Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben djokovic alsın isterdim yeter artık federer federer nereye kadar djokovic ilk seti ordan verdikten sonra maçı alması imkansızdı zaten belliydi yani
  • Bu adam tenisi bi ayrı oynuyo
    tenisçileri artık 2'ye ayırıyorum
    Federer ve diğerleri (nadal'da dahil)
  • Final maçı etkisini koruyor, gözlerim Eurosport'da hala.
     [TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

• Djokovic'in yukarıdaki fotosu sanırım federer'in müthiş bir servisinden sonra çekilmişti..Djokovic servisi karşılayamadı ve ne yapsam olmuyor dercesine bir bakış attı.....Final gerçekten güzeldi keşke uzasaydı...Ocağa kadar grand slamde yok...Wimbledon hemen ardında fransa gelmesi kötü oluyor artık kapanabilir kortlar bitsede şu takvim tüm seneye eşit yayılsa çok güzel olacak...
  • Boylece bir Grand-slam sezonunun sonuna geldik. Elif'e tum turnuva boyunca beni yalnız bırakmadıgı icin ayrıca tesekkur ederken, finallerde birkac tenis severin daha yorumlarıyla aramıza katıldıgını gormekten oldukca memnun oldum. Umarım onumuzdeki sezon tenise olan ilgi daha fazla olur. 2008'de gorusmek uzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 11 Eylül 2007; 11:33:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Boylece bir Grand-slam sezonunun sonuna geldik. Elif'e tum turnuva boyunca beni yalnız bırakmadıgı icin ayrıca tesekkur ederken, finallerde birkac tenis severin daha yorumlarıyla aramıza katıldıgını gormekten oldukca memnun oldum. Umarım onumuzdeki sezon tenise olan ilgi daha fazla olur. 2008'de gorusmek uzere...

ne demek Can...asıl ben sana teşekkür ederim değerli yorumlarını paylaştığın için burda
    diğer arkadaşkarıda 2008 de yalnızca final maçlarında diil tüm karşılaşmalarda burda görmek dileğiyle..

özlicem bu topici

• Benim konudan haberim yoktu. UsOpen'nı 2. günden itibaren izlemeye başlamıştım aslında. Amerikan seyircisi biraz seviyesiz gelmişti,neyse. Konu aklıma gelince hemen geldim,ama maçlarda finallerde gelmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Benim konudan haberim yoktu. UsOpen'nı 2. günden itibaren izlemeye başlamıştım aslında. Amerikan seyircisi biraz seviyesiz gelmişti,neyse. Konu aklıma gelince hemen geldim,ama maçlarda finallerde gelmişti

o zaman tenis maçlarında seni burda görmek istioruz...

amerikan seyircisi bu turnuva san ki daha saygılıydı..ama en kötü hareketleri,henin maç sayısı için servis kullanacağı anda çıkardıkları ses idi
  • Bolume yeni bır baslık acmaktansa sanırım bu cok onemli haberi buraya yazmak daha iyi olur diye dusundum.

Hingis Tenisi Bıraktıgını Acıkladı

İngiltere'de bir turnuvada kokain için yapılan testi pozitif çıkan Çek asıllı İsviçreli raket Martina Hingis, spor dünyasını şaşkına çevirdi.
    5 kez grand slam kazanan ve 209 hafta dünya sıralamasında bir numara kalan Hingis, ikinci kez tenisi bıraktığını açıklarken, performans artırıcı ilaç aldığı suçlamalarını reddetti.
    Bir basın toplantısı düzenleyen Hingis, hakkında asılsız suçlamalar olduğunu öne sürdü. 27 yaşındaki ünlü raket, "Wimbledon sırasında kokain kullandığım söyleniyor. Bu çok korkunç bir iddia. Hiçbir zaman uyuşturucu veya doping maddesi kullanmadım. Yüzde 100 masumum" dedi.
    Hingis masum olmasına karşın sporu bırakma kararı almasını ise, "Önümüzdeki yedi yılımı suçsuzluğumu ispatlamaya çalışmakla geçirmek istemiyorum" diyerek açıkladı.
    Kariyerinde 5 Grand Slam turnuvası şampiyonluğu bulunan Hingis, kokain kullandığı öne sürülen Wimbledon Tenis Turnuvası’nda üçüncü turda elenmişti.

Ntv...

Hingis kariyerinin ilk donemlerinde kortlara cok ciddi bicimde hukmediyordu ama 2002 yılında gecirdigi sakatlıgı bir turlu tam olarak atlatamadı. Kariyerinin bu sekilde sona ermesine üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 2 Kasım 2007; 14:41:15 >

• hingis kokain almadığını ispatlaması lazım.böyle kaçıp tenisi bırakırsa suçlu duruma düşer.aksi takdirde bu lekeyi üzerinden atamaz ve tüm kariyeri de yok olur gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 3 Kasım 2007; 12:50:54 >
  • geçen gün okudum haberi..ve çok şaşırdım.eğer ki denilen doğruysa(ki gerçek olduğu ve 2 yıl men cezası aldığı yazıyordu gazetede) yani ben anlamıyorum..testlerde bunun ortaya çıkacağını nasıl düşünmüyolar ki
  • bu arada avustralya açık 14 ocakta başlıyor...yine bizi bekliyor uykusuz geceler

hani diyorum başlık değişse..havaya şimdiden girsek Can
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

bu arada avustralya açık 14 ocakta başlıyor...yine bizi bekliyor uykusuz geceler

Hemmen hallediyorum.
    Turnuvayla ilgili bilgileri de sabah yazacagım malum turnuvaya 1 hafta kaldı ve o zamana kadar uykularımızı iyice almamız gerekli.
    Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Umuyorum ki bu sene Maria, gecen seneye gore cok daha iyi bir sezon gecirecek en azından 2007 Sezon Finallerinde Henin'a karsı sergiledigi mucadele bende bole bir etki yarattı. En az 1 Grand-slam zaferi bekliyorum.

