Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    roddick djokovic maçını bekleyemedim sabah tekrarına baktım djokovic maçtan çekilmiş, hep o baghdatis in yüzünden yordu adamcağızı neyse şimdi de süpriz yapan dokic ile safina nın maçı var turnuvadaki tek dayanağım kaldı kendisi aslında yeniceğinden de eminim
  • valla bu turnuva herkesi çok etkilede..bir önceki gece yapılan maçlarda 3 oyuncu ardı ardına çekildi maçlardan ama en acıklısı azerenkaydı(sanırım Mauresmo'yu elediği için beddualarım tuttu)
    Djokovic-Roddick maçının sadece ilk setini izleyebildim..çok isterdim ama çekildğini duydum Djokovic'in iyi ki izlememişim dedimRoddick bu yıl oldukça iyi gözüküyor..ve sanırım Federer ile eşleşti..yanlış mı biliyorum acaba
    erkekler çeyrek final karşılamaları bu gecede var..Nadal-Simon maçı değilde Tsonga-Verdasco maçı çok kaliteli geçer diye düşünüyorum..
    birde Serena-Kuznetsova(iki oyuncuda karşılarındaki kişilerin çekilmesi ile bir üst tura çıktılar,ballımıdır nedirler anlamadım ki)

son maçlar bunlar yaa..bizim için ters bir saatte olsada izlemek istiyorum,bakalım

• evet roddick federer ile eşleşti, nadal simon maçı ise simon un geç maça girmesiyle 2. setten itibareb zevkliydi ama simon un çabaları yetmedi maçı çevirmeye
    bu ara bayanları pek takip edemiyorum evet çekilmeler de oldu bu yıl ve çeyrek finallerden sonra kortların üstünü kapattılar, bence bunun hakkında çok söylenti kopucak çünkü monfils ve djokovic bunu talep etmişlerdi ztn
  • Federer finale çıktı.Arkadaşlar maç saatlerini Tr saati yazmanız mümkün mü?Finali kaçırmak istemiyorum.Arkadaşın verdiği siteden takip etmek istiyorum da.
  • bugün Avustralya Açık tarihinin en uzun maçı oynandı kimse izlemedi mi yaaaaaa
    tam 5 saat 14 dakika sürdü..Nadal-Verdasco arasındaydı..yani kelimelerle anlatılamaz bir maç oldu..bir 5 saat daha izlenirdi..gönlüm Nadal'dan yanaydı ama her iki oyuncuda müthişti her türlü hareket tenise dair herşey vardı maçta ve kazanan Nadal oldu,inanaılması güç puanlar kazandı.insan değil yaaa..umarım izlemişsinizdir yoksa gerçekten çok şey kaçırmışsınızdır.bunun gibi bir maçı en son 2005 te Safin-Federer arasındaki Avustralya Açık finalinde görmüştümyalnız çok yoruldu,Federer karşısında umarım bu güzel oyununu ortaya koyar ve kupayı kaldıran taraf olur

bu yıl Avustralya Açık bir bakıma fiyaskoydu 40 dereceye varan sıcaklarda kortların üstünün kapanmaması birçok tensiçinin oyunları yarıda bırakmasına sebep oldu..buna en çok tepki sanırım Kuznetsova'dan geldi..ilk seti üstü açık oynanan kortta Serena'ya karşı aldı fakat 2.setten itibaren kortun üstü kapatılınca kazanan taraf Serena oldu ki kendiside üst kapatılmasa yenemeyeceği söyledi..tabi Kuznetsova'da baya bi eleştirmiş basın toplantısında..keza Djokovic'te sıcaklardan etkilenerek bıraktı maçı..gerçekten enteresan geldi bana, bir şekilde oyuncunun sağlığıyla oynamak bunun adı..sen seri başı tenisçileri sabah seansına koy ama kendi vatandaşın olan 16 yaşındaki bir çocuğu akşam seansına koy..bunun adı ayrımcılıktır kanımca..hiç hoş değildi bu yapılanlar

yarın sabah Türkiye saatiyle 10.30 da bayanlar finali var..Serena Williams-Dinara Safina(go Serena go)
    pazar sabahı ise yine aynı şekilde 10.30 da Rafael Nadal-Roger Federer finali var..(go Rafa go)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 31 Ocak 2009; 20:39:00 >

• Bende izledim.Nadal ın rakibi çok güzel oynadı.Nadal a karşı Nadal gibi oynadı.Belki oda solak bir oyuncu olduğu için Nadalı bu kadar zorladı.Ben açıkcası Nadal ın kazanmasının rakibinin hatalarından dolayı olduğunu düşünüyorum.Ve yarın ki final maçını Federer kazanır.Benim gönlüm Federer in kazanmasından yana.Umarım Nadal ı yendiğini görürüz.
    Tr saatini vermiş olmanıza sevindim.Zira bayanlar finalini kaçırdım.Serena kazanmış.Kupa kısmına yetiştim.
  • Arkadaşlar erkekler finalinin saatini 6:00 AM diye yazmışlar.Yani 10:30 dan daha erken olması gerekiyor sanırım.
  • Bende maçı izledim harika bir maçtı ben verdasconun kazanmasından yanaydım maç son ana kadar kimin galibiyetle ayrılacağı belli değildi verdasconun son oyunda yaptığı hatalar yenilmesine sebeb oldu.Finali bence federer alır.
  • iyi bari yalnız değilmişim burda..hakikaten yıllarca akıllarda kalacak cinsten bir maçtı..keşke final maçı olsaydı yakışırdı yani..hele bugün sabah oynanan Serena-Safina finalinden sonra..Safina çok fazla hata yaptı basit bile diyemeyeceğim hatalardı belkide kazanan güçlü Serena Williams oldu ve sonunda tekrar 1.sıraya yerleşti

yarın ki final yine 10.30 da arkadaşlar..yani en azından korta çıkma saatleri
    Nadal umarım iyice dinlenmiştir

• quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

Can unuttu buraları
    acaba Sharapova'nın turnuvadan çekilmesiyle bir alakası olabilir mi?

