Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Stradale

şu an ivanovic-wozniacki maçı var ve açıkçası ivanovic zorlanıyo kaybedersa daha izlemem turnuvayı yaa ühüü

yalnız ana ivanovic çok güzel..
    ivanovic sayfa başı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 30 Mayıs 2008; 13:08:51 >
  • ben de ilk gördüğüm zaman tutuldum ona :) şimdi de kızlar kıskanıcak Safin olayına dönebilir bu da onlar da Ivanovic'te ne var derler kesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

tenisseverlerdeki marat safin sevgisi nereden geliyor anlamıyorum?? grand slam kazanması çok iyi olduğu anlamına gelmiyor ve görüyoruzki artık paspas oldu. ne varsa federerde var.

Arkadaslar dikkat edin zira tehlikeli sularda yuzuyorsunuz.

Maria dun yarım kalan macını bugun bitirdi ve rakibini zorlanarakda olsa gecmeyi basardı. Ama turnuvanın basından beri Maria, kucak dolusu basit hata ve cift hata ile cok dagınık bir oyun sergiliyor. Karsısına guclu rakipler cıkmadan acilen ritmini bulması lazım.

Birde kısaca gerceklesen seribası katliamlarını ele alalım;
    Erkeklerde James Blake ve David Nalbandian, bayanlarda ise Serena Williams rakiplerine yenilerek turnuvaya cok erken veda ettiler.
    Mauresmo'ya gelirsek. Uzun suredir Mauresmo kendinde degil ve acıkcası elenmesine de pek sasmadım yinede umarım kısa zamanda eski gunlerine doner yoksa bu gidisle yakın zamanda Henin'dan sonra bir baska sampiyonu daha tenise veda ederken gorecegiz.

• şimdi yeni gelen marat safin için konuşan arkadaşlar..bu topiğe yeni gelmişsiniz ve sanıyorum ki bundan çook önceki sayfaları okumadınız Safine olan sevgim yalnızca grand slam şampiyonluğu olduğu için değil..ha öle yakışıklı bulduğum içinde değil,bu da az biraz anladığım içindir tensiten ve daha birçok spordan ..olur ya bu tarz sporlarda bir oyuncu olur ve onu izlemketen haz alırsınız..kaybedince baya bir üzülürsünüz..Safin de tenis için bunu ifade ediyordur..yani lütfen işte sadece yakışıklı diye ok işte bir şampiyonluğu var diye seviyorlar filan demiyelim (gocunup,üstüme alınıp cevap verdim çünkü Safin için yazan bendim)birde "paspas"(!) denmiş bir mesajda..çirkin bir kelime sankikaldı ki,Safin'i turnuva dışına iten oyuncu Davydenko gibi iyi bir oyuncu...ve Safin'in geçirmiş olduğu sakatlıklarıda göz ardı etmeyelim

hmm..birde Ivanovic'i çekemezler tarzı bir cümle kurulmuş yukarıda..yine buna cevap vermek bana düşüyor çünkü tek bayan benim galiba burda..gerçek bir spor sever bayan/erkek olsun..sırf sima yüzünden birisini sevmez ve aksi olarakta nefret edipte ne buluyorsunuz demez..

hani burda gerçekten tenise gönül verdiysek yalnızca maçlardan,performanstan konuşalım..konuşmasakta rica ederim yok çekemezler bilmem ne..yok işte bu yakıklı değil filan gibi laflarla olay dışına çıkmayalım..ha çıksak bile başkalarına cevap hakkı doğacak şekilde yazmayalım

bende topic sahibi arkadaştan (Can) özür diliyorum..konu dışıNa çıktığım için..
    mauresmo için söylediklerine tamamen katılıyorum..gerçekten büyük bir düşüşte.son yıllarda mauresmo maçlarını rahat bir şekilde izlemedim zaten..Henin'den sonra bir başka tensiçiyide kaybediyoruz sanki

sharapova'nın daha bir maçına denk gelmedim ama sonuçlara baktığımda set keybetmiş oluyor..nasıl maria bu yıl?

ve serena williams şu an görüyorum ki elenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 30 Mayıs 2008; 20:00:30 >

• ooo bakıyorum bize taş gelmiş biraz aslında yazdıklarını okuyunca cevap yazma gereği hissetmedim çünkü çok mantıklı yazmışsın diyecek sözüm yok doğrusu, ben Ivanovic'ten bahsetmiştim ama senin de dediğin gibi spor severler ya da tenis severler bayan/erkek yarışmacıların yüz ya da fiziki güzelliklerine pek takılmazlar daha ziyade genelde bu sporu takip etmeyenler, bir başka tenisçinin ismini sorsanız sayamayacak insanlar sportif başarıdan önce fiziki güzelliğe ya da diğer şeylere bakıyolar, tamam arada bu şekilde takılıyoruz ama ben bu forumda grand slam turnuvalarını takip eden insanların bu tip huyları olduğunu düşünmüyorum

bu arada lütfen bunu polemik ya da tartışma olarak algılama, sadece senin de dediğin gibi bazı yanlış görüşleri öne çıkardım

