Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
141.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blake gitti turnuva benim için bitti.çok feci suküt-u hayale uğradım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

blake gitti turnuva benim için bitti.çok feci suküt-u hayale uğradım.

Bende aynısını Maria daha 3. turda Radwanska'ya yenilince yasamıstım.

Bir onceki turda Nadal'ı turnuva dısına iten David Ferrer ceyrek finalde ise Ignacio Chela'yı zorlanmadan 6-2, 6-3 ve 7-5'lik 3 setle gecti.
    Turnuvaya devam eden en genc oyuncu Djokovic ise en yaslısı Moya'yı 6-4, 7-6, 6-1'lik setlerle gecti. Macta tenis seviyesi pek bekledigim seviyelere cıkmadı.

Bu karsılasmaların ardından erkeklerde de yarı final eslesmeleri belli oldu;
    Roger Federer - Nikolay Davydenko
    Novak Djokovic - David Ferrer

Ayrıca bayanların yarı final karsılasmarı bugun.
  • Federer-Djokovic finali ufukta görünüyor gibi..En son rogers cupta Djokovic federeri yenmişti...Federer tam bir grand slam canavarı..Bakalım koleksiyona yeni bir kupa gelecekmi...

Bu arada Henin venüs karşısında çok avantajlı gözüküyor büyük ihtimal maçı aldı.. henin-kuznetsova finali olacak gibi...
  • Dun bayanlarda oynanan yarı final mucadelerinden ilki gercekten adına yakısmayacak derecede kotu ve zevksiz gecti. Oyleki Kuznetsova'da Chakvetadze'de cok kotu oynadı. İki tarafta bırakın cizgileri zorlayıp winner'a gitmeyi daha topu fileden sorunsuzca gecirmekte bile zorlanıyordu sonuc boyle oluncada macın kaderini tamamen basit hatalar belirledi ve macdan galip ayrılan taraf 3-6, 6-1 ve 6-1'lik setlerle Kuznetsova oldu. Hadi anladım Chakvetadze'nin ilk grand-slam yarı finali ve cok heyecanlı olabilir ama 2004 yılı Amerika Acık sampiyonu Kuznetsova'ya bu performans hic yakısmadı. Finalde de buna benzer bir performans sergilerse Henin hic zorlanmadan 2. Amerika Acık sampiyonluguna ulasır.

Venus ve Henin arasındaki karsılasma ise bu ilk macın ardından ilac gibi geldi. Gercekten macta ne ararsanız vardı cekisme, heyecan, uzun soluklu ralliler, ustaca vuruslar... Bu guzel karsılasmadan galibiyetle ayrılan taraf ise 7-6 ve 6-4'luk setlerle Henin oldu.

Bayanlar Finali;
    Justine Henin - Svetlana Kuznetsova

Son olarak bir hatırlatma; Erkekler yarı final mucadelelerini bugun saat 18.15'den itibaren CNN Turk'den izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 8 Eylül 2007; 12:21:50 >

• Ferrer-Djokovic maçı şu anda cnnturk te başladı..
  • Djokovic finalde...Sert kortta müthiş oynuyor ilk setin başlarında bocaladı ondan sonra müthiş winnerlarla işini bitirdi ferrer'in...Djokovic-Federer olursa bence maçın favorisi olmaz gerçekten ne olacağı hiç belli olmayan bir final olur...Zaten muazzam bir kort finali izlemek çok keyifli olacaktır..Federerin kazanmasını istiyorum...5 sete giden bir maç olur umarım...Federer davydenkoya takılmazsa tabi..
  • djokovic ferrer maçını kaçırdım maalesef..ama daha çekişmeli bir maç olur die tahmin ediodum ama setlere baktığımızda sanırım böle bir maç olmamış...
    şu an oynanan henin-kuznetsova maçı gibi(servisleri kötü kuznetsova'nın..ve sanırım kilosundan dolayı koşmakta çok zorluk çekio..belli olmaz ama maçın sonucu sanki belli gibi)

yarın erkekler finali bizi bekliyor....Can seni ve beni beklio gibi sanki
    hakkaten keşke daha çok kişi izlesel daha çok kişi yorum yapsa..
    (bu arada önceki sayfada yapmış olduğum hata daolayısıyla kusura bakmayın...gerçi düzeltmesende olurdu nasıl olsa kimse okumuyo..yok yok...tşk ederim..)

• Henin zorlanmadan kazanmasını bildi, tebrikler. Güzel maç olur diye ümitlenmiştim.
  • ve Henin 2.amerika açık şampiyonluğuna ulaştı..bu oyun zekasıyla daha nice şampiyonluklar Henin'i bekliyor..
  • Bayanlar finalinde cekisme olmayacagını anlamıstım. Bekledigim gibi Henin, Kuznetsova karsısında rahat bir mac sonunda kupayı kaldırdı.

CNN Turk, izleyemeyenler icin Bayanlar Final Mucadelesini bugun 18.00'da bantdan yayınlıyor. Beklenen Erkekler Finali ise 23.00'da baslıyor. Katılıyorum cok buyuk bir cekisme bizleri bekliyor. Bu mac kacmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 9 Eylül 2007; 12:08:47 >
  • ya inşllh Djokovic alır maçı nadal yok bari o alsın
  • Güzel final olcak, Djokovic güçlü fakat Federer'in inatçılığı ve tekniği üstün gelecektir.
  • Djokovic,federer'i yenerse hiç şaşırmam..değişik oynuyo,korkutucu....
  • Djokovic geleceğin agassisi gibi olmaya aday en büyük tenisçi bence.Federeri yenerse hiç de süpriz olmaz...
  • djokovic roger's cup ta federer'i yenmeyi başarmış bir oyuncu zaten

bu arada maç cnn türk'te de canlı verilio şu an.bilginizeee

bu arada Can sharapova da izlio..hadi iisin
  • Evet arkadaşlar bende geldim finalde buradayım...Nefis bir final tadını çıkaralım hadi federerim al şu kupayıda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Evet arkadaşlar bende geldim finalde buradayım...Nefis bir final tadını çıkaralım hadi federerim al şu kupayıda..

hoşgeldin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Evet arkadaşlar bende geldim finalde buradayım...Nefis bir final tadını çıkaralım hadi federerim al şu kupayıda..

hoşgeldin...

Hoşbulduk

Tahmin ettiğim gibi dişediş gidiyor..Psikolojisi sağlam olan alacak bu maçı kolay değil özellikle djokovic açısından..

• doğru diyorsun...ama federer de çok rahat gözükmüo bence..
    güzel bi maç oluo ya..bu yeter zaten final dediğin bööle olur
  • Of ki ne of..İşte final....Sabaha kadar sürse izlerim ben bunu..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.