Aaa Elif hic olurmu oyle sey!

Ya arkadaslar kusuruma bakmayın ya bizim finaller tam olarak Avustralya Açık ile aynı anda baslıyor ve toplamda da 14 ders aldıgım icin 2 haftadır kafamı bile kaldıramıyorum derslerden ama soz bu yoklugumu Fransa Acık'da telafi edecegim. Silah arkadasım elif ve Stradale'a konuyu mesajsız bırakmadıkları icin ayrıca tesekkur ederim. vee Sınavlara ise kocaman bir

Yarın icin ise GO Fed-ex, umarım Nadal kendini iyice yormustur.

• onlinehttp://atdhe.net/live-tv-2486.html

bu Sharapova kac nerdeyse 1 yil olacak turnuvalara katilmiyor ne saniyor kendisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Şubat 2009; 12:16:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

onlinehttp://atdhe.net/live-tv-2486.html

bu Sharapova kac nerdeyse 1 yil olacak turnuvalara katilmiyor ne saniyor kendisini

Hocam link icin cok tesekkurler ama Maria hakkında ki yorumun cok acımasız ve haksız olmus. Maria omzu sakat oldugu ve bir turlu iyilesmedigi icin oynayamıyor kendini birsey sandıgı icin degil. Sanırım sende bilirsinki sakat bir omuzla bırak servis atmayı yavas gelen bir topu bile karsıya acılar ıcınde gonderirsin.

• Az once bıten final macının ardından gulen taraf rakibi Federer'i 5 setde gecen Nadal oldu. Nadal bildigmiz gibi ya hic yorulmuyoyor bir onceki 5 sa lık macının ardından finalde de Federer macı 5. sete goturmeyi basardıgında yorgunlugun da etkisiyle Nadal'ın oyundan dusecegini ve Federer'in unvanını geri alacagnı beklerken tam tersi oldu. Ama sonuc olarak 2 tarafta bize heyecanı yuksek guzel bir mac izletti.
    Keske bayanlarda da ozellıkle final mucadeleleri bu kadar cekismeli gecse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 1 Şubat 2009; 15:33:22 >
  • Yihuu yaşasın olum Nadal şampiyon
  • Nadal'ın 5 saati geçen yarı final maçından sonra Federer'e direnemyeceğini sanmıştım. Neyse ki yanıldım. Artık kimse Nadal'a toprak kort tenisçisi demez.
  • Arkadaşlar Federer neden ağladı.Nadal da çok üzüldü,o kısmı anlatırsanız memnun olurum.Federer in kaybetmesine üzüldüm.Sanki artık Nadal ı hiç yenemeyeğim gibi bir duyguya mı kapıldı.Ya çok merak ediyorum.
  • Cannnn hoşgelmişssen valla dedim unuttu buraları

şaka şaka sınavların olabileceğini tahmin ettim,geç olsada hoşgeldin..bikaç kişi burdaydık gördüğün üzere,nasılda geçti şu 2 hafta aklım almıyor yahu.güzel bitti benim için gerçi amaNadal bugün gerçekten çok yorgundu,kendi servislerine daha çok tutunmaya çalıştı ve şansına Federer bugün ekselansları değildi inanıyorum ki Verdasco maçındaki performansını ortaya koyabilseydi Federer daha çaresiz kalırdı,özellikle ilk servis yüzdesi gerçekten korkunçtu..güzel bi maç oldu,çok sevdindim, ama ama Federer'in o gözyaşları içinde konuşamaması beni çok etkiledi yaa...ki sevdiğim bir kişi,oyuncu sadece Nadal sevgim daha fazla..o ağladı ben ağladım valla..sanırım 14.Grand Slam şampiyonluğunun kaçması ve şampiyona ödülününü Rod Laver'dan alamaması onu çok üzdü

neyse işte..geçti bitti(aklıma geldi yine kötü oldum)...artık Roland Garros var,önümüzdeki maçlara bakıcaz

(bu arada Sharapova'yı aramadım değil)

• ya bi ankara ya gittik ne maçlar kaçtı nadal nerdeyse turnuvada oynadığı tüm maçlar kadar 2 maç oynadı ama helal olsun adama nasıl diri kalmış o kadar yaa, aksilik maçlarının tekrarına da denk gelemedim, neyse kupayı aldı kimin aldığı önemli değil benim için pek sevmem ikisini de ama federer in almaması en azından iyi olmuş netten sonuçlara baktım safina nın ağlarken bi resmini gördüm ve yenildiğini anladım umarım bir dahaki grand slam i kazanır buna gerçekten ihtiyacı var
    bu arada Flying Dutchman,
    teşekkürler konuyu bulmak biraz zor olsa da sahipsiz bırakmamaya çalıştık ,ben de 11 ders aldım bu dönem ama kredi vermiyolar bize fazla ve bizde yaz okulu olduğundan millet vizelere başlarken bizim finallerimiz başlıyo

• hLL ossun nadaLa..
  • maçlar bitti kimse uğramamış başlığa, ya da uğramış da yorum yazmamış bi sonraki grand slam turnuvasında görüşürüz hareketlenicek buralar hissediyorum
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.