Son olarak ise sizlerden her zamanki dilegimiz bizi yorumlarınızla yalnız bırakmamanız ve bu sayede guzel bir konusma ortamı olusturabilmemiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

bu arada avustralya açık 14 ocakta başlıyor...yine bizi bekliyor uykusuz geceler

Hemmen hallediyorum.
    Turnuvayla ilgili bilgileri de sabah yazacagım malum turnuvaya 1 hafta kaldı ve o zamana kadar uykularımızı iyice almamız gerekli.
    Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Umuyorum ki bu sene Maria, gecen seneye gore cok daha iyi bir sezon gecirecek en azından 2007 Sezon Finallerinde Henin'a karsı sergiledigi mucadele bende bole bir etki yarattı. En az 1 Grand-slam zaferi bekliyorum.

Son olarak ise sizlerden her zamanki dilegimiz bizi yorumlarınızla yalnız bırakmamanız ve bu sayede guzel bir konusma ortamı olusturabilmemiz.

sağolasın

da şu sharapova için dediklerini yürekten diliyorum biliyorsun dimi

bu arada geçen sene canlı izlemeye gittin sanmıştık(m) hatırlarsan(sanırım uykudaydın o sıralar) yanii..al güzelce uykunu..zaten kaç kişiyiz şurda yorum yazan..zamanında yazalım daha güzel oldun dimi

• benide ekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

benide ekleyin

yuppiiiiiii
  • quote:

quote:

benide ekleyin

yuppiiiiiii

ya bişey sorucam bu Avustralya Açık'ın maç saatleri kaçta oluyor?yani NBA maçları için uykusuz kalırımda tenis maçları için garanti veremem
    bi de Avustralya Kapalı var di mi

düzeltme:pardon Amerika'ymışkonuyla ne kadar ilgili olduğumu gördünüz böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 8 Ocak 2008; 4:05:37 >

• (hakketn bu kadar güldüm yaa)

maç saatleri nba maçlarında biraz daha erken başlıyor ...ama çook daha geç bitiyor..hani belki ilk maçlar için seni affedebiliriz ama çeyrek finallerden itibaren herkes burda olmalı..burası öyle bi grup..yoksa eklemiyoruz

..şaka bi yana umarım sende güzel yorumlarını bizden esirgemezsin avustralya açık boyunca..

"kapalı" diye bi turnuva yok bildiğim kadarı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 8 Ocak 2008; 4:10:42 >

• quote:

(hakketn bu kadar güldüm yaa)

maç saatleri nba maçlarında biraz daha erken başlıyor ...ama çook daha geç bitiyor..hani belki ilk maçlar için seni affedebiliriz ama çeyrek finallerden itibaren herkes burda olmalı..burası öyle bi grup..yoksa eklemiyoruz

..şaka bi yana umarım sende güzel yorumlarını bizden esirgemezsin avustralya açık boyunca..

tamam o zaman karşılaşma saatlerinin bizzat pm yoluyla bana bildirilmesini istiyorum yoksa yorum falan yapmam

şaka bi yana elimden geldiğince takip edicem bu turnuvayı Elif,sen izliyorsan vardır iyi bişeyler tavsiye ettiğin tüm diziler çok güzel çıktı o açıdan söylüyorum
    yalnız yorum yapmasam daha iyi olur,sonuçta çok fazla tenis maçı izleyen biri olmadığım için yaptığım yorumlarda pek yerinde olmaz tahminimce

• quote:

quote:

(hakketn bu kadar güldüm yaa)

tamam o zaman karşılaşma saatlerinin bizzat pm yoluyla bana bildirilmesini istiyorum yoksa yorum falan yapmam

şaka bi yana elimden geldiğince takip edicem bu turnuvayı Elif,sen izliyorsan vardır iyi bişeyler tavsiye ettiğin tüm diziler çok güzel çıktı o açıdan söylüyorum
    yalnız yorum yapmasam daha iyi olur,sonuçta çok fazla tenis maçı izleyen biri olmadığım için yaptığım yorumlarda pek yerinde olmaz tahminimce

ayy şımartıyosun beni...yılın ilk grand slami mutlaka güzel olur..tenis bu..ne kadar zevksiz olabilirki zaten
    (tabii senin basket sevginin önüne geçemez o ayrı)

olsun noolmuş..izlediğin kadarı ile karalasan bile bişeyler yeterda artar arkadaşım..
    hem bi erkek izleyici için çok önemli bi faktör göze çarpmakta..sharapova adında..şarap tadında(imiş)

bu zaten yeter sanki hiçbişey bilmeyen bi kişi için bile bişeyler yazmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 8 Ocak 2008; 4:35:35 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.