Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garbin ilk sette 5-0 dan çok iyi geldi.ama fransız 6-5 yapmayı başardı.

--razzano aldı ilk seti.güzel oyunlar gördük ilk sette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 30 Mayıs 2009; 15:36:46 >
  • razzano ikinci sete iyi girdi. 2-0 önde ama çift hatalarla başı dertte..
  • garbin bu seferde 3-0 dan 3-3 e getirdi oyunu..

aha garbin 4-3 yaptı.magic-cavs maçları gibi oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 30 Mayıs 2009; 16:10:16 >
  • ve razzano aldı sonunda , son oyun çok güzeldi..Değişik ve güzel bir maçtı.
  • evet aynen.. neyse erkekler tenisine dönüyoruz..

birazdan merkez kortta rochus vs songa maçı, ondan sonra da federer'in maçı başlayacak. 3-0 bitse de gitse şu maç ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 30 Mayıs 2009; 16:51:20 >
  • elena dementieva 2-1 ile samantha stosur'a elenