Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elif1907
    Maria neden yok turnuvada? yani yoktu dimi öle ilk maçlarda elenmiş olamaz herhalde..sakatlık durumu filanmı acaba? merak ettim

Omzunda bir sakatlığı var.Zaten olimpiyatlara da katılamamıştı bu yüzden.
  • http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r9389.swf?channel=ozzymanborn
    Arkadaşlar verdiğiniz bu linkten şimdi izleyebilirmiyim akşam oynanacak olan maçı.Gerçi kasırga yüzünden ertelenmiş maçlar.Ve diğer zamanlarda da oyanan tenis maçlarını izleyebilirmiyim.Lütfen bu konuda aydınlatırsanız beni çok memnun kalırım.
  • Arkadaşlar bu siteden çok net izlenilmiyor.Başka izlenebilecek bir site varsa lütfen yazarmısınız?
  • Olağanüstü bir yarıfinal maçı sonrası Murray Nadal'ı eleyip finalde Federer'in rakibi oldu.Muhteşem bir maçtı 10 kere izlesem doymam diyorum ve izlemeyenlere mutlaka bir yerlerden temin edip izlemelerini öneriyorum
  • Evet.Bende izledim zor da olsa izleyebildim.Nadalın hiç bu kadar zorlandığını görmemiştim.Murray da çok hırslıymış.Sanırım final yarın akşam.Bu maçtan sonra kupayı Federer alırsa gene 1 numara olacak mı?Ve birde başka izleyebileceğim alternatif bir site var mı?Bu çok bozuk gösteriyor da?
  • Gerçekten bu yılın en iyi 2 maçından biriydi, (Diğeri Wimbledon finali bence)
    4. setin 2. oyununda nadalın servisini 7 seferde de kıramadıktan sonra, murray'nin maçtan koptuğunu düşünmüştüm ama Nadal'ın ufak bir hatasıyla sete tekrar döndü ve seti muhteşem bitirdi. Nadal'ın maçın sondan bir önceki puanı sonrasındaki görüntüsüde inanılmazdı, Nadal bile "pes" der gibiydi :)
    Şimdi tek isteğim benzer güzellikte bir maçın finalde de yaşanması. Hakeden kazansın diyorum ama gönlüm Fedex'den yana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: makine07

Evet.Bende izledim zor da olsa izleyebildim.Nadalın hiç bu kadar zorlandığını görmemiştim.Murray da çok hırslıymış.Sanırım final yarın akşam.Bu maçtan sonra kupayı Federer alırsa gene 1 numara olacak mı?Ve birde başka izleyebileceğim alternatif bir site var mı?Bu çok bozuk gösteriyor da?

Hayır Federer'in şampiyon olsa dahi birinci olma şansı yok, Kesin bilmiyorum ama Nadal bu yılı 1. bitirmeyi garantiledi diye okumuştum.
  • bayanlar finali ne maç oldu ya.
  • Serena kazanmış.Arkadaşlar final akşam Tr saati ile 24:00 de olacakmış.Bir kez daha sormak istiyorum.Bu site de görüntü çok kötü.Başka hangi sitelerden izlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine07 -- 8 Eylül 2008; 15:04:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: makine07

Serena kazanmış.Arkadaşlar final akşam Tr saati ile 24:00 de olacakmış.Bir kez daha sormak istiyorum.Bu site de görüntü çok kötü.Başka hangi sitelerden izlenebilir.

Maç saati o sitede gez bir kaç tane maçı veren kanal olacaktır kaliteleri farklıdır en kalitesinde izle -tabii en kaliteliside çok çok iyi olmayacaktır :)-

Karşılaşmaya gelince ,

FEDERER: MURRAY CAN HANDLE PRESSURE

Demiş , güzel demiş fakat baskıyı atlatsa bile Federer e karşı koyamayacak.Bu maçın pek uzun olacağını sanmıyorum -uzun sürerse de neden uzun sürdü tüm tahminlerim yanlış çıktı ,Federer kazanmalıydı ben Federer ciyim demem oturur izlerim , sadece bir tahmin :)- 3 sette bitecek gibi geliyor bana umarım öyle olmaz umarım bir çokları gibi Nadal maçından sonra ayrı bir sempati duyduğum Murray sonuna kadar zorlarda güzel bir maç olur...

• Çok güzel bir maçtı.Federer 3-0 yendi.Murray ilk defa Nadal maçında seyrettim.Böyle devam ederse Nadal kadar başarılı olur.Belli olmaza bile aynı Nadal gibi her topa koşuyor.Ama Federere karşı Nadal maçındaki gibi etkili oynayamadı..Federer tecrübesini konuşturdu gene.Ben tam bir Federerci olarak,bu maçın federerer lehine sonuçlandığı için mutlu oldum.
  • ne kadar sessizleşmiş burası böyle yılın son grand slaminide bitirdik artık..çok zevk alamadım nedense maçlardan..en güzel geçen meçlardan birisi idi Nadal-Murray maçı ondada yağmur yağdı yarım kaldı..bu arada finale çıkmayı garantileyen Federer baya bi dinlendi şans işte..Nadalsız bir final açıkçası final gibi gelmedi bana..Nadal çıkmış olsaydıda Federer elinden kaçırmazdı yine bence..eski formunu yakalamış baya..Nadal ise çok isteksizdi sanki tabii birde Pekin yorgunluğu vardı üstünde..

Serena ise tamamen kazanmayı haketmişti...bu nasıl bir güçtür yaa yuh tebrikler her ikisinede

• quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

ne kadar sessizleşmiş burası böyle yılın son grand slaminide bitirdik artık..çok zevk alamadım nedense maçlardan..en güzel geçen meçlardan birisi idi Nadal-Murray maçı ondada yağmur yağdı yarım kaldı..bu arada finale çıkmayı garantileyen Federer baya bi dinlendi şans işte..Nadalsız bir final açıkçası final gibi gelmedi bana..Nadal çıkmış olsaydıda Federer elinden kaçırmazdı yine bence..eski formunu yakalamış baya..Nadal ise çok isteksizdi sanki tabii birde Pekin yorgunluğu vardı üstünde..

Serena ise tamamen kazanmayı haketmişti...bu nasıl bir güçtür yaa yuh tebrikler her ikisinede

Yarıda kalan maç Federer-Djokovc maçı değil mi yoksa sahurda yemeği fazla mı kaçırdım

• yok Nadal-Murray maçıydı
  • sahurda fazla kaçırdım demek ki

• final ne zaman arkadaşlar? ve finale kimler yükseldi
    nadal federer mi yine?
  • Federer-Murray eşleşti ve kazanan kim oldu tahmin et
  • hadi ya bitti mi
    şansa bak..
    nadal ı kim eledi?
  • murray yarı finalde eledi nadalı.federer finalde murrayi geçip şampiyon oldu
  • Avustralya açık 2009 dün itibariyle başladı..Türkiye saatiyle gece 02.00'dan itibaren Eurosporttan izleyebilirsiniz

Can unuttu buraları
    acaba Sharapova'nın turnuvadan çekilmesiyle bir alakası olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 19 Ocak 2009; 22:28:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.