Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
141.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun Avustralya Acık'da ufak capta bir seribası katliamı vardı.
    Bayanlarada 2 numaralı seribası ve 2007 Ameria Acık finalisti Kuznetsova genc rakibi Radwanska'ya 6-3 ve 6-4 'luk iki setle malup olurken. 6 numaralı seribası Chakvetadze'de Maria Krilenko'ya setlerde 2-1 yenilerek bayanlarda turnuvaya veda eden diger seribası oldu. Radwanska neyse de Krilenko'nun bu galibiyetini hic beklemiordum oldukca sasırdım.

Erkeklerde ise gecen senenin Avustralya Acık finalisti 7 numaralı seribası Fernando Gonzales, Kohlschreiber'e 5 set sonunda malup olarak turnuvaya veda etti.
    Federer ise rakibi Tipsarevic karsısında bugun 5 sete uzayan macın sonunda galibiyeti cok zorlanarak elde etti. Zira Federer'i daha 3. turda asagıdaki gibi gormek oldukca zordur. (6-7, 7-6, 5-7, 6-1, 10-8)

Resim; Federer ipin ucundan donerken.
     [TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 19 Ocak 2008; 16:48:05 >

• federer bayağı zorlandı...
    Mauresmo elendi sevindim ,ama diğer yandan da üzüldüm maria hep üstündü ona karşı

elif @ çok tşk ederim
    Zaten bakmıştım 3.30 da yazıyor eurosport da..Yani 4.30 da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 20 Ocak 2008; 2:46:57 >
  • Maria yenmiş yine rahat bir oyunla ama kanal vermedi sanırım maçı
    Çünkü 4.30 da baktığımda erkekler maç ( Nieminen ) vardı o maç bayağı sürdü.Sonra bir ara başka maçlar gösterdi ,yine aynı maça döndü.
    5.00-5.30 gibi baktığımda da Henin maçı vardı..İyice şaşırdım.Biraz bakındım maça sonra tekrar gözlerimi kapattım.. Bir sonraki bakışımda da Williams maçı vardı.. Bende eee yeter bee dedim yattım.
    Şimdi kalktım baktım Jankovic maçı var..

Ben bu kanalın işini anlamadım valla.
  • maçları nasıl izliyorsunuz bende dspor şifreli,eurosport şifreli.uyduda yok mu maç yayını yapan kanal?sadece eurosport mu yayınlıyor?ulan dspor bari banttan verdiğin maçları şifresiz yayınla da 1-2 maç izleyelim en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 20 Ocak 2008; 13:12:31 >
  • ah ahh..güzelim Hewitt-Baghdatis maçını vermedi ya eurosport..6 buçuk saat sürmüş yaa..nasıl izleyemedik bu maçı biz...ama maç sonrası görüntülerde Baghdatis'in gözyaşları biraz yürek burktu

dünkü maçlarda ise merakla beklediğim Nalbandian-Ferrero maçı çok ama çok düzeye sahip bir maçtı..Ferrero 3 setle Nalbandian'ı geçmeyi başardı..

ve sanırım en güzel gerçekleşen erken eşleşme Sharapova-Henin maçı oldu..müthiş bi maç olur umarım..
    Federer maçınıda kaçırdım maalesef..ipin ucundan dönmüş duyduğum kadarıyla

Tsonga da Gasquet'i geçmeyi başardı..oldukça iyi bir oyuncu kanımca..yolunda emin adımlarla ilerliyor

ve günün en güzel maçlarından birtanesi Hewitt-Djokovic maçı sabah saatiyle 10.30 da başlıyor..hayal kırıklığı yaratmazlar umarım..upuzun bir maççç olsunnn

• quote:

Orjinalden alıntı: quaking

maçları nasıl izliyorsunuz bende dspor şifreli,eurosport şifreli.uyduda yok mu maç yayını yapan kanal?sadece eurosport mu yayınlıyor?ulan dspor bari banttan verdiğin maçları şifresiz yayınla da 1-2 maç izleyelim en azından.

Ben Kablolu Tv ile Eurosport'dan izliyorum. Bildigim kadarıyla D-spor ve Eurosport'dan baska yayınlayan kanal yok.

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

ve sanırım en güzel gerçekleşen erken eşleşme Sharapova-Henin maçı oldu..müthiş bi maç olur umarım..

İyi oynayan kazansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Ocak 2008; 1:14:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

İyi oynayan kazansın.

hadi bakalım öyle olsun

• Yaa evet iyi oynayan kazansın.İkisini de severim ama Maria başka

Bu arada şu saat olayı nasıl anlaşılacak tam olarak ? Yani ben bekledim bekledim kanal vermedi dün gece yazdığım gibi...
    Kanalın verip vermediğini nasıl anlayacağız onu çözemiyorum bir türlü , sinir oldum .Bundan sonra maçlar çok kritik kaçırmamam lazım
    Mesela dün gece 3.30 da yazıyordu Maria nın maçı Henin de 2.30 yazıyordu ( galiba ) ama Eurosport da erkekler maçı vardı ??
  • http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/index.html
    Buraya bakılırsa 7.30 diyor Henin-Maria maçı ..Ama bu bize göre değil elbet.Bakalım Eurosport halen maç saatini yazmamış..
  • gece seansında yani bize göre 2 itibariyle Jankovic-Williams maçı var..ardından Nieminen-Nadal maçı var..ardından diyorum çünkü iki maçta Rod Laver Arena'da oynanacak..

