Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
141.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The_MAD

Of ki ne of..İşte final....Sabaha kadar sürse izlerim ben bunu..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

sabaha kadar sürse federer ve djokovic'i bikaç ay göremeyiz kortlarda bence

ama keşşkee..harika bi maç oluo..djokovic çok büyük bi fırsatı tepti

• quote:

Orijinalden alıntı: elif1907

quote:

sabaha kadar sürse federer ve djokovic'i bikaç ay göremeyiz kortlarda bence

ama keşşkee..harika bi maç oluo..djokovic çok büyük bi fırsatı tepti

Alıntıları Göster
    Evet ben ilk setten umudu kesmiş beklerken federer bu maçta neredeyse hiç servis kıramıyacağını düşündüğüm anda servis kırdı..

Yalnız Novak çok gergin o basit hatada nasıl bağırdı öyle..Bence ilerleye bölümde daha fazla baskı hissedcek..Federer herzamanki gibi sakinliğini koruyor çok fazla psikolojisi bozulmuyor en büyük artılarından biride bu..

yalnız federe geriye o topları nasıl atıyor ya...İnanılmaz nerdeyse geri çizgiye atacak bütün topları..Maç çok güzel..

• quote:

Evet ben ilk setten umudu kesmiş beklerken federer bu maçta neredeyse hiç servis kıramıyacağını düşündüğüm anda servis kırdı..

Yalnız Novak çok gergin o basit hatada nasıl bağırdı öyle..Bence ilerleye bölümde daha fazla baskı hissedcek..Federer herzamanki gibi sakinliğini koruyor çok fazla psikolojisi bozulmuyor en büyük artılarından biride bu..

yalnız federe geriye o topları nasıl atıyor ya...İnanılmaz nerdeyse geri çizgiye atacak bütün topları..Maç çok güzel..

Alıntıları Göster
    federer'i anlamak zaten imkansız bişey..ben o yüzden hiç kafa yormuorum..oturup,seyredip tadını çıkarıorum..
    djokovic çok daha stressli..biras sakin olabilse,basit hatalarını biras aza indirebilse çok daha güzel şeyler başarabilir..

• quote:

federer'i anlamak zaten imkansız bişey..ben o yüzden hiç kafa yormuorum..oturup,seyredip tadını çıkarıorum..
    djokovic çok daha stressli..biras sakin olabilse,basit hatalarını biras aza indirebilse çok daha güzel şeyler başarabilir..

Alıntıları Göster
    Çok büyük adam Federer. Fiziki gücü sınırlı ve tam kullanmasa da müthiş bir zekası var. Backhand'lerle dalga gecio Djokovicle. Oyunun gidişini belirliyo ve bu geçişlerde rakibini oyundan kopturuyor.
    4 EVER FEDERER

edit:Tiebreaklere götürmeye çalışıyor gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 10 Eylül 2007; 1:31:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Çok büyük adam Federer. Fiziki gücü sınırlı ve tam kullanmasa da müthiş bir zekası var. Backhand'lerle dalga gecio Djokovicle. Oyunun gidişini belirliyo ve bu geçişlerde rakibini oyundan kopturuyor.
    4 EVER FEDERER

edit:Tiebreaklere götürmeye çalışıyor gibi sanki.

Alıntıları Göster
    Federer çok özel bir oyuncu gerçekten

Yalnız Djokovic ivanisevic'e bağladı durumu

Djokovic çok iyi oynuyor ama kafa olarak genç olmasınında etkisiyle çabuk bozuluyor...

• quote:

Djokovic çok iyi oynuyor ama kafa olarak genç olmasınında etkisiyle çabuk bozuluyor...

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bunda federer ile oynamasınında etkisi olmalı mutlaka
    zaten ayağına gelen bunca fırsatı teperse djokovic,maçın galibi belli gibi

• quote:

quote:

bunda federer ile oynamasınında etkisi olmalı mutlaka
    zaten ayağına gelen bunca fırsatı teperse djokovic,maçın galibi belli gibi

Alıntıları Göster
    Head2head'e baktımda

2006-04-17 Monte Carlo Clay R64 Federer 6-3 2-6 6-3
    2006-09-22 SUI vs. SCG Indoor Hardcourt RR Federer 6-3 6-2 6-3
    2007-01-15 Australian Open Hardcourt R16 Federer 6-2 7-5 6-3
    2007-02-26 Dubai Hardcourt QF Federer 6-3 6-7(6) 6-3
    2007-08-06 Montreal Hardcourt F Djokovic 7-6(2) 2-6 7-6(2)

4-1 federer öndeymiş.Montrealde iki tiebreak setiyle kazanmış novak...

Federer çok rahatladı ama novakta 1 seti hakediyor en azından tekrar heyecan gelmesi açısındanda güzel olur bence...

• quote:

Head2head'e baktımda

2006-04-17 Monte Carlo Clay R64 Federer 6-3 2-6 6-3
    2006-09-22 SUI vs. SCG Indoor Hardcourt RR Federer 6-3 6-2 6-3
    2007-01-15 Australian Open Hardcourt R16 Federer 6-2 7-5 6-3
    2007-02-26 Dubai Hardcourt QF Federer 6-3 6-7(6) 6-3
    2007-08-06 Montreal Hardcourt F Djokovic 7-6(2) 2-6 7-6(2)

4-1 federer öndeymiş.Montrealde iki tiebreak setiyle kazanmış novak...

