Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davydenko elenmiş.bu sürpriz mi değil mi belli değil 2. turu göremiyo adam.ilginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Davydenko elenmiş.bu sürpriz mi değil mi belli değil 2. turu göremiyo adam.ilginç.

bu sene zaten formsuz ve çimde iyide değildir zaten.
  • Demek D-Smart da maçlar.Yanlış hatırlamyırosam geçen sene de DSmart da idi..İnşallah Kanal D veya CNN çeyrek finalden sonraki önemli maçları yayınlar..
  • Güzelim turnuva kaçıyor yaa ne vardı eurosportta verseydi

geçen sene sanki cnn de vermişti ama..bu sene yok sanki
  • Davy çimde çok iyi değil ama henüz elenmemesi lazımdı, zaten sabıkalı şerefsiz yine sattı maçı. Şikeci tenisçiler yakın zamanda deşifre edilecek başta Ruslar olacak zaten süprizler hep Ruslardan oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

Güzelim turnuva kaçıyor yaa ne vardı eurosportta verseydi

geçen sene sanki cnn de vermişti ama..bu sene yok sanki

Sanırım CNN Turk macları onumuzdeki hafta itibariyle vermeye baslayacak. En azından gectigimiz senelerde boyle yapıyorlardı.
  • evet ben de öyle tahmin ediyorum..su sampiyona bitsin de görelim bakal1m
  • Safin
  • safin elemiş djokovic i helal olsun inşllh biraz olsun eski formuna döner safin.
  • o safin'i gördüm bu maçta.süper oynadı

dspor u olmayan arkadaşlara da geçmiş olsun
  • Off D-Smart tenise de el attın.
  • dspor bari banttan verilen maçlarda şifresiz olsa ama nerde.eskiden her spor müsabakasını keyifle izlerdik,onu mu izlesem bunu mu izlesem acaba diye seçme imkanımız bile olurdu.şimdi ise sap gibi kaldık ortada elde ne varsa şifreyi daya ne güzel.ulan atv de selçuk manav'ın sıfatını görmek için bile şifre girer hale düştük.bi de ntvspor spor kanalıyım diye geçiniyor,artistik reklamlar yapıyorlar üstelik görende bişey var sancak.canlı yayını bırak haber bülteninde bile tenise ayırdığı vakit 30 saniye.bizi dsmart gibi kalitesiz yayıncılık yapan bir platform almaya zorladıkları için en büyük suç onlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 26 Haziran 2008; 20:21:00 >
  • Maria elenmis !!! Valla büyük süprizler oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Maria elenmis !!! Valla büyük süprizler oluyor

Elimde olmayan nedenlerden dolayı macı izleyemedigim icin pek yorum yapamıyorum. Ancak sunu soyleyebilirim ki kaybetmesinin bir nedeni de Maria'nın Wimbledon oncesi oynanan çim kort hazırlık turnuvalarına katılmamıs olması olarak gosterilebilir ama yinede bu kadar erken elenmesi buyuk şok oldu.

Safin'in Djokovic'i elemesi buyuk bir basarı ve umarım devamı gelir. Mac sonrası yaptıgı acıklamada guzeldi; "Djokovic'i yenmeme kendim bile sasırdım en son ne zaman bu kadar iyi oynadıgımı ben bile hatırlamıyorum."

• roddick de elenmiş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: wooferbal

roddick de elenmiş galiba

Evet, Roddick ve James Blake'de elenmis gerci Blake'in arası Wimbledon'la hic bir zaman iyi olmamıstır.
  • jie zheng , ivanovic i rahat yenecek gibi.
    zheng kaç numara sıralamada? ilk 100 de göremedim de

http://sports.espn.go.com/sports/tennis/rankings?year=2008&type=2
  • aa ıvanovic de elenmiş.turnuvada ne çok süpriz oldu
  • obaaa noluyor yav.tüm favoriler erkenden tek tek eleniyor.dementieva elenmedi di mi daha.

hazır favoriler elenmişken kazansa şu turnuvayı
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.