Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Stradale

evet aslanım Gonzalez maçı bırakmadı ve geri döndü, Ivanovic maçı için de teşekkürler yarın trt-3 e aboneyim (oh bisiklet turu da yok )
    evet elif şu bisiklet turlarını banttan verseler göbek atıcam bugun daha iyi anladım seni

dimi yaa...hep aynı saatte oluyor 4 e doğru sonra saat 18.30 da tekrar tenise dönüyorlar

gonzalez'e bende sevindim bu arada

• valla ya bugun de olursa rtük e şikayet edicem rtük 2. başkanı bizim okuldan eski bi hoca beni hiç kıramaz fln kapattırır valla eurosport u bi gün şaka bi yana beni bi kere bırakmıştı dersinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 1 Haziran 2008; 11:26:40 >
  • ya bende bi ben sinir oluom sanıyodum bisiklet turlarına tam en güzel maçlarda hoop bisikletler gelo kafayı yicem.bugünkü maçlara baktımda şöle bi Jelena Jankovic -Agnieszka Radwanska maçı güzel olcak gibi gelio
  • evet iki testiden biri kırılacak bugün
    ayrıca Ivanovic mükemmel bi şekilde yenmiş Cetkovska'yı

düzeltme: o kadar hazırlanmama rağmen izleyemedim maçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 1 Haziran 2008; 15:05:05 >
  • Radwanska 6-3 ve 7-6 lık setlerle elendi maalesef..
  • Arkadaşlar, Nadal'ın en yakın maçı ne zaman? Tabiki yayını olanlar içinde, Eurosport 1-2'de...
  • dostum maç isimleri yazmıyo ama buradan daha fazla bilgiye sahip olabilirsin

http://yahoo.eurosport.com/tvschedule_clng0.shtml#
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Arkadaşlar, Nadal'ın en yakın maçı ne zaman? Tabiki yayını olanlar içinde, Eurosport 1-2'de...

Eurosport'u bilmiyorum ama TRT-3'de bu aksam 18.30 civarı baslaması lazım.
  • Ivanovic çok iyi maç çıkardı bugün.Olası bir Maria finaline bakarsak Ana daha iyi gözüküyor son performanslarda.Maria nedense bu turnuvada farklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 1 Haziran 2008; 16:44:35 >
  • safine dediğim paspas oldu yakıştırmasında ne kusur var anlamadım. bu sporda çokca kullanılan bir ifadedir bende bunun affına sığınarak bu yakıştırmada bulundum. safin severlerden ben yinede özür diliyorum. ve bence bunları bırakıp gerçek mücadeleye dönelim maçlardan bahsedelim.
  • mücadeleye dönersek şu an Nadal fırtınası esiyo
  • o ne öle yaa 6-1 6-0 nadal ezio feci biçimde anlaşıldı bu senede kupa nadalın
  • Nadal ezdi resmen.. mükemmel bir oyun çıkardı.. favorim nadal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Arkadaşlar, Nadal'ın en yakın maçı ne zaman? Tabiki yayını olanlar içinde, Eurosport 1-2'de...

Eurosport'u bilmiyorum ama TRT-3'de bu aksam 18.30 civarı baslaması lazım.

Teşekkürler. Ezdi geçti resmen...

• can üzgünüz maria veda ettizaten çok kötü oynuyordu.safina'nın iyi oynamasıyla erken elendi.

ayrıca fransız dallamalarınada ayıp ulan ayıp diyorum.yuhluyorum kendilerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: srgnaau

can üzgünüz maria veda ettizaten çok kötü oynuyordu.safina'nın iyi oynamasıyla erken elendi.

ayrıca fransız dallamalarınada ayıp ulan ayıp diyorum.yuhluyorum kendilerini

kendiisi bence çok itici ben olsam fransızların yerinde aynısını yapardım tabi bu benim şahsi görüşüm
  • bence Maria'nın maçı kaybetme nedeni sinirine hakim olamamasıydı, bu nedenle agresif şekilde hakemlere itirazda bulundu, çığlıkları kulak inletmeye başladı ve oyununu da korta yansıtamamaya başladı neticesinde maçı kaybetti, ama içinde bulunduğu durum hakkaten çok kötü bir durumdu kendimi bi an onun yerinde düşündüm ve içimden raketi seyircilere fırlatmak geldi ilk defa böyle tribün şovları gördüm meksika dalgası yaptı seyirciler, Safina'nın puanlarını alkışladılar, bence biraz dinlenmesi lazım Maria'nın zaten bu sene formu çok da iyi değildi bu turu geçse de bi sonrakine takılırdı tahminimce
    seyir zevki olarak çok üst düzey bi maçtı ikinci seti izleyemedim ama gerçekten çok güzel maçtı ve spikerin de söylediği gibi artık Roland Garros seyircisi Maria'yı pek sevemeyecek gibi
  • haklısın aslında bende bi an onun yerine koydum kendimi cidden kötü bi durum.
  • Ben maçı izleyemedim ama Maria'nin elenmesine çok şaşırmadım..Çünkü sezona iyi başlasada RG ye iyi başlayamamıştı.. Neyse..
    Maçın tekrarını izleyebilirsem yorum yaparım..

Seyirciere gelince buradan bende öpücüklerimi gönderiyorum kendilerine Maria için gerçekten zor bir durum olmalı..Hele ki daha 21 yaşında olduğunu düşünürsek...
    Yani şimdi ne diye yuhluyorlar falan olay tam nedir izlemediğim için bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum..
    Şimdi Maria çabuk hırslanıyor bu bazen avantaj olsa da bazen de dezavantaj oluyor.Morali çabuk bozuluyor.. Fed Cup da milli maçta buna benzer bir olay olmuştu ama orada kazanmıştı
    Şimdi millet taktı çığlıklarına falan sonra maç içindeki soğuk hareketlerine ..Efendim ne olacaktı yani?? Çığlık atmasa mı ? Ne var bunda...
    Hem çoğu eleştirmen seyirci birşeyi unutuyor bence.. Hem de en önemli ayrıntı..Maria daha 21 yaşında.. Yani ona göre yaklaşmak lazım

• fransız tenis seyircisi gerçekten çok zeki. izlemek istemedikleri fazla göze batan isimleri bir bir eleyebiliyorlar. yıllar önce hingisin hesabınıda kesmişti bu seyirci. evet maria oyunundan çok özel hayatıyla göz önünde ve fransız seyircisi bundan memnun değil.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.