Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • off of...bu sene bu topice sık uğrayamadım yaa Can valla kusura bakma..

bugünki Nadal-Djokovic maçı daha sıkı geçer derken bir yandanda geçmez dedim..Nadal insan üstü bişey çünkü toprak kortta..gerçi son sette Djokovic baya gayret etti ama yetmedi..Federer-Monfils maçının son setine yetişebildim..ve açtığımda tv'yi baya ümit ettim 1 set uzasaın diye ama o da olmadı senenin şampiyonu belli gibi...Nadal bu performansla kaptırmaz gibi geliyor kupayı ve o yüklü çeki

bayanlarda ise Safina yener gibi hissediyorum..çok hırslı,bırakmıyor maçı..bıraksa bile aynı gücü,kuvveti hemen bulabiliyor..tabi yinede belli olmaz..güzel bir maç olsun yeter..

bu arada Can yaaa...nasıl bilmezsin Safina'nın Safin'in kardeşi olduğunu yaa.okuyunca valla şaşırdım ne yalan söyliyim ama "raket parçalamasından anlamalıydım" lafınla şaşırma duygum yerini büyük bir kahkahaya bıraktı..çok güldüm yaa

• bayanlarda final bugün diye biliyorum.. saatini bilen var mı?
  • Sorun degil Elif ya hic dert etme eminim onumuzdeki Grand-slamler'de yine eskisi gibi daha sık aramızda olacaksındır.

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

bu arada Can yaaa...nasıl bilmezsin Safina'nın Safin'in kardeşi olduğunu yaa.okuyunca valla şaşırdım ne yalan söyliyim ama "raket parçalamasından anlamalıydım" lafınla şaşırma duygum yerini büyük bir kahkahaya bıraktı..çok güldüm yaa

Yaa gercekten nasıl olupta boyle bir bilginin bunca zaman gozumden kactıgına bende hala bir anlam veremiyorum. Isın garibi Safina'nın daha once WTA Tour'da bir cok macını izlemistim ama sanırım olmayınca olmuyor iste.

quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

bayanlarda final bugün diye biliyorum.. saatini bilen var mı?

Yazmıstım ama gordugum kadarıyla arka sayfada kalmıs hemen bu sayfayada ekleyim;
    Bayanlar finali bugun 16.00'da. Trt-3 ve Eurosport'dan canlı izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 7 Haziran 2008; 11:00:20 >

• Teşekkürler LeBron_ James_
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

bayanlarda ise Safina yener gibi hissediyorum..çok hırslı,bırakmıyor maçı..bıraksa bile aynı gücü,kuvveti hemen bulabiliyor..tabi yinede belli olmaz..güzel bir maç olsun yeter..

nayır nolamaz Ivanovic gene yenicek şampiyon olucak artık bayanlarda
  • Ivanovic şampiyon
  • ivanovic'e şampiyonluğundan ve cüretkar kıyafetinden dolayı tebrikler
  • ben de tebrik ediyorum yine çok güzel maç oldu ve resmi olarak 1 numara oldu artık, eurosport spikerinin dediği gibi Ivanovic ve Sharapova güzelliklerini medyada kullanmadıkları için, çalışmaya her zaman devam ettikleri için tenis sporu bu kadar ilgi çekici oldu yoksa iki tane daha kournikova gelmek üzereydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

ben de tebrik ediyorum yine çok güzel maç oldu ve resmi olarak 1 numara oldu artık, eurosport spikerinin dediği gibi Ivanovic ve Sharapova güzelliklerini medyada kullanmadıkları için, çalışmaya her zaman devam ettikleri için tenis sporu bu kadar ilgi çekici oldu yoksa iki tane daha kournikova gelmek üzereydi

Tek kelimeyle mukemmel bir yorumdu gercekten.

Ivanovic'i kariyerindeki ilk Grand-slam zaferinden dolayı kutluyorum ve eminim devamı da gelecektir.

Mac hakkında bir kac sey soylemek gerekirse Ivanovic cok iyi oynadı ve sampiyonlugu hak etti ama ne yalan soyleyim Ivanovic mac puanını da kazanıp eski sampiyon Henin'ın elinden 1.'lik kupasını alana kadar hala Safina'nın geri donup macı alaliblecegini dusunmuyor degildim. Sanırım gozumu fazla korkutmus Safina.
    Bu arada Safina'nın kupa toreninde "Ivanovic daha once 2 Grand-slam finali kaybetmisdi ve 3.'yu kazamak hakkıydı." demesi hostu.

Nadal v Federer, erkekler finali ise bugun(pazar) 16.00'da ve yine Trt-3 ve Eurosport'dan canlı izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 8 Haziran 2008; 1:36:16 >

• Ivanovic şampiyon oldu sonunda..o kadar yarı finalde sonra haketmişti zaten kupayı Henin'in vermesi ayrı bi anlamlıydı(onuda çok aradık ama yaa)

yalnız Safina çok yorgundu.finale gelene kadar oynamış olduğu tüm maçların acısı maalesef finalde çıktı..yinede elinden geleni yaptı..onuda tebrik etmek lazım

yarın erkeler finali saat 16.00'da..aranızda olamayacağım maalesef ama gönlümden geçen kişi Nadalgerçi kim olursa olsun enfes bir maç bizi bekliyor..öyle enfeski yarın yola çıkmam gereken saati bu maça göre ayarladım..ki yetişip maçıda izleyeyim

yalnız şu eurosport sunucularına gün geçtikçe uyuz olmaya başladım..anlamsız gülüşler,anlamsız söylemler..misal bugün bir tenisçi gösteriyolar.."onunla konuşmuşluğumuz var" ardından bir başka tenisçi çıkıyor ekrana "bu tenisçi ilede aynı masada oturmuşluğumuz var,artık ailedeniz"filan..yok yani..buna bir önlem almaları lazım..sevemedim yahu

•  [TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

büyük maç, final zamanı.
    saat 16 da eurosportta.
    bence bu defa federer alacak.

eurosportun spikerleriyle ilgili bir eleştiri de benim olacak.
    aslında spikerler değil de sanırım eurosport turkiye, tenis maçı sırasında yan masada başka bir sporu daha anlatıyor. belki eurosport 2 için. motorsporları gibi. o ses karışıyor .. yorumcular susunca onların ses geliyor bende bazen..
    hotbirdden izliyorum ben eurosport u..
    büyük hata..
    düşünün federer servis atacak. sesler şu şekilde.
    "sıralama turları sonucunda oluşan sıralama şu şekilde.." sankiafganistan televizyonu .başka odadan anlatsın o zaman da. bu kadar mı zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 8 Haziran 2008; 10:36:02 >

• dinara safina, marat safin in kızkardeşiymiş. ben yeni öğrendim. abisi aktör kadar yakışıklıyken dinara çirkin geldi bana :) üvey kardeşidir belki.

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute
    eurosportun spikerleriyle ilgili bir eleştiri de benim olacak.
    aslında spikerler değil de sanırım eurosport turkiye, tenis maçı sırasında yan masada başka bir sporu daha anlatıyor. belki eurosport 2 için. motorsporları gibi. o ses karışıyor .. yorumcular susunca onların ses geliyor bende bazen..
    hotbirdden izliyorum ben eurosport u..
    büyük hata..
    düşünün federer servis atacak. sesler şu şekilde.
    "sıralama turları sonucunda oluşan sıralama şu şekilde.." sankiafganistan televizyonu .başka odadan anlatsın o zaman da. bu kadar mı zor

djokovic-nadal maçındaydı sanırım bende farkettim..hala böyle sorunların yaşanması çok garip
    federer-nadal maçını bence nadal alır.. nadala karşı djokovic hiç bişey yapamadı, federer zorlayacaktır ama nadal maçı alır.

• Nadal bu turnuvada gerçekten muhteşem oynadı.Fed'in işi zor.Gönlüm ondan yana
  • tenisten pek anlamam ama İsviçreli olmasından dolayı Federer'in kazanmasını istiyorum
    iyi seyirler herkese
  • iyi seyirler herkese, mücadele başlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

tenisten pek anlamam ama İsviçreli olmasından dolayı Federer'in kazanmasını istiyorum
    iyi seyirler herkese

ben de ispanyol olmasından dolayı nadalın kazanmasını istiyorum... anladın sen

nadal kazanıcak gibi federer mantarlıyo

• Federer bu eziyet bitsin der gibi oynamaya başladı. Nadal'ın harika vuruşlarını gölgede bırakacak kadar kötü oynuyor Federer.
  • beklediğim gibi nadal zorlanmadan kazandı..
  • çok sıkıcı bi karşılaşma oldu,Nadal ne kadar iyi oynadıysa Federer'de o kadar kötü oynadı
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.