Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün trt den novakın maçını izledim. başlarda alman baya zorladı ama novak işte süpürdü sonraları. eski şampiyon courteren elendi galiba mathieu ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

bugün trt den novakın maçını izledim. başlarda alman baya zorladı ama novak işte süpürdü sonraları. eski şampiyon courteren elendi galiba mathieu ya.

Valla Novak'ın macı ozellikle baslarda ilk tur mucadelesinden cok final mucadelesine benziyordu.

Evet GUGA macı kaybetti ve hem turnuvaya hem de profesyonel tenis kariyerine veda etti. Ayrıca Fransa Acık yonetiminin eski sampiyonları GUGA'ya verdigi hatıra kupası da gercekten cok buyuk bir vefa ornegiydi.

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

• bu adamı toprakta izlemek büyük zevkti. eski şampiyona uğurlar olsun.
  • höytt çekilin ben geldim

selamlar olsun tüm tenis severlere..uzun zaman oldu,hayırlı olsun yeni grand slam imiz

daha tam ısınamadım galiba..bugün adam akıllı Mauresmo-Savchuk maçını izleyebildim..2. sette çok kötü olan mauresmo 3. sette tüm varlığını ortaya koydu ve maçı aldı( ama korktum valla elenecek diye) Safin maçına bakarken nadal maçına geçtiler..ilk seti haybetti Safin fakat 2. sette inanılmaz güzel oynuyordu..şu an eurosporttan bakıyorum maç sonucuna ama maalesef hala başlamamış karşılaşmalar arasında gösteriliyor..bir haberi olan varsa yazsın şuraya yaa

bu arada tenis dünyasında bayanlarda kanımca en iyisi olan justine-henin'in tenisi bırakması çok üzdü beni..daha gençti elde edebileceği daha çok başarı varken biraz erken oldu sanki..yinede teşekkürler kendisine bize onca güzel tenis ziyafeti çektirdiği için

• Ooo! Hoş geldin Elif, valla arık Henin'ın tenisi bırakmasına uzulup seninde bizleri bıraktıgını zannetmis ve korkmaya baslamıstım.
    Henin'ın bırakması hakkında bende tamamen senin gibi dusunuyorum ve bence Henin'da bir kac sene icinde tıpkı Davenport ve Hingis gibi dayanamayıp profesyonel tenise yeniden donecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

höytt çekilin ben geldim

hheeyyyttt asıl sen çekil kenara Elif,bundan sonra buralar benden sorulacak

selam arkadaşlar,TRT maçları yayınladığı için bu turnuvada bende size eşlik edeceğim. gerçi tenisten pek anlamam ama anladığım kadarıyla yazarım bişeyler

turnuva 25'inde başlamış,biriniz bana ilk iki gün neler oldu neler olmadı anlatırsanız sevinirim gerçi mesajlara göz atmadım henüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Ooo! Hoş geldin Elif, valla arık Henin'ın tenisi bırakmasına uzulup seninde bizleri bıraktıgını zannetmis ve korkmaya baslamıstım.
    Henin'ın bırakması hakkında bende tamamen senin gibi dusunuyorum ve bence Henin'da bir kac sene icinde tıpkı Davenport ve Hingis gibi dayanamayıp profesyonel tenise yeniden donecektir.

hoşbulduk efenim yok yahu bırakırmıyım hiç burayı..girdim siteye direk bu konuyu aradım valla

inşallah dediğin gibi olur.duyunca inanamadım,çok üzüldüm çook.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

höytt çekilin ben geldim

hheeyyyttt asıl sen çekil kenara Elif,bundan sonra buralar benden sorulacak

selam arkadaşlar,TRT maçları yayınladığı için bu turnuvada bende size eşlik edeceğim. gerçi tenisten pek anlamam ama anladığım kadarıyla yazarım bişeyler

turnuva 25'inde başlamış,biriniz bana ilk iki gün neler oldu neler olmadı anlatırsanız sevinirim gerçi mesajlara göz atmadım henüz

heyyttt çekildim efenim..büyrün siz

valla işte ben dediğim gibi daha tam takip etme moduna geçemedim..mesajlara göz atmak zor olursa,kaçırdığın malar olursahttp://uk.eurosport.yahoo.com/ bu adresten takip edebilirsin..canlı canlı her sonuç var..oynanacak karşılaşmalarda var..
    ama bilidğim kadarı ile daha bir sürpriz yok turnuvada

• bilgiler ve web sitesi için teşekkür ederim Eliftakip edeceğim verdiğin siteden

bi de zahmet olmazsa bana maçlardaki sayıların neden 15-15-10-maç sayısı şeklinde olduğunu izah eder misin?hep merak etmişimdir neden böyle yaparlar diye

bi deerkeklerin karşılaşmaları 5 set bayanların karşılaşmaları 3 set üzerinden yapılıyor di mi?daha doğrusu erkeklerde 3'e gelen bayanlarda 2'ye gelen maçı kazanıyor öyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

bilgiler ve web sitesi için teşekkür ederim Eliftakip edeceğim verdiğin siteden

bi de zahmet olmazsa bana maçlardaki sayıların neden 15-15-10-maç sayısı şeklinde olduğunu izah eder misin?hep merak etmişimdir neden böyle yaparlar diye

bi deerkeklerin karşılaşmaları 5 set bayanların karşılaşmaları 3 set üzerinden yapılıyor di mi?daha doğrusu erkeklerde 3'e gelen bayanlarda 2'ye gelen maçı kazanıyor öyle mi?

ne demek efenim

bu sayı olayını bir maçta sunucu anlatmıştı..yanlış hatırlamıyorsam saat dilleri ile alakalı bişeydi..hatırlanması daha kolay olsun diye böyle yapmışlar demişti..ama inan tam hatırlamıyorum..araştırıcam ama

setler ise aynen dediğin gibi..erkeklerde 3 set alan bayanlarda ise 2 set alan karşılaşmanın galibi oluyor..

