirvesi olmuş! Ağızlarınız açık kalacak! Görsel efektsiz o sahneleri çekmek şu dünyada sadece Nolan gibi bir yönetmenin yapabileceği bir iş. Sen bir DAHİSİN NOLAN!

Hiç bekletmeden gidin izleyin arkadaşlar. Anlaşılması zor gibi yorumlar görmüştüm ama alakası yok. Temeli anlamakta sıkıntı çekmeyeceksiniz ama illa ki herkes gibi kafanızda soru işaretleri olacaktır. Nolan'ın filmlerinin güzel yanı da bu zaten.

• oha o kadar iyi mi film ?

Depremde olsa,meteorda carpsa,kiyamette kopsa bu filmi IMAX'de izleyecegim.!

Koronodan korkanlari anlamiyorum,, asi bile ciksa bu hastalik yok olmayacak.. asi nin yan etkileri yok mu saniyorsunuz ? asi yaptirmayi dusunmuyorum
  • Dunkirk denen ruhsuz filmden sonra beklentim düşmüştü ama yorumlara bakılırsa bir inception daha çekmiş anlaşılan
  • film bugün izledim nolan klasiği ve çektiği en iyi filmler katogorisine girer tenet 3leme yada 2 film şeklinde olucak bence sonunda bunun sinyallerini verdi spoiler vermek istemiyorum ama bu film tenet 3lemesi şeklinde olucaksa final filmi buydu.
  • Vakalar her gün artıyor, şu ortamda sinemaya gitmek biraz çılgınlık. Umarım erkenden düşer de netflix gibi yerlere izleriz. korona olmasaydı kesinlikle sinema da izlerdim.

• Filmi izlemek istiyorum ama kapalı bir salonda tanımadığım insanlarla birlikte izlemek bu COVID döneminde hiç mantıklı gelmiyor. Umarım en kısa zamanda internet üzerinden kira/satışa çıkar. Ya da streaming platformlarına gelir.
  • önceki filmleriyle asla kıyaslamayın.nolan filmleri karışık olsa da film sonunda jetonlar düşüyordu.ama film gerçekten karmaşık ve bana hiç zevk vermedi.tamam 3-4 defa izleyip anlayalım ama filmi beğenmedim.yıldızlar arasını ilk izlediğimde çok etkilenmiştim sonrasında belki 10 defa izledim inseption da aynı şekilde ama tenet bence olmamış
  • Film gayet güzeldi bence. Film karışık, anlamadım diyenler birazcık bile dikkatli izlememiş; sırf aksiyon dolu, düz filmlere gitmişler hep sanırım.

Ben; büyük bir kısmını anladım, anlamadığım kısımlar için de internette bir sürü kaynak var, onlara baktım. Film baştan sona detaylı olarak açıklanmış.

Temposu yüksek, müzikleri güzel, sinemada izlenmelik bir film. Benim gittiğim sinema -ki Türkiye standartlarına göre bile ortalama sayılır- gayet de iyiydi önlemler açısından. O yönden bir çekinceniz olmasın.
  • IMAX de izledim film iyi mi kotu mu anlamadim. altyazili izledigim icin bircok seyi kacirdim ve filmin 90% anlamadim.!! Otoban ve sonda ki catisma sahneleri inanilmazdi !

film asiri ruhsuz. eksi de biri yazmis. '' dust 2 map’i kurup bir çatışma sahnesi yazmışlar. ''

bu arada ses'den rahatsiz olanlar sorun salondan degil Nolan bu filmde Sesi cok yuksek tutmus. bazi yerlerde asiri rahatsiz ediciydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 2 Eylül 2020; 12:27:24 >
  • İstinye Park IMAX için 3 eylülden sonraki seanslar neden görünmüyor bilen var mı? 8 Eylül gibi İstanbulda olacağım filme girebiliriz değil mi bir sıkıntı olmaz? Cinemaximum'a ulaşamıyorum hiçbir yerden
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.