Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
141.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://nbanationwide.freehostia.com/es2.html

Şu an rod laver arena dan canlı yayın yapılıyor..Kuş sesleri dinliyorum..sanırım maçlar yayınlanacaktır buradan..

Federer-djokovc maçı kaçmaz..Tsonga nadala tek set dahi vermemiş helal olsun...Federer tsonga finali istiyorum .
  • Tsonga'dan çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi...müthiş hızlı bir oyuncu..üzüldüm Nadal'ın elemesine..
    yrn sabahki federer-djokovic maçı çok ama çok güzel geçeceğe benziyor..bugün erken yatıp yarın sakin ve dingin kafayla izlemek lazım

bayanlarda ise bu sene maria şampiyon olur..çok formda..gerçi dün jankovic'in baya ağrısı vardı ama..sağlam olsaydıda maria bi şekilde finale adını yazdırırdı sanki..
  • OFFF YAAAA NADALLLLLLLL

• quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

yrn sabahki federer-djokovic maçı çok ama çok güzel geçeceğe benziyor..bugün erken yatıp yarın sakin ve dingin kafayla izlemek lazım

Yani uykumuzu iyi almalıyız degil mi?
  • Offf yaaa Federer maçını kaçırdım..
    Az önce tam açtım ki maç bitmiş , maç sonunda maçtan görüntüler vardı tabi kim kazandı öğrenemedim de..

Bu arada Maria-Anna maçı 4.30 daymış galiba.
  • Oh bee Federer elenmiş.
    Yanlış anlamayın severim kendisini ama hep yen hep yen nereye kadar. Bu djkovic de de çok iş var..
    İleride 1 numara olacak , Nadal ı hayli hayli geçecektir. Federer ile Djkovic kapışmalarını daha çokk göreceğiz.
  • Federer
    Maç beklediğim kadar iyi geçmedi..Uzun bir maç bekliyordum ama federer hiç gününde değildi...Federerin üst üste 10 kere grand slam finali oynama seriside sona erdi.Djokovic teniste federerin yerini alamaz bence ..Djokovicin oyunundan çok fazla keyif almıyorum.. Şu tsongayı merak ediyorum finalde bakalım neler yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 25 Ocak 2008; 14:16:42 >
  • quote:

Tsonga'dan çok korkuyordum ve korktuğum başıma geldi...müthiş hızlı bir oyuncu..üzüldüm Nadal'ın elemesine..

bayanlarda ise bu sene maria şampiyon olur..çok formda..gerçi dün jankovic'in baya ağrısı vardı ama..sağlam olsaydıda maria bi şekilde finale adını yazdırırdı sanki..

Nadal ın elenmesine ben de üzüldüm ama maçı izlediğimde ben de şaşırdım Nadal hafife alıyordur heralde birazdan geri döner diye bekledim ama dönemedi bir türlü Tsonga ya da hakkını vermek lazım bir oyunda 4 kez üst üste ace yapmıştı bence Djokovic i de yenebilir yarın çok kuvvetli servisleri var bir de file önünde çok güzel drop voleler bıraktı estetik biçimde sevdim arkadaşı baya
    bayanlarda da sana pek katılamıyorum elif Sharapova çok formda ama Ivanovic de bir o kadar formda Sharapova nın servislerini durdurabilirse maçı çok rahat kazanır diyorum geçen sene Madrid'teki gibi olur diyorum yine 55 dakikada bitirir Sharapova nın işini (fazla mı sempatizanlık yaptım acaba )

• Ben de Federer'in yenilmesine uzulenler arasındayım yalnız mac sonunda Federer'in yaptıgı acıklamalar da guzeldi; "Biliyorum bu canavarı ben yarattım ve bu yuzden su an oynadıgım her macı kazanmam gerekiyor ama sunu unutmayalım ki Grand-slam'de yarı final oynamakta fena bir basarı olmasa gerek. Ayrıca bir cok farklı seri ( MAD'in bahsettigi ust uste 10 kere grand slam finali oynama serisi gibi...) ile bas etmek durumundayım ama bu gece bunlar uzerimde cokta bir baskı olusturmadı.."

Bayanlar finaline goz atarsak...

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

-Bu geceki mac iki oyuncu arasındaki 5. karsılasma ancak ilk defa bir finalde karsılasacaklar.
    -Aralarındaki maclarda durum 2-2.
    -İkili arasındaki tum maclar 2 setde tamamlandı.
    -Bir onceki karsılasmaları Fransa Acık'da idi ve Maria agır bir malubiyet almıstı.
    -Ivanovic ilk Grand-slam sampiyonlugunu kovalarken Maria 3.'yu kovalamakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 26 Ocak 2008; 0:19:14 >

• Maç 4.30 da deği mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Maç 4.30 da deği mi ?

Sanırım 4.30'da ama yinede kacırmadıgıma emin olmak icin sabahlamayı dusunuyorum.
  • yeri her geldiğinde federer elensin..artık yenilsin diyip dururdum ama bugün kaybedişini canlı canlı izlerken içim çok burkuldu..belkide alışmıştık..gerçi Guillermo Canas'ın yendiğinede şahit olmuştum ama...grand slam olduğu için beşlkide azıcık koydu bana...sinirleri çok gerildi maç içinde..aslında bu kadar iyi oyuncuların böyle kolay demoralize olmaması gerekir hatta bu normaldir..hele ki Federer gibi soğukkanlı bir oyuncudan bunu beklemezdim..challange isteiğinin duyulmaması üzerine hakeme bile saldırabilirdi yani

erkekler finali damgasını vurdu bile şimdiden bence sürprizliği açısından..turnuva başında federer'in rakibi kim olurdu diye soruyorduk belkide birbirimize...ama işe bak..Tsonga-Djokovic.....Tsonga yine söylüyorum acayip hızlı,kortun her yerine yetişebilen bir oyuncu..Djokovic de öylee...tahmin yapmak zor gibi

saat 4.30 itibariyle(bunuda eyoruk için yazıyorum..baktım biliyormuş saati ama son kez yazayım dedim)bayanlar finalini heyecanla bekliyoruzzz..içimden geçen,yüreğimden geçen belli...güzel bir maç olsun yeter diyorum

****Stradale..bu arada umarım dediğin çıkar..bana katılmamana ve Ivanovic'e şans tanımana çook sevindim.

___Can bu arada bilgiler için sağol..resim cuk diye oturmuş..harika durmuş(maria-ana)..eline sağlık

• 4:30 da bir link bulurum bayanlar finali için..
  • quote:

bayanlar finalini heyecanla bekliyoruzzz..içimden geçen,yüreğimden geçen belli...güzel bir maç olsun yeter diyorum

****Stradale..bu arada umarım dediğin çıkar..bana katılmamana ve Ivanovic'e şans tanımana çook sevindim.

___Can bu arada bilgiler için sağol..resim cuk diye oturmuş..harika durmuş(maria-ana)..eline sağlık

Rica ederim Elif ne demek. Ah bir de sana Maria'yı sevdirebilsem.

• Şarabım nihayet şampiyon oldu Tüm Sharapova hayranlarına kutlu olsun
  •  [TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

Haha! Maria'yı bırakın Grand-slam'i hic bir turnuva boyunca bu kadar baskın oynarken hatırlamıyorum. Sampiyonlugu sonuna kadar hak etti. Karsılastıgı zor rakipler ise bu zaferi daha da onemli kılıyor.
    Biraz mactan bahsedersek Ana gecen seneki ilk Grand-slam finaline gore cok daha iyiydi. Hatırlarsanız Ana, Fransa Acık finalinde sinirden ve heyecandan kaskatı kesilmisti, kortda hareket etmekte ve toplara vurmakta bile zorlanıyordu ama bu sefer ilk seti kaybedene kadar Maria'ya zor anlar yasattı. Maria'nın sevisleri ise Henin ve Davenport maclarındaki kadar etkili olmasada koselere gonderdigi guclu vuruslarıyla macı almasını bildi.

Erkeler finali ise bu gece oynanacak;
    Djokovic vs Tsonga (Gozler baska bir ismi arıyor sanki.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 26 Ocak 2008; 13:17:18 >

• Vayy bee Maria terminatör gibi esti turnuva boyunca tüm maçları 2-0 aldı , tek set bile kaybetmedi.
    Bu sene onun yılı olacaktır. Sadece bu sene değil 2-3 yıl sonra tüm bu hatalarından arındığında her sene kupalara ambargo koyar.
    Bu arada maçtan sonra törende neler dedi Maria özetleyebilecek olan var mı ? Yattım da hemen

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Bu arada maçtan sonra törende neler dedi Maria özetleyebilecek olan var mı ? Yattım da hemen

Turnuvayı, sponsorları felan oven bildigimiz klise sozlerin dısında 2007'nin sakatlık ve kocunun annesinin olumu yuzunen ne kadar zorlu gectiginden bahsetti. Billie Jean King'in "sampiyonlar fırsatları ıyı degerlendirenlerdir" sozune deyindi ve Ana'nın iyi bir mucadele sergiledigini ve ilerde muhtemelen daha cok karsılacaklarını soyledi.
    Valla o saatde hatırladıklarım bunlar..

• Sağol...
    Zaten bende klise sözler olacağından hemen uyudum .
  • Can ne yalan söliyim valla Maria kupasını aldıktan sonraki konuşmasında çok güzel konuştu..Ana için söyledikleri,sırp taraftarlara olan iltifatları...koçunun yakın zamanda kaybettiği annesine aldığı kupayı adaması oldukça güzeldi..antipatim küçücük bi miktarda azaldı diyebilirim..hatta alkışladım bile
    ama Ana ilk finalinden çok daha iyi oynadı..maçın sonucunu belki değiştiremezdi ama ilk seti almayı başarabilirdi..

asıl merak konusu sabah ki erkekler finali..ilginç bi final olucak..ne dersiniz belki Federer anısına resmini asarlar

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.