Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eyoruk

evet gördüm..Ama bakalım Eurosport verecek mi ?

işte orası bilinmiyor maalesef..ama Sharapova'nın maçını verir diye tahmin ediyorum
  • Yaaa işte bak bende onu diyorum işte..Yazsalar kimin maçı ne zaman diye şimdiden
  • quote:

Yaaa işte bak bende onu diyorum işte..Yazsalar kimin maçı ne zaman diye şimdiden

çok büyük bir ihtimalle verirler..maçlar başlamadan önce birkaç maçın saatini verdiler.henin,roddick,mauresmo gibi sharapova maçıda bunlar arasındaydı
  • bu arada Jankovic ilk seti kaybetti Pazsek karşısında..umarım ilk sürpirz Jankovic den gelmez
  • Serena Williams sezonun ilk grand slam inde Gajdosova karşısında galibiyeti alan ilk tenisçi oldu
  • Jankovic, Pazsek karşısında oldukça zorlanmasına rağmen 6-2, 2-6 ve 12-10'luk setlerle ile 2.tura geçmeyi başardı..

özellikle 3. set müthişti.. ancak Jankovic te biraz konsastrasyon eksilkiği var gibiydi..ve çift hataları baya fazlaydı..bunlar düzeltemezse ben şansını pek fazla görmüyorum
  • En sonunda maç bitti jankovic Maç kazandığı son oyunda bacağı kaydı. Zaten fazla koşamıyordu, ayakları açılınca kalır öyle dedim ama devam edip maçı kazandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

En sonunda maç bitti jankovic Maç kazandığı son oyunda bacağı kaydı. Zaten fazla koşamıyordu, ayakları açılınca kalır öyle dedim ama devam edip maçı kazandı

hakkaten yaa..baya uzun sürdü..gerçi maçı sunan kişi yanlış hatırlamıyosam 88 yılında,sadece ""6-4 ve 7-6"" lık bi maçın 6,5 saat sürerek tarihe geçtiğinden bahsetti ama..bu bile uzun geldi..

belindede baya ağrı var gibiydi Jankovic'in ama sanırım profesyonellik ya da daha üstün olma burda devreye giriyor..ve daha dayanıklı olunuyor

• Maria Davenport ile eşleşmiş,daha 2.maç ilginç olacak .. Bakalım ilk maçın tekrarrını daha vermedi Eurpsport ne zmana verecek ?
  • Davenport-Sharapova eşleşmesi oldukça güzel oldu..Davenport baya uzaktı kortlardan ama Erraniy yi 3 setle geçmeyi başardı..bakalım güzel bi maç olur umarım..

gecenin ilk sürprizlerinden bir tanesi Andy Murray Jo-Wilfried Tsonga karşısında pek etkili olamadı ve veda etti..Tsonda inanılmaz hızlı bir tenisçi bence..kortun her tarafına yetişebiliyor..
    Moya'da Koubek karşısında turnuvaya veda eden tenisçilerden..

izlediğim, gördüğüm ve duyduğum kadarıyla başka bir sürpriz yok..

diğer favorim Amelie Mauresmo da Poutchek karşısında ilk seti vermiş olmasına rağmen 2. ve 3. setleri 6-0 alarak turnuvaya devam etmeye hak kazandı

• yarın 10:30 da venus williams'ın maçı dspor ekranlarında.hemen ardından da federer'in maçını vereceklermiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

yarın 10:30 da venus williams'ın maçı dspor ekranlarında.hemen ardından da federer'in maçını vereceklermiş.

bu güzel bi haber benim için,umarım dspor'un frekansları değişmemiştir en son baktığımda ekranda bişey yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

Davenport-Sharapova eşleşmesi oldukça güzel oldu..Davenport baya uzaktı kortlardan ama Erraniy yi 3 setle geçmeyi başardı..bakalım güzel bi maç olur umarım..

Davenport cok formda butuk ihtimalle Maria'ya kortda cok zor anlar yasatacak. Ama Maria'nın en azından bu turnuva icin zor eslesmelere alısması gerekli zira turnuva tablosundaki yeri pek de ic acıcı degil. Surpriz olmassa 4. turda Dementieva ile eslecek ki kendisi gununde oldugu zaman kolay kolay kaybetmeyen bir oyuncudur. Ama ondan da tehlikelisi daha çeyrek finalde kersılacagı Justine Henin.

Umutluyum Maria bu sefer Henin engelini asacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 15 Ocak 2008; 15:35:49 >

• dün saat sabah 8'e kadar Marat Safin maçını bekledim yaaa..ama vermediler..ya da verdiler ama ben dayanamadım ve Marat Safin Baghdatis ile eşleşti..

sanırım sürprizlerden bir tanesi Safina'nın turnuvaya veda etmesi oldu..ve Keifer Ferrero'ya elendi..gerçi bu benim için çokda sürpriz olmadı
    bu arada dün oynanan Ivanovic maçında şahin gözünün bozuk olmasıda oldukça ilginç bir durumdu

**Can Sharapova bence Davenport engelini aşacaktır ama Henin konusunda hem fikir değilim seninle

• Maria-Davenprt maçı bu sabaha karşı değil mi ? Saat kaçta acaba ?
  • quote:

Maria-Davenprt maçı bu sabaha karşı değil mi ? Saat kaçta acaba ?

7.30 yazıyor..baya bi sabah olucak anlaşılan
  • Yani 8.30 da..Sağol
  • quote:

Yani 8.30 da..Sağol

rica ederim..
  • Sharapova-Davenport maçı sanıyorum ki şu an oynanan Henin maçından sonra başlıycak..
    ilgilenenler takip ederler artık
  • arkadaşlar yanlış bilgi verdim üstte..pardon.

Sharapova-Davenport maçı sabah 10.30 da imiş..suncunun dediği bu yane
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.