sabah seansı ise 10.30da Maria-Henin maçı ile başlayacak..ardından ise Tsonga-Youzhny maçı var..
  • Sağol Elif yine yetiştin valla , düşünüyorum da acaba sorun bende mi

Maria nın maçı da Rod Laver deymiş bu arada Aynı kortdan yayın olacak bugün demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Sağol Elif yine yetiştin valla , düşünüyorum da acaba sorun bende mi

Maria nın maçı da Rod Laver deymiş bu arada Aynı kortdan yayın olacak bugün demek

hızır gibiyim valla..ne demek..sorum değil ben keyif alıyorum bunları yazarken

şimdiden iyi seyirler hepimize..bakalım yrn sizmi üzülceksiniz yoksa ben mi

..şaka bi yana güzel bi maç olur umarım..hep hayal kırıklığı oldu bende güzel olur diye beklediğim maçlar..çekişmeli olanlarıda kaçırdım zaten...şans işte..

• Sağol...
    Çekişmeli olacaktır merak etmeyelim hiç bence..Henin de formda..En azından geçen sene çok iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Sağol...
    Çekişmeli olacaktır merak etmeyelim hiç bence..Henin de formda..En azından geçen sene çok iyiydi.

"o" hep iyi

bu arada Radwanska resmen ruslara kök söktürüyor..geçen yıl sharapova'yı turnuva dışına iten raket bu turnuvadada dünyanın 2 numarası kuznetsova'yı dün gecede petrova'yı geçmeyi başardı..ve çeyrek finalde hantuchova'nın rakibi oldu..

• quote:

ama maç sonrası görüntülerde Baghdatis'in gözyaşları biraz yürek burktu

Hiç üzülmedim bu adi herife Türkler hakkında konuşmuş dengesiz adam
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=123709

Son 2-3 gündür pek takip edemedim turnuvayı. Williams kardeşler elensin artık. Irkçı değilim yanlış anlamayın. Güce dayalı oynadıkları için hoşuma gitmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 22 Ocak 2008; 3:37:47 >

• Valla ne yalan yazayım.Süpriz oldu
    Ama anlaşıldı Maria formunda. Maçtan sonra röportaj da da anlatan geç çevirdi ama Maria iyi cevap verdi yani , lafı tıkadı

• TPS paketinde Eurosport kanalı olduğu yeni aklıma geldi.neyse ki blake-federer maçını izleyebileceğim.adamım blake den bir sürpriz bekliyorum.benim bildiğim blake'in konsantre olabildiği zaman yenemeyeceği oyuncu yok.federer de ölene kadar herkesi yenecek değil ya.elbet birisi çıkıp eleyecek.

baghtadis şerefsizininde elenmesi çok iyi oldu.herifi ne zaman görsem kusasım geliyor.adi herif.böyle adamlara nasıl sempati gösteriyorsunuz yaa!
  • baghtadis'i destekleyen taraftarları da çok çirkef. Tenis seyircisi değilki onlar. Sessiz olmaları gerekirken futbol maçında sanıyorlar kendilerini. Kırolar
  • Acıkcası Maria'nın yenecegine inanıyordum ancak 2. setteki bazı heyecanlı ralliler dısında macın bu kadar kontrolunde gecmesini beklemiyordum. Bu galibiyetden sonra Maria'dan 3. bir Grand-slam sampionlugu bekliyorum. Yarı finaldeki rakibi ise sakat haliyle son sampiyon Serena'yı deviren ve turnuva boyunca muthis bir savascı oldugunu herkese gosteren Jankovic.

Erkeklerde ise Nadal ve Tsonga rakiplerini 3 setle gecerek adlarını yarı finale yazdırdılar.

Edit;
    Baghdatis konusuna gelirsek hırsı, yurekten oynaması ve savascı oyun tarzı gibi ozelliklerinden dolayı severek izledigim bir tenis oyuncusudur ama bu haber dogruysa cok ayıp etmis Baghdatis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 22 Ocak 2008; 22:28:20 >
  • Maria ciddi anlamda formdaydı ve kafasına koymuştu Henin'i yenmeyi..Henin çok pasifti..ilk sette biraz kendini gösterdi ama tam anlamıyla olmadı bu..servisleri berbattı..kısacası gerçek Henin yoktu bugün..üzüldüğüm nokta bu.maçta bu yüzden keyif vermedi...keşke Maria2nın bu güzel oyununa birazda kendinden katsaydıda güzel seyri olsaydı maçın..

Baghdatis'e gerçekten üzülmüştüm..(ki topicdekiler bilir sevmezdim kendisini)eğer bu haber doğruysa çok ayıp!! iyiki elenmiş...

bugünkü maç programı ise Hantuchova-Radwanska maçı ile başlayacak..ardından williams-ivanovic maçı var..ve sonra djokovic-ferrer maçı var..sırasıyla gece seansı bu şekilde..
    sabah seansında ise saat 10.30 itibariyle federer-blake maçı var..

bu arada serena williams ise dengesiz oyunu sonucunda jankovic'e elendi

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.