Federer çok rahatladı ama novakta 1 seti hakediyor en azından tekrar heyecan gelmesi açısındanda güzel olur bence...

Alıntıları Göster
    djokovic'in alacağı 1 set ona çok güzel bir moral olur..

• quote:

djokovic'in alacağı 1 set ona çok güzel bir moral olur..

Alıntıları Göster
    ya bu nasıl bir maçtır yaaa gözlerimi tv den alamıyorum....tarafsızım ayrıca...

• quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

Alıntıları Göster
    12. Grand Slam.. Federer Şampiyon..

• quote:

12. Grand Slam.. Federer Şampiyon..

Alıntıları Göster
    tebrikler roger

bu arada Can new york'a gitti maçı izlemeye galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

Alıntıları Göster
    Federer kazandı.

Güzeldi ama federer'in asıl ezeli rakibi nadal olsa sanki daha güzel maç olurdu...Djokovic çok toy daha tecrübe kazanırsa daha iyi olacaktır...Federer bir numara..

• quote:

Federer kazandı.

Güzeldi ama federer'in asıl ezeli rakibi nadal olsa sanki daha güzel maç olurdu...Djokovic çok toy daha tecrübe kazanırsa daha iyi olacaktır...Federer bir numara..

Alıntıları Göster
    Novak için büyük hayal kırıklığı, 3-0 ezici bir skor gibi görünsede genelde başabaş götürdü.1 set daha olsa süper olurdu..
    Önemli istetistiklerden
    Ace'ler
    F: 11 D:5

Çifte Fauller
    F:4 Dj:7

Winners
    F:42 D:32

• quote:

Novak için büyük hayal kırıklığı, 3-0 ezici bir skor gibi görünsede genelde başabaş götürdü.1 set daha olsa süper olurdu..
    Önemli istetistiklerden
    Ace'ler
    F: 11 D:5

Çifte Fauller
    F:4 Dj:7

Winners
    F:42 D:32

Alıntıları Göster
    Bu grand slamle bu senenin son grand slamide bitmiş oldu...Roger Fransa hariç 3 ünü aldı Fransada da nadal a kaybetti..Gerçekten ne kadar kupa varsa topluyor bu hızla giderse rekor kalmayacak ortada..

• quote:

tebrikler roger

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

tebrikler roger

Maria'nın hemen arkasında oturuyordum.
    Mac oyle guzeldiki gercekten bir saniye bile tv'den gozumu ayırıp bilgisayarın basına gecemedim.

Birde Larry Bird'un mac sonu Jordan hakkında soyledigi efsane sozun benzerini eminim Djokovic aklından gecirmistir; "Bu gece Tanrı, Roger Federer kılıgında kortdaydı!" Ozellikle sahin gozu sonucları ve Federer'in cok zor anlarda yaptıgı zor vuruslar ve geri donusleri boyle dusunmeme neden oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 10 Eylül 2007; 2:54:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

tebrikler roger

Maria'nın hemen arkasında oturuyordum.
    Mac oyle guzeldiki gercekten bir saniye bile tv'den gozumu ayırıp bilgisayarın basına gecemedim.

Birde Larry Bird'un mac sonu Jordan hakkında soyledigi efsane sozun benzerini eminim Djokovic aklından gecirmistir; "Bu gece Tanrı, Roger Federer kılıgında kortdaydı!" Ozellikle sahin gozu sonucları ve Federer'in cok zor anlarda yaptıgı zor vuruslar ve geri donusleri boyle dusunmeme neden oldu.

Alıntıları Göster
    koştun hemen dimi maria'yı görünce..ee artık sennde bir düşmanın var..djokovic

harika bir maçtı gerçekten..yukarıda dediğim gibi federer bi başka yaaa..agassi çok güzel demiş..1 silahı bitse diğerini kullanıo...ama djokovic ilerleyen yıllarda çok daha ii olacak..buna inanıorum..maç sonunda suratı gülüodu ya..dünkü kuznetsova somurtmasından sonra bu çok hoşuma gitti..

ee roger'in hakkaten cep oldukça şişmiş durumda yalnız ..artık 3 dünya sakız alsın kız arkadaşına

• quote:

harika bir maçtı gerçekten..yukarıda dediğim gibi federer bi başka yaaa..agassi çok güzel demiş..1 silahı bitse diğerini kullanıo...ama djokovic ilerleyen yıllarda çok daha ii olacak..buna inanıorum..maç sonunda suratı gülüodu ya..dünkü kuznetsova somurtmasından sonra bu çok hoşuma gitti..

ee roger'in hakkaten cep oldukça şişmiş durumda yalnız ..artık 3 dünya sakız alsın kız arkadaşına

Alıntıları Göster
    quote:

Yok yaw onlar cocukluk arkadasıymıs tabi yeni birseyler varsa bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

..çok pollyanna gördüm seni

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

..çok pollyanna gördüm seni

Alıntıları Göster
    Ben izleyemedim hepsini çok yorgundum dayanamadım ilk seti izledim ve federer'in kazanacağını düşündüm gittim yattım. Federer ilk seti öyle bir yerden çevirdi ki bu ona müthiş bir moral oldu. 40-0 dan oyunu aldı servis kırdı. Djokovic orda bitmiştir belki de. Djokovic'i tutmamın tek nedeni genç olması ve stilini beğenmemdi. maç esnasında fark ettim ki Federer'i tutuyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.