• yok yahu zaten polemik olarak algılasam o şekilde bir cevap verirdim..ama işte bir yerde sizde haklısınız,bu devirde spor ile ilgilenen kızların çoğu tipe/yakışıklılığa önem vererek takip ediyorlar.bu açıdan baktığımızda yazdığın şeylerde haklısın ama işte dediğim gibi tek yazan bayan ben olunca cevap yazma gereği hissettim..sende polemik olarak algılama bunu..ha bu arada elbette güzellerden bahsedilebilir..ben zaten buna karışmamam hatta yazayım Ivanovic çook güzel bir bayan

yukarıda yazılan bir mesaj var..sen ya da bir başkası yazmış inan hatırlamıyorum.."bir tenisçi bir gran slam kazandı diye iyi değildir" gibi cümleydi..tam böylemiydi bilmiyorum.tenis açısından savunacak olursak Safin sadece bir grand slam kazanıpta sonradan "paspas(!)" olmuş bir oyuncu değildir..zamanında bugünün tenis efsanesi denilen Federer'e ciddi anlamda kafa tutmuş bir oyuncudur..ama işte şans elbette..sakatlıklar bugün onu bu şekilde etkiliyor. yoksa sevmezsiniz,oyun stilinden haz almaz,oyun esnasında yaptığı artist harektelere gıcık olabilirsiniz..bende buna saygı duyarım.ama tenisi seviyorsak ve üstünde konuşulan kişi zamanının en iyi oyuncularından biriyse sanki biraz saygıyı hakediyordur..eleştiriler bile sanki saygı çerçevesinde olmalıdır..

neyse..fazla uzadı sanki.sen beni anladın,ben de seni

turnuvaya dönecek olursak williams kardeşler bugün itibariyle turnuvaya veda ettiler.dün bir maç öncesinde Matt Wilander ile canlı yapılan bir söyleşide williams kardeşler için fikri sorulduğunda eleneceklerini düşdüğünü söylemişti.sanırım erdi adam

• paspas lafını ben kullanmadım ama o arkadaşın yerine özür dileyeyim ben senden, evet konu sanki uzadı gibi o da benim yüzümden oldu ben bitireyim burda kocaman bi nokta koyuyorum bu konuya .

ben Williams kardeşlerin elenmesine çok şaşırmadım Venus zaten aşırı agresif oynadığından gücünü koruyamıyo, Serena'yı da çok izleme fırsatım olmadı açıkçası, gerçi bu turlardan sonra kim gelirse gelsin seribaşlarının işi baya zorlaşıyo

Wilander röportajını da hiç yakalayamıyorum bi kere geceyarısı görmüştüm bütün maçlardan ve özetlerden sonraydı galiba ama her zaman olduğu gibi güzel bi turnuva geçiyo
  • ehehe gördüm noktayı yanlış anlama ama paspas lafını sen kullandın demek istemedim..özür içinde teşekkür ederim o halde

aslında venüs toprak kortta iyi bir oyuncuy fakat sanırım günlerinde değiller..serena ise zaten kilo olayından ötürü zaten ağır olan toprak kortta iyi bişeyler yapamaz gibi geliyordu ki birde yağmur filan derken ne kadar ağırlaşıyordur kortlar off

yalnız öğlen vakti bisiklet yarışına giriyorlar ya..çok sinirleniyorum gerçi bencilce elbette bu.sonuçta o sporu izlemekten keyfi alanlarda vardır ama işte sinir oluyorum
    bundan 1-2 yıl önce tam hatılamıyorum hangi grand slam di ama tenis turnuvasını bırakıp o yarışları veriyorlardı..Can ile burda sinir krizleri geçiriyorduk

• hehehehe ben bisikleti çok severim ya günün ortalama 3 saatini üstünde geçiririm, ha çok profesyonel bi bisikletim yok ama kendi çapımızda takılıyoruz gene, ahh öğrenciliğin gözü kör olsun şurda pc mize bi parça, bi bisiklet alamıyoruz ama ilerde allah nasip eder de halim vaktim yerinde olursa önce bi canavar pc sistem toplicam bi de prof. bi bisiklet alcam
  • quote:

hehehehe ben bisikleti çok severim ya günün ortalama 3 saatini üstünde geçiririm, ha çok profesyonel bi bisikletim yok ama kendi çapımızda takılıyoruz gene, ahh öğrenciliğin gözü kör olsun şurda pc mize bi parça, bi bisiklet alamıyoruz ama ilerde allah nasip eder de halim vaktim yerinde olursa önce bi canavar pc sistem toplicam bi de prof. bi bisiklet alcam

ya elbette izlemesi keyifli bisikleti ben de çok severim ama işte düşünsene tam müthiş bir maçın arasında yayına girince biraz kızıyor insan ha bi de şunu düşün o müthiş maçın araına yürüme yarışının girdiğini..off off! çatlıcaktık yürümeler bitsede adam akıllı turnuvayı izlesek diye

bu arada inşallah hayallerin gerçek olur

• he maçın arasında diğer yayınları araya sokarlarsa durum değişik olur tabi, diğerini banttan yayınlasın bari kocaman eurosport, yayın akışını da biz mi sölicez adamlara
    saol inşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir ya da gerçeğe en yakın olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

bundan 1-2 yıl önce tam hatılamıyorum hangi grand slam di ama tenis turnuvasını bırakıp o yarışları veriyorlardı..Can ile burda sinir krizleri geçiriyorduk

