Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elif1907

sharapova yı bende merak ediorum ilerleyen maçlarda..kalırsa tabii( ee birasda özümüze dönelim ama dimi)

quote:

ee bu gece umarım maçları kesmezler...

Ne yazık ki gene macları kesecekler gibi gorunuyor. Bugun izlerken Eurosport'u yandan yazı gectiler; "TODAY 00:00, IAAF Atletizm" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 31 Ağustos 2007; 18:15:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

sharapova yı bende merak ediorum ilerleyen maçlarda..kalırsa tabii( ee birasda özümüze dönelim ama dimi)

quote:

ee bu gece umarım maçları kesmezler...

Ne yazık ki gene macları kesecekler gibi gorunuyor. Bugun izlerken Eurosport'u yandan yazı gectiler; "TODAY 00:00, IAAF Atletizm" diye.

bende gördüm onu maalesef..ama sanırım son günleri atletizmin..çünkü özetlerde yarı final yazıyordu..

ben şanslıyım valla Can..Safin'nin maçı 8 de oynanacak..umarım verirler

• ...güle güle Safinnnnn!!!!
  • Djokovic - Stepanek 6-7, 7-6, 5-7, 7-5, 7-6

turnuvada izlediğim en güzel maç idi..Stepanek her ne kadar kazandığı puanlardan sonra yaptığı aykırı sevinçleriyle antipatimi kazanmış olsada ve her ne kadar Djokovic stilini çok beğendiğim bir oyuncu olup onu tutsamda..her iki tenisçiyede helal olsun...inanılmaz zevkli bir maçtı
  • Ne yazıkki aksam yayınlanan macların hepsini dısarıda oldugum icin kacırdım. Ozellikle Djokovic - Stepanek macının set skorlarına bakdıgımda macı kacırdıgım icin icim acıyor. Safin icin ise senin adına gercekten uzuldum.

Gece izledigim maclarda ise 14 numaralı seri bası Elena Demetieva rakibi Bammer'e 6-1, 6-2'lik iki setde elendi. Dementieva'nın oyun seklini bir turlu cozemiyorum, hadi servis atamadıgını gectim onceki maclarında yine de guzel oynuyordu ama birden bu macta bam diye cok kotu oynayarak agır bir malubiyet aldı ve turnuvaya veda etti.

Serena ise Zvonareva karsısında macı zorlanarak da olsa almasını bildi ozellikle ikinci setin sonlarında Zvonareva, Serena'ya kortda cok zor anlar yasattı.(6-4, 7-6)
  • Sharapova
  • ve sharapova elendi
    ama Can valla senin adına bende üzüldüm
  • Ahh Ah! Ben Dementieva'ya kızarken cok daha kotusunu Maria yaptı. Boyle bir sonucu hic beklemiyordum.

Amerika Acık'ın 7. gununde ozellikle bayanlarda deyim yerindeyse tam bir seribası kıyımı yasandı. Maria'dan sonra Nadia Petrova, Martina Hingis, Patty Schnyder ve Nicole Vaidisova'da rakiplerine yenilerek turnuvaya 3. turda veda eden seribası oyuncular oldular.
    Erkeklerde ise 19 numaralı seribası Andy Murray turnuvaya veda ederken. Federer'in favori gosterdigi James Blake turnuvaya emin adımlarla devam ediyor. Bunun dısında Davydenko, Roddick ve Federer'de rakiplerini safdısı bırakarak bir ust tura cıktılar.

Birde hatırlatma gunun macını bugun CNN Turk'dan canlı olarak 18:00'da izleyebilirsiniz.
  • quote:

Ahh Ah! Ben Dementieva'ya kızarken cok daha kotusunu Maria yaptı. Boyle bir sonucu hic beklemiyordum.

