Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski performansını yakalayabilirse ilk 10 a girer yine zira safina nın nasıl 1. olduğunu biliyoruz 2 senede geldi çıkıverdi
  • nerde bu azcık sayıdaki tenis severler bugün itibariyle başladı turnuva..verdikleri kadarı ile izlediğim tek karşılaşma Safin'in maçıydı..ilk 2 seti azda olsa kolay kazandı ama 3.sette tam "amanın set gidiyor" derken almayı başardı..sevgilerimi iletiyorum burdan kendisine
  • şu günlerde idam fermanını imzalamamın eşiğinde olduğum bilgisayarım yüzünden ve annemin izdivaç programları yüzünden ilk maçları pek takip edemedim bir tek bugun nadal ı izleyebildim ama konu boş kalmış yaw,
    elif1907, nerde bizim flying dutchman hani gelicekti söz vermişti hehe
  • Şu anda trt3 te Federer'in maçı var. İyi bir tenis severim ama bu konuyu görmemişim nedense
  • Stradale..hehe çok güldüm yazdığına yaa..ama iyi tarafından bak daha ilk günler olduğu için pek çekişme yok ilk günkü Hewitt maçını saymazsak,2-0 dan gelip maçı kazandı..onun dışında daha çok şey kaçırmışsın diyebileceğim bir maç olmadı.şu hafta bir bitsin daha güzel,çekişmeli eşleşmeler olur,onları kaçırmazsın umarımha izdivaç programları bitmezse bozarsın o kanalları olur biter

Can'ın mutlaka sağlam bir nedeni vardır yoksa mutlaka burda olurdu.Bekliyoruz dört gözle...gerçi,Maria turnuvada acaba bir yolunu bulduda Paris'e mi gitti bilemem orasını

coolfireHoşgeldin sende

• Safin bitti artık o eski kıvraklığı yok hantal duruyor kortta.
    Bir Nadal'a bakın bir de Safin'e fark var...Keza davidenko'da çok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Safin bitti artık o eski kıvraklığı yok hantal duruyor kortta.

Eh bırakta olsun o kadar fark..Safin'in yaşadığı sakatlıklardan sonra kortlara dönmesi bile güzel bir olaydı..gerçi son turnuvası bu,bir daha göremiycez kendisini kortlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Eh bırakta olsun o kadar fark..Safin'in yaşadığı sakatlıklardan sonra kortlara dönmesi bile güzel bir olaydı..gerçi son turnuvası bu,bir daha göremiycez kendisini kortlarda

Hemen parlamaya gerek yok
    Bi zamanlar benimde cok sevdiğim bir raketti.2000 yılındaki ABD açıgı daha dün gibi hatırlarım..
    A.Roddick'i,Agassi'yi L.Hewett'i önüne geleni ezip geçiyordu..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Hemen parlamaya gerek yok
    Bi zamanlar benimde cok sevdiğim bir raketti.2000 yılındaki ABD açıgı daha dün gibi hatırlarım..
    A.Roddick'i,Agassi'yi L.Hewett'i önüne geleni ezip geçiyordu..

hayır yahu ne parlaması...sadece Nadal gibi yükselişinin artık doruk noktasındaki bir raketle eski bir şampiyonu kıyaslaman garip geldi.Tepkili geldiyse yazdığım kusura bakma

napalım..yazdığın gibi önüne gelen geçeni ezdiği,bizi mutlu ettiği günler kalır artık aklımızda..ha benim için hep 1 numara olacak o ayrı

• Selam.Dün dünyanın 1 ve 2 numarasını izlerken rakip oyuncular çerez misali hemen bu maçlar biter diye düşünüyordum.Ama yanıldım.İkiside kazandı fakat;o kadar da kolay olmadı gibi geldi bana.Özellikle de Federer çok hata yaptı.Karşısında Nadal olsaydı 6-1 lik setlerle kaybederdi gibime geliyor.Tabi bir taktik de olabilir.Gücümüzü fazla harcayamalım ilerdeki maçlarda lazım olabilir diye de düşünüyorlardır.Gene de güzeldi.Ama malesef cuma gününe kadar sanırım TRT vermeyecek maçları.Yukarda bir ark.vermiş olduğu site de çıkmıyor.Şu grandslamları doya doya izleyemiyorum ona yanıyorum doğrusu...
  • hehe bu aralar kumanda büyük çoğunlukla bende bugün serena nın maçı vardı ve epey zorlandı, djokovic in maçı da vardı ama eurosport sadece başlangıcını gösterdi, maria bu sene katıldı mı turnuvaya ben katılmayacak diye biliyodum neyse hayırlısı ve hala ivanovic in maçına denk gelmedim ben görmeden elenmez inşallah
  • makine07 çok haklısın..daha ilk maçlar kolay geçerler bu turları derken o kadar kolay olmadı..Nadal filan baya zorlandı aslında tadı da böyle çıkmıyor değilbiraz çekişmeli olunca daha bir zevkli oluyor...

Stradale ilk gün Maria'nın maçı var dedi sunucu ama noldu inan bilmiyorum.Az sonra bakayım nette bari eğer geçmişse ilk turu büyük ihtimalle yarın 2.tur maçı vardır.Bugün baya yağmur yağdı ve maçlara ara verildi..umarım bir daha olmaz böyle

• Maria 2.gün,ilk sette 6-3 yenilmesine rağmen son 2 seti 6-1 ve 6-2 alarak 2.tura yükselmiş..Tüm Maria severler haberim olsun bu ve yarın öğeln 12 itibariyle Nadia Petrova ile maçı varmış Maria'nın..Suzanne Lenglen kortunda,büyük ihtimalle verirler bu maçı yine öğlen 12 itibariyle Philippe Chatrier kortunda Safin'in maçı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 27 Mayıs 2009; 0:05:03 >
  • bence de maria nın maçını verirler ama sen napıcaksın bu sefer, safin i izlemeden için içini yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

bence de maria nın maçını verirler ama sen napıcaksın bu sefer, safin i izlemeden için içini yer

eh gönlümden geçen siz Maria severlerin kafayı yemeleri ama..bakalım,belki eski şampiyona bi kıyak geçer eurosport..hem 12 başlama saatleri ama çakışmaları biraz az olasılıklı..sonuçta bu iki maçtan önce bir sürü maç var..belki biri biter biri başlar,herkes mutlu olur
  • ben maria yı pek sevmiyorum aslında bi de şu an murray in maçını gösteriyo eurosport, safina da öndeymiş spikerin söylediğine göre ama hala ivanovic i görmedim yaa

bu arada elif süper bi resim buldum belki sende vardır böyle bişey bulacağımı hiç tahmin etmiyordum açıkçası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 27 Mayıs 2009; 13:12:09 >
  • Selam arkadaslarr, kusura bakmayın gec kaldım yine ama ne yazık ki bu cumaya kadar teslim etmem gereken 2 tane proje var elimde ayrıca bu pazartesi de finaller baslıyor. Bu kadar cok sey nasıl oluyor da tam Grand-slam'lere denk gelmeyi basarıyor bir turlu cozemedim valla. Ama yinede elimden geldigince yanınızda olmaya calısacagım. Avustralya Acık'ın uzerine Roland Garros'u da kacırmak istemiyorum ya.

Bu aralar Maria'nın her macında ıcımde 2 tane korku oluyor. 1. ve en buyuk korkum Maria'nın tekrar sakatlanması digeri ise kaybetmesi gerilim filmi izler gibi tenis macı izlemeye basladım.

Son olarak Stradale resim gercekten guzelmis ozellikle sen ve elif icin. Amaa Maria nerde resimde ya goremedım.

• quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Ben de çok severim tenisi, bir dönem oynadım da.Harika bir spor, ama bir türlü takip edemedim.Bu konular da çok altlarda oluyor, görmedikçe aklıma da gelmiyor.Maç zamanları yazmaya çalışacağım.

Ben geldim

Ya şu iddaa oranlarına baktım da Nadal 1,25 ne bu ya dalga geçer gibi
  • şu sıra safin ve nadal ın maçı var, safin setlerde 2-0 geride nadal ise 1-0 önde safin in oynadığı kortta seyirci kendisine karşı cephe almış durumda, gıcık oldum ben de adam seneye gelmicek değerini bilin, nadal a 1.25 oran gerçekten iyiymiş nerde oynanıyo o oyniym ben de
    @flying dutchman, valla bu resme ben de tesadüfen rastladım arkadaşıma ivanovic i göstermek için hemen google dan aradım bi baktım bu çıktı sonra drek foruma tabii maria yok ama istersen fotoşopla koyarız ya
  • Stradale fotoğraf için teşekkür ederim..hiç görmediğim bir fotoğraftı sanırım Safin'in yalnız çekilmiş olan fotoğraflarına daha fazla ilgi gösterdiğim için...
    Ne yazık ki,burda sizinle ben "Safin şampiyonnnn" gibi sessiz çığlıklarımı hiç paylaşamayacağım ..sağolsun rutini bozmadı bugün yine elendi Safin..ilk 2 seti vermiş izleyemedim ondan sonraki 2 seti alınca vermez dedim burdan oyunu ama..karşısındaki adam basit hata bile yapmadı galiba..tek düşüncem umarım bu son turnuvası olmaz,eski şampiyona böyle veda etmek yakışmaz ayrıca Safin'in maçında bulumuş olan seyirciye ömür billah müsabakaları izlemekten men cezası verilmeli..nefret ettim resmen,bildiğin beşiktaş seyricisinin tenise uyarlanmış haliydi

Maria'nın Petova ile ilk setini izledim,kolay alır maçı dedim ama özetlerde gördüğüme göre pekte kolay olmamış..güzel maç olmuş,orası ayrı..
    sanırım önümüzdeki en güzel eşleşme Hewitt-Nadal maçı olacak..kaçırmamak gerek,gerçi yayını kesip bisiklet yarışını koyuyolar ya..neyyyse

Can..hoşgeldin arkadaşım,valla seni aradı gözlerimiz ama yine kötü zamana denk gelmiş proje olayları.Kolay gelsin sana proje ve finallerinde,umarım daha çekişmeli maçlarda bizimle birlikte olursun,bu da benden olsun,senin için imzalattım

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.