Sorma Elif ya hatırladım. Gecen sene Amerika Acık'daydı. Sabaha kadar tenis macları izliyecegiz diye tv'nın karsısına gecip de saat 2.5 - 3 civarı macın yarısında sak diye yurume yarıslarına gectiklerinde nevrim donuyordu valla. Birde daha kotusu ara sıra bu yarısların bitimine super maclar denk geliyordu mecburen oturup macların tekrar baslamasını bekliyorduk.

Ya birde bu yurume yarısları bana her zaman ironik gelmistir.

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

sharapova'nın daha bir maçına denk gelmedim ama sonuçlara baktığımda set keybetmiş oluyor..nasıl maria bu yıl?

Aslında Maria bu yıl ozellikle gecen seneye gore cok cok daha iyi ama sanıyorum ki bu kadar cok hata yapmasının sebebi omzundaki sakatlıgın birazda olsa onu hala rahatsız etmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 31 Mayıs 2008; 11:32:47 >

• şu anda maçı var
    ilk set: Knapp 0-1 Sharapova

Düzeltme: Sharapova 2-0 la maçı aldı ilk sette çok zorlanmasına rağmen ikinci seti 6-0 kazandı
    ve bu arada Gonzalez'in maçı var ben gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 31 Mayıs 2008; 15:37:30 >
  • yaaa kafayı yicem bak dediğin oldu elif, tam Gonzalez'in maçı var diye heveslendim en kritik yerinde araya bisiklet turunu soktular, bundan önce Sharapova'nın 2 saattir maçı var orda koymuyolar Gonzalez maçında koyuyolar
    TRT 3'te de banttan başka bi maç var gidip ben de kendi bisiklet turumu atıym bari yapcak başka bişey kalmadı
  • quote:

yaaa kafayı yicem bak dediğin oldu elif, tam Gonzalez'in maçı var diye heveslendim en kritik yerinde araya bisiklet turunu soktular, bundan önce Sharapova'nın 2 saattir maçı var orda koymuyolar Gonzalez maçında koyuyolar

Hocam ayıp oluyor ama.
    Bu arada bugun Maria oyununu birazda olsa toplamayı basarmıs gibi gorunuyordu en azından ilk macındaki gibi 68 basit hata ve 17 cift hata yapmadı.

Bu arada bugun Federer ve Mario Ancic karsılacak. Super bir mucadele bekliyorum umarım yayınlarlar.

• İki Williams'ta elenip gitti, sempatime sahip kimse kalmadı. Artık Maria Sharaphova ile idare edelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

yaaa kafayı yicem bak dediğin oldu elif, tam Gonzalez'in maçı var diye heveslendim en kritik yerinde araya bisiklet turunu soktular, bundan önce Sharapova'nın 2 saattir maçı var orda koymuyolar Gonzalez maçında koyuyolar

Hocam ayıp oluyor ama.
    Bu arada bugun Maria oyununu birazda olsa toplamayı basarmıs gibi gorunuyordu en azından ilk macındaki gibi 68 basit hata ve 17 cift hata yapmadı.

Bu arada bugun Federer ve Mario Ancic karsılacak. Super bir mucadele bekliyorum umarım yayınlarlar.

evet bencil davranmışım sanki ama Gonzalez mükemmel bi geri dönüşle 2-0 yenik duruma düştüğü maçı son üç seti 6-4 alarak 3-2 kazanmış buna da çok sevindim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

Hocam ayıp oluyor ama.

evet bencil davranmışım sanki ama Gonzalez mükemmel bi geri dönüşle 2-0 yenik duruma düştüğü maçı son üç seti 6-4 alarak 3-2 kazanmış buna da çok sevindim

Gonzo'yu izlemekten bende zevk alıyorum aynı Nadal gibi her topa kosan, savascı bir yapısı var ve eminim ilerleyen gunlerde maclarını seyredecegiz.

Federer ve Ancic'in mucadelesi ise bekledigim kadar cekismeli degildi sebebi ise Federer'in eski insan ustu performansına donmesi. Sanırım bildigimiz Federer en azından Roland Garros icin geri dondu.

Son olarak Ivanoviccilere iyi bir haberim var; Yarın Ivanovic'in Petra Cetkovska ile olan mucadelesini 12'den itibaren Trt-3'den canlı izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 31 Mayıs 2008; 21:22:40 >

• ehehe bisiklete olan antipatiler artmakta sanırım ne zaman bitecek bir bilen var mı? ya da bitti mi?
  • evet aslanım Gonzalez maçı bırakmadı ve geri döndü, Ivanovic maçı için de teşekkürler yarın trt-3 e aboneyim (oh bisiklet turu da yok )
    evet elif şu bisiklet turlarını banttan verseler göbek atıcam bugun daha iyi anladım seni
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.