Amerika Acık'ın 7. gununde ozellikle bayanlarda deyim yerindeyse tam bir seribası kıyımı yasandı. Maria'dan sonra Nadia Petrova, Martina Hingis, Patty Schnyder ve Nicole Vaidisova'da rakiplerine yenilerek turnuvaya 3. turda veda eden seribası oyuncular oldular.
    Erkeklerde ise 19 numaralı seribası Andy Murray turnuvaya veda ederken. Federer'in favori gosterdigi James Blake turnuvaya emin adımlarla devam ediyor. Bunun dısında Davydenko, Roddick ve Federer'de rakiplerini safdısı bırakarak bir ust tura cıktılar.

Birde hatırlatma gunun macını bugun CNN Turk'dan canlı olarak 18:00'da izleyebilirsiniz.

inaılmaz sürprizler yaşandı yaa..ben bu kadarını beklemiodum..

• Bayanlarda dun oynanan macların ardından iyice anlasıldı ki Williams kardesler eski gunlerine donup turnuvada sazı iyice ellerine aldılar. Serena, Marion Bartoli'yi Venus ise Ana Ivanovic'i hic zorlanmadan gecmeyi basardı onlerindeki engel ise Justine Henin ve belki biraz da Jelena Jankovic.

Erkeklerde ise Nadal ve Djokovic rakiplerini zorlanmadan gecerek bir ust tura cıktılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 3 Eylül 2007; 13:03:25 >
  • bugün vaidisova'yı turnuva dışına iten peer ile sharapova'yı(can pardon hatırlatmak istemezdım)eleyen radwnaska'nın maçı var...sanırım güzel bir karşılaşma olur..
    ama günün en güsel maçları Berdych T. & Roddick A.
    Haas T. & Blake J.
    Davydenko N. & Lee H. olur gibi
  • Haas Blake'i 4-6, 6-4, 3-6, 6-0, 7-6 lık setlerle geçmeyi başardı..

Davydenko ise Lee'yi 6-1, 6-3, 6-4 lük setlerle yorulmadan geçti..

şu an ise federer-lopez maçı oynanmakta..federer ilk seti 6-3 kaybetti...Lopez'in servisler müthişş

nasıll yaa kimse izlemio muuuu???
  • efsane geç kalmadı tabee hemen geri geldi..
    Federer - Lopez 3-6 6-4 6-1 6-4...federer çeyrek finalde roddick ile karşılaşacak..

yrn ise güzel geçmesini umduğum serena-justine maçı var...gerçi ilgi pek yok ama umarım kaçırmazsınız bu maçı

• Dunku macları bir arkadasımda izledigim icin internete girme fırsatı bulamadım. Erkeklerde Blake ve Haas'ın macı genel olarak guzel olsada ozellikle son sette tenis ve heyecan seviyesi iyice yukarılara cıkmıstı. Blake rakibinin servis oyununda bir kac defa mac puanı sansı elde etsede bunları degerlendiremedi ve macı tiebreak sonunda Haas aldı.
    Lopez ise maca tam anlamıyla Federer'e soguk dus aldırarak basladı ama 2. sette durum 5-4'ken Federer'e servisini kırdırdıktan sonra bir daha toparlanamadı.
    Federer ceyrek finaldeki rakibi Roddick karsısında fazla zorlanmayacaktır ne olsa toplamda 15 karsılasmanın 14'unu Federer aldı.

Bayanlarda ise dun izledigim hic bir mac hosuma gitmedi. Sebebi belki piskolojik de olabilir. Bugun ise Henin - Serena macını heyecanla bekliyorum bu iki oyuncu karsılastıgı zaman havada super bir gerilim oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 4 Eylül 2007; 12:11:06 >

• quote:

Bayanlarda ise dun izledigim hic bir mac hosuma gitmedi. Sebebi belki piskolojik de olabilir. Bugun ise Henin - Serena macını heyecanla bekliyorum bu iki oyuncu karsılastıgı zaman havada super bir gerilim oluyor.

hangi maç acaba
    ama sonucundan memnun olduğu kanısındayım Can

henin-serena maçı yaa hakkaten güsel geçsinnnn
    roddick bencede pek bişey yapamıcak federer karşısında...ama dünkü lopez maçı esnansında ilk sette dedim valla gelio sürpriz...servislerinden düşmeseydi belki 5 set bile izleyebilrdik...ama efsane geri döndü

• ve Henin yarı finalde...serena çok tedirgin bi maç çıkardı...daha keyifli olabilridi..
    eet şimdi dayanabilidğimiz kadar nadal-ferrer maçı bizi beklemekte
  • Serena, Henin karsısında gercektende fazla duramadı. Ben Miami ve Wimbledon'dakine benzer bir mac bekliyordum.

quote:

Valla ben o maca nerdeyse hic dayanamadım. Neyseki sabah tv'de tekrarını yakalayabildim. Son derece cekismeli ve guzel bir mac olurken sahadan gaibiyetle ayrılan taraf Ferrer'di. Biraz surpriz olsada boyle bir sonucu bekliyordum cunku Nadal turnuvanın basından beri zorlanarak tur atlıyordu.
    Djokovic'de zorlanarakda olsa bir ust tura cıkmaya hak kazandı.
    Beklenen Federer ve Roddick karsılasması ise bugun aksam seasında oynanacak 2. mac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 5 Eylül 2007; 16:03:04 >

• quote:

Serena, Henin karsısında gercektende fazla duramadı. Ben Miami ve Wimbledon'dakine benzer bir mac bekliyordum.

quote:

Valla ben o maca nerdeyse hic dayanamadım. Neyseki sabah tv'de tekrarını yakalayabildim. Son derece cekismeli ve guzel bir mac olurken sahadan gaibiyetle ayrılan taraf Ferrer'di. Biraz surpriz olsada boyle bir sonucu bekliyordum cunku Nadal turnuvanın basından beri zorlanarak tur atlıyordu.
    Djokovic'de zorlanarakda olsa bir ust tura cıkmaya hak kazandı.
    Beklenen Federer ve Roddick karsılasması ise bugun aksam seasında oynanacak 2. mac.

sabah 9 a kadar izledim maçı...şimdi bırakıcam şimdi die die...kahve sağolsun ayarkta durdum ve nadal'ın elenmesini canlı izledim..Ferrer müthiş bi performans gösterdi...inanılmaz gözü karaydı ya..şaştım kaldı..Nadal nasıl şaşmasın..gerçi parmağında ve ayağında bi sorun olduğu ve bu yüzden oyundan düştüğü belliydi ama yinede ferrer müthişti..

eet..beklioruz federer-roddick maçını heyecanlaaa

• ve sonuç değişmedi

roddick ilk 2 sette gerçekten ii bi performans gösterdi...oldukça hırslıydı..ama son sette herşey normale döndü
    bu arada bayanlarda ise venus ıvanovic'i geçerek yarı finalde henin'nin rakibi olmayı başardı..

(bu arada 2-3 gün yokum aranızda..topici sahipsiz bırakma(yın) Can)

• quote:

bu arada bayanlarda ise venus ıvanovic'i geçerek yarı finalde henin'nin rakibi olmayı başardı..

(bu arada 2-3 gün yokum aranızda..topici sahipsiz bırakma(yın) Can)

Kucuk bir hata olmus. Venus, Jelena Jankovic'i gecerek yarı finalde Henin'ın rakibi oldu. Bu karsılasma gercekten izlemeye deger cok zevkli gecen bir mactı. Jankovic kazanmak icin elinden geleni yaptı ama basaramadı. Venus'e macı getiren en buyuk etken file onundeki agresif oyunu oldu.(4-6, 6-1, 7-6)

Roddick, Federer macı ise tam bekledigim gibi Federer'in kontrolunde giden cekismeli bir mac oldu. Soyle bir manset yerinde olur sanırım; "Too Good for Roddick!" (7-6, 7-6, 6-2)

Ayrıca bayanlarda dun oynanan karsılasmaların ardından yarı final eslesmeleri belli oldu;
    Justine Henin - Venus Williams
    Svetlana Kuznetsova - Anna Chakvetadze

Merak etme Elif ben yine turnuvanın gidisatı hakkındaki bilgileri buraya yazarım ama keske yorumlarıyla bize katılan bir kac uye daha olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 6 Eylül 2007; 11:54:37 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.