Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Boyle olayların teniste yeri olamaz ayrıca bu tur hareketler Maria'ya darbe vurmak yerine onu atesler ve oyun seviyesini daha da yukarılara tasır. Bence Maria'nın oyununu sabote etmek istiyorlarsa daha yaratıcı taktikler gelistirmeliler.

tozda kondurmuyoruz

/>

Bu arada Uluslararası Olimpiyat Komitesi, Shar Peer'e kenardaki sportmenlik dısı davranıslarından dolayı uyarıda bulunmus.

• quote:

bu video ise Maria severleri baya kızdıracak..hakemin Maria lehine verdiği karara sinirlenen taraftarlar Maria'nın meşhur çığılıklarını taklit ediyorlar..kısa bir video..idare edin artık

(bu arada bu çirkin harekete yandan gülen Shar Peer'i kınamaktayım)

Aha işte benim Fed Cup başlığında bahsettiğim maç bu
    Video yu bulamamıştım öyle kuru kuru başlık açmak zorunda kalmıştım..(Kimse de yazmamış)
    Sağol elif1907

Evet LeBron_ James ; bence de işlemez bu Maria ya

• quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Aha işte benim Fed Cup başlığında bahsettiğim maç bu
    Video yu bulamamıştım öyle kuru kuru başlık açmak zorunda kalmıştım..(Kimse de yazmamış)

eyoruk kusura bakma actıgın Fed Cup baslıgı gozumden kacmıs olmalı aksi takdirde cevapsız bırakmazdım.

• önemli değil yaa şaka yaptım zaten
  • işte size katliama ramak kalma videosu..Djokovic'in topu top toplayıcı kıza feci bi şekilde çarpmakta..o değilde...olay geliştikten sonra,vurma anınında verdasco ve djokovic'in yavaş çekim tepkiler süper..

__Can..Shar Peer'e yapılan uyarı son derece doğru..ceza bile alabilirdi bence

__eyoruk..yazdığın yazıyı bende görseydim mutlaka yorumlardım arkadaşım

• quote:

işte size katliama ramak kalma videosu..Djokovic'in topu top toplayıcı kıza feci bi şekilde çarpmakta..o değilde...olay geliştikten sonra,vurma anınında verdasco ve djokovic'in yavaş çekim tepkiler süper..

UFF! bir de vucudundan destek alıp forehandiyle tam guc abanarak gondermis topu.
    />

Djokovic'in olaydan sonraki allahım ben ne yaptım ya dercesine verdigi tepkiye bayıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 9 Şubat 2008; 20:41:46 >

• müthiş bir reklam..çooook güldümmmm!!!
  • Superr..
    Cocuk, Dent'e cok zor anlar yasatmıs ama eminim cocugun boyu biraz daha uzun olsa o smacı da karsılardı. Bu arada arabanın icindeki Agassi'ydi sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Superr..
    Cocuk, Dent'e cok zor anlar yasatmıs ama eminim cocugun boyu biraz daha uzun olsa o smacı da karsılardı. Bu arada arabanın icindeki Agassi'ydi sanırım.

evet Agassi ve Grafçocukta zaten onların çocuğu

• Yeni bir turnuva başlamış bu hafta..Doha mıdır nedir işte o..
    Pek çekişmeli maçlar yok ama Maria ilk maçı aldı
  • Off nasıl çarptı öyle yaa.. Harbiden çok feci .Valla ben olsam o andan sonra maça devam edemezdim Abow allah korumuş yani . Djkovic de fena olmuş çarpmayı görünce.

Bu arada ben top toplayıcı kızları daha küçük sanırdım,yani 15-16 yaşındakiler falan ..Ama buradakiler bayağı gençlermiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Bu arada ben top toplayıcı kızları daha küçük sanırdım,yani 15-16 yaşındakiler falan ..Ama buradakiler bayağı gençlermiş.

Madrid'deki Erkekler Sezon Finali Turnuvası'na ozgu olarak top toplayıcı kızlar yerine top toplayıcı mankenler kullanılıyor. Kazaya kuraban gidende bunlardan birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 22 Şubat 2008; 1:56:30 >
  • Belli zaten..Manken gibi kiz..
  • Bu kez çığlık Katar'da yankılandı

Katar Open'da iki Rus tenisçi finale çıktı. Li Na'yı 2-1 yenen Zvonareva'nın rakibi Radwanska'yı eleyen Sharapova oldu.. İlk turdan itibaren sürpriz sonuçları ile dikkat çeken Katar Open'da iki Rus raket finale yükseldi.

Günün ilk yarı finalinde Vera Zvonareva, çeyrek finalde 3 numaralı seribaşı Jelena Jankovic'i eleyen Çinli raket Li Na'yı 3-6, 6-3 ve 6-3'lük setlerle 2-1 yenerek 2008'de ikinci kez bir turnuva finaline adını yazdırdı. Zvonareva geçen ay Hobart'ta düzenlenen turnuvada da finale çıkmıştı. Zvonareva'nın rakibi Agnieszka Radwanska'yı 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenen Maria Sharapova oldu. Avustralya Açık şampiyonu Sharapova, üst üste 13. galibiyetini de almayı başardı

++++

Habere ilave edeyim; bugün finalde Maria kazandı.. İlk seti aldı 2.seti kaybetti sonra hırs yapıp 3.set de süpürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 25 Şubat 2008; 1:35:02 >

• Sezonun ikinci Grand Slam'i Roland Garros yarın başlıyor.İlk Grand Slam'i bayanlarda Sharapova Erkeklerde Djokoviv kazanmıştı.

TURNUVAYA KATILAN OYUNCULAR

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

Henin bıraktı.Formda olan Sharapova favori.Onun dışında Ivanovic ve az da olsa Williams lar kazanmaya yakın.Jelena'da var ama onun durumu zor problem yaşıyor son günlerde.Vera Zvonareva'ya dikkat.Ayrıca hemen belirtmek isterim ki Bastır Dementieva.

Erkeklerde ise Djokovic,Nadal,Federer çekişecektir.Bu turnuvada Tsongo gibi bir sürpriz beklemiyorum erkeklerde.Büyük ihtimal Federer finale çıkar Djokovic-Nadal galibi de finalde Federer'i yener.

• roland garros hangi kanalda yayınlanıyor??
  • Türklerden Trt-3
  • TRT 3'un uzun bir aradan sonra yeniden Grand-slam turnuvalarını yayınlamaya baslamasına oldukca sevindim.
    TRT

TRT 3 Yayın Akısı ---> http://www.trt.net.tr/wwwtrt/tvakis.aspx?kanal=3

TRT 3'un Roland Garros yayını bugun 13.00 itibariyle baslıyor.

Veee GO MASHA!!!

• trt 3 veriyor ama pek net değil
    belki hotbird de net kanal vardır veren.
    eurosport,polsat spor gibi bir kanal veriyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

trt 3 veriyor ama pek net değil
    belki hotbird de net kanal vardır veren.
    eurosport,polsat spor gibi bir kanal veriyor mu?

Evet, Eurosport'da veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.