Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
141.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve erkeklerde Avustralya Acık sampiyonu Novak Djokovic oldu. Tsonga'ya karsı 4 set suren mucadelenin sonunda kendisi ve ulkesinin ilk Grand-slam sampiyonlugunu kazanmayı basardı. Tsonga ise turnuva boyunca cok iyi bir mucadele sergiledi.
    Acıkcası ben Muhammed Ali'yi (Tsonga) destekliyordum ve kaybetmesine uzuldum.

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

Can ne yalan söliyim valla Maria kupasını aldıktan sonraki konuşmasında çok güzel konuştu..Ana için söyledikleri,sırp taraftarlara olan iltifatları...koçunun yakın zamanda kaybettiği annesine aldığı kupayı adaması oldukça güzeldi..antipatim küçücük bi miktarda azaldı diyebilirim..hatta alkışladım bile

İste bu iyi bir haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 27 Ocak 2008; 17:15:18 >

• ben Tsonganın kazanmasını isterdim ama Djokovic in almasınada üzülmedimartık federer-nadal finallerini görmek istemiyorrum ben iyki böyle bir final oldu.(nadal finalde olabilir ama federerle olmasın)
  • ve Djokovic şampiyon oldu..Tsoınga'nın kazanmasını çokk ama çook isterdim ama olmadı..final oynmaı bile onun geleceğinin ne kadar parlak olduğunun göstergesidir..yolu çok açık..Djokovic zaten iyi bir oyuncu bunu çooktan biliyorduk..ama ah Tsonga ahh..ilk setteki gibi oynamayı sürdürebilseydi Djokovic'in işi zorlaşırdı..en azından güzel bir maçtı..bu seneki Avustralya açıktaki en çok severek izlediğim maçtı..fazla zevke alamadım çünkü bu sene ..tek benmiyim acaba..neyyse..iyi kötü bitti..

__Can nerde senin klasik teşekkürün yahu

• Tsonga da iyi değildi Novak ta kötü bir final maçı izlesek turnuvadaki maçalrın çoğunu izledim sayılır bayanalrdada beklenen final olmadı bu sene şaibeli sayılabilecek veyahut kalitesi düşükte denebilir bir avusturalya açık izlediğimizi düşnüyorum...

Ama ne olursa olsun şampiyonlara tebrikler
  • quote:

ve Djokovic şampiyon oldu..Tsoınga'nın kazanmasını çokk ama çook isterdim ama olmadı..final oynmaı bile onun geleceğinin ne kadar parlak olduğunun göstergesidir..yolu çok açık..Djokovic zaten iyi bir oyuncu bunu çooktan biliyorduk..ama ah Tsonga ahh..ilk setteki gibi oynamayı sürdürebilseydi Djokovic'in işi zorlaşırdı..en azından güzel bir maçtı..bu seneki Avustralya açıktaki en çok severek izlediğim maçtı..fazla zevke alamadım çünkü bu sene ..tek benmiyim acaba..neyyse..iyi kötü bitti..

Belki bir kac yorum daha yazılır diye bekliyordum ama sanırım artık yazmanın zamanı geldi.

Boylece Avustralya Acık'ın sonuna geldik. Yorum yazan tum arkadaslara bizi turnuva boyunca yalnız bırakmadıkları icin tesekkur edrim ayrıca bu sene ilginin biraz daha artmasına oldukca sevindigimi belirtmeliyim.
    Fransa Acık'da gorusmek uzere.. O zamana kadar kendinize cok iyi bakın zira surda kac tenis severiz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 30 Ocak 2008; 0:38:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

ve Djokovic şampiyon oldu..Tsoınga'nın kazanmasını çokk ama çook isterdim ama olmadı..final oynmaı bile onun geleceğinin ne kadar parlak olduğunun göstergesidir..yolu çok açık..Djokovic zaten iyi bir oyuncu bunu çooktan biliyorduk..ama ah Tsonga ahh..ilk setteki gibi oynamayı sürdürebilseydi Djokovic'in işi zorlaşırdı..en azından güzel bir maçtı..bu seneki Avustralya açıktaki en çok severek izlediğim maçtı..fazla zevke alamadım çünkü bu sene ..tek benmiyim acaba..neyyse..iyi kötü bitti..

Belki bir kac yorum daha yazılır diye bekliyordum ama sanırım artık yazmanın zamanı geldi.

Boylece Avustralya Acık'ın sonuna geldik. Yorum yazan tum arkadaslara beni turnuva boyunca yalnız bırakmadıkları icin tesekkur edrim ayrıca bu sene ilginin biraz daha artmasına oldukca sevindigimi belirtmeliyim.
    Fransa Acık'da gorusmek uzere.. O zamana kadar kendinize cok iyi bakın zira surda kac tenis severiz ki.

pardonnn.....beklediğini düşünemedim..
    açıkçası elebaşlardan birisi olarak bende teşekkür ederim..yorum yazan herkese..
    Fransa açık'ta görüşmek üzere..

• Bu arada turnuva sonrası röportaj :

Sharapova: "Artık mutluyum!"

Avustralya Açık Tek Bayanlar Finali'nde Sırp Ana Ivanovic'i yenerek kariyerinin üçüncü grand slam şampiyonluğuna ulaşan Rus Maria Sharapova annesini kaybettiği zorlu 2007 yılının ardından yeni seneye şampiyonlukla girmekten mutlu olduğunu belirtti

http://www.ajansspor.com/tenis/grandslams/h/20080126/sharapova_artik_mutluyum.html

Annesini kaybetmiş geçenlerde bilmiyordum

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Bu arada turnuva sonrası röportaj :

Avustralya Açık Tek Bayanlar Finali'nde Sırp Ana Ivanovic'i yenerek kariyerinin üçüncü grand slam şampiyonluğuna ulaşan Rus Maria Sharapova annesini kaybettiği zorlu 2007 yılının ardından yeni seneye şampiyonlukla girmekten mutlu olduğunu belirtti

http://www.ajansspor.com/tenis/grandslams/h/20080126/sharapova_artik_mutluyum.html

Burda bir yanlıslık olmalı bildigim kadarıyla Maria'nın annesi hala yasıyor. Ölen ise coach'unun annesiydi ve sampiyonlugu ona itaf etmisti.

• quote:

quote:

Burda bir yanlıslık olmalı bildigim kadarıyla Maria'nın annesi hala yasıyor. Ölen ise coach'unun annesiydi ve sampiyonlugu ona itaf etmisti.

evet ya..koçunun annesi ölmüştü..aldığı kupayıda onun için kaldırmıştı..nasıl yalan bi haber

• ya bu arada duymuştum ama izleme fırsatım olmamıştı.izlemeyenler için;

Djokovicten,Sharapova ve Nadal taklidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 5 Şubat 2008; 1:38:50 >

• Birde Djokovic, Radek Stepanek'in taklidini yapmıstı. Stepanek ise Djokovic'in servis kullanmadan onceki 19-20 defa top sektirme rituelini 45-50'ye cıkararak anında misillemeyi gondermisti.
  • quote:

quote:

quote:

evet ya..koçunun annesi ölmüştü..aldığı kupayıda onun için kaldırmıştı..nasıl yalan bi haber

Valla yaa böyle haber olmaz olsun..
    Bende diyorum nasıl haberim olmaz
    Zaten şaşırmıştım Maria daha 21 yaşında .Oldukça etkilenirdi böyle bir olay olsaydı.Tüm sene oynayamazdı belki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 5 Şubat 2008; 2:39:35 >

• quote:

ya bu arada duymuştum ama izleme fırsatım olmamıştı.izlemeyenler için;

Djokovicten,Sharapova ve Nadal taklidi

İzlemiştim tekrar izledim sağol..Novak ı bilmem ama Maria Nadal güzeldi Nadal , Maria ne dediler acaba bu olaydan sonra çok merak etmiştim .

Geçen sene hangi turnuvaydı acaba ? Bir de bu gösteriyi maçtan önce yapmıştır sanırım maçı kazanmışmıydı bari.

• quote:

İzlemiştim tekrar izledim sağol..Novak ı bilmem ama Maria Nadal güzeldi Nadal , Maria ne dediler acaba bu olaydan sonra çok merak etmiştim .

Geçen sene hangi turnuvaydı acaba ? Bir de bu gösteriyi maçtan önce yapmıştır sanırım maçı kazanmışmıydı bari.

Gecen sene Amerika Acık'da 2. tur mucadelesinden hemen once yapmıstı. Mac ise zorlu bir mucadele sahne olmus ama Djokovic 5 set sonunda Stepanek'i gecmeyi bilmisti. (6-7, 7-6, 5-7, 7-5, 7-5)

• ne demek arkadaşlar..daha aslında böyle tenisle ilgili komik video mevcut..Can izin veririse onlarıda koyarım.ara verdiğimiz şu sıralarda iyi olur,güleriz biraz

gerçi bugün wta paris vardı eurosportta..petrova'nın maçı vardı
  • quote:

ne demek arkadaşlar..daha aslında böyle tenisle ilgili komik video mevcut..Can izin veririse onlarıda koyarım.ara verdiğimiz şu sıralarda iyi olur,güleriz biraz

İzin ne demek Elif tabiki koyabilirsin.
    Bu arada WTA Paris'in son sampiyonu Petrova'da turnuvaya daha basında veda etti. Gerci karsısındaki Bondarenko'da 2008 Avustralya Acıık'da ciftler sampiyonlarından biriydi.

• quote:

quote:

ne demek arkadaşlar..daha aslında böyle tenisle ilgili komik video mevcut..Can izin veririse onlarıda koyarım.ara verdiğimiz şu sıralarda iyi olur,güleriz biraz

İzin ne demek Elif tabiki koyabilirsin.
    Bu arada WTA Paris'in son sampiyonu Petrova'da turnuvaya daha basında veda etti. Gerci karsısındaki Bondarenko'da 2008 Avustralya Acıık'da ciftler sampiyonlarından biriydi.

saol Can..

hadi yaa elendimi petrova

• bu video ise Maria severleri baya kızdıracak..hakemin Maria lehine verdiği karara sinirlenen taraftarlar Maria'nın meşhur çığılıklarını taklit ediyorlar..kısa bir video..idare edin artık

(bu arada bu çirkin harekete yandan gülen Shar Peer'i kınamaktayım)

• quote:

bu video ise Maria severleri baya kızdıracak..hakemin Maria lehine verdiği karara sinirlenen taraftarlar Maria'nın meşhur çığılıklarını taklit ediyorlar..kısa bir video..idare edin artık

Boyle olayların teniste yeri olamaz ayrıca bu tur hareketler Maria'ya darbe vurmak yerine onu atesler ve oyun seviyesini daha da yukarılara tasır. Bence Maria'nın oyununu sabote etmek istiyorlarsa daha yaratıcı taktikler gelistirmeliler.

• quote:

quote:

bu video ise Maria severleri baya kızdıracak..hakemin Maria lehine verdiği karara sinirlenen taraftarlar Maria'nın meşhur çığılıklarını taklit ediyorlar..kısa bir video..idare edin artık

Boyle olayların teniste yeri olamaz ayrıca bu tur hareketler Maria'ya darbe vurmak yerine onu atesler ve oyun seviyesini daha da yukarılara tasır. Bence Maria'nın oyununu sabote etmek istiyorlarsa daha yaratıcı taktikler gelistirmeliler.

tozda kondurmuyoruz

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.