• bu bilgiler içinde teşekkür ederim Elif
  • valla ilk iki gün o kadar çok maç oldu ki banttan bile yayınlayamadılar çoğunu kesip önemli yerlerini verdiler ben de 3. günden sonra takip edebildim bayanlarda favorim yine ivanovic, bu sene finale çıkar yine rakibi olarak da dementieva bana göre ağır basıyo, erkeklerde de toprakların efendisi nadal tahminimce finale çıkar rakibi de djokovic ya da federer olabilir diyorum zaten bu final son 2 yıldır çok kuvvetli ihtimal oluyo
    henin in bırakmasına ben de üzüldüm o estetik back hand vuruşlarını gerçekten özlicez
     [TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

• quote:

Orjinalden alıntı: srgnaau

ekin buraya bi göz at istersen

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=teniste+sayilarin+15+30+40+diye+sayilmasi

sağol Sergen

ekşidekilerde net bi açıklama getirememişler olaya
  • bugün ilk sürprizler yaşandı sanki..öncelikle uğursuz olduğuma kanaat getirmiş bulunmaktayım..kimi tutsam ya eleniyor ya da tenisi bırakıyor kardeşim..olmaz ki böyle

mauresmo kendi ülkesi olmasına rağmen rolland garros lanetine tekrar tutuldu ve bugün Suarez Navarro ya 2 set sonunda elendi...belkide günün en güzel maçı olur diye tahmin ettiğim,ki ilk seti ile "evet gerçekten öyle oluyor" dedirten Davydenko-Safin maçında ise 3. tura yükselen taraf(işte bittiğim an maalesef) Davydenko oldu..eskinin bir numarası Safin bir daha eski formuna kavuşurmu işte onu bilmiyorum..tekrar güle güle Safin'im..sağlık ossun

yalnız Davdenko maçında bugün adamı nerdeyse maçı aldığı için dövebilirler bile dedim..bir insanın(ki 4.sırada olan bir tenisçi) hiç mi seveni olmaz..hiç mi aldığı bir puanda bir alkış olmaz..acıdım valla adama bugün

• ya bu marat safin de ne var anlamıyorum yakışıklı da diil ayriyeten erkekler de seviyo adamı oynayamıyo işte kardeşim tabi ben 3-4 yıldır tenis sporunu takip ettiğimden geçmişini pek bilmiyorum ama izlediğim zamanlar 2. ya da 3. turlarda takılıyo hep, davydenko olayında da haklısın ama adam çok soğuk, oyunda terlerken bile kızarmıyo öyle bi tip o yüzden seveni olmayabilir belki ama onun da sert vuruşları çok can alıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

ya bu marat safin de ne var anlamıyorum yakışıklı da diil ayriyeten erkekler de seviyo adamı oynayamıyo işte kardeşim tabi ben 3-4 yıldır tenis sporunu takip ettiğimden geçmişini pek bilmiyorum ama izlediğim zamanlar 2. ya da 3. turlarda takılıyo hep, davydenko olayında da haklısın ama adam çok soğuk, oyunda terlerken bile kızarmıyo öyle bi tip o yüzden seveni olmayabilir belki ama onun da sert vuruşları çok can alıcı

ehehe marat safin ayrı bişeydir..kanımca tabi(yakışıklı mı oldukçaaaa,bayan gözüyle bakıyorum tabi) ve oyun açısından estetik olan bir tenisçi,uzun boyuna rağmen koşmaya yerine göre fileye gelmekten korkmayan ve basmakalıp olmaktan sakınan bir oyuncu.yakın zamanda yaşadığı diz ve bel sakatlıkları artık buna engel maalesef.işte zaten tenis sporunda birazda seyirciyi etkilemek gerekir..ne güzel demişisn davydenko soğuktu diye..Safin'in oyununda bunu göremezsin..artistir az biraz elbette herkesin görüşü ayrı ama benim için Safin'in yeri ayrıdır..

bu arada ne güzel bir tenis sever daha görmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 30 Mayıs 2008; 1:32:18 >

• saol, 2005 Avustralya'dan itibaren takip ediyorum eurosport saolsun ayrı bırakmıyo beni, Fernando Gonzalez'e de ayrı bir sevgim var Federer'le oynadığı final maçında çok desteklemiştim ama olmadı kardeşim de Nadal hastası aslında Fernando Torres hastası ama Nadal da ispanyol diye onu tutuyo ben de severim ama keratayı
  • şu an ivanovic-wozniacki maçı var ve açıkçası ivanovic zorlanıyo kaybedersa daha izlemem turnuvayı yaa ühüü
  • tenisseverlerdeki marat safin sevgisi nereden geliyor anlamıyorum?? grand slam kazanması çok iyi olduğu anlamına gelmiyor ve görüyoruzki artık paspas oldu. ne varsa federerde var. bu arada bartoli ile mauresmo elenmiş. fransızlar zaten bu turnuvada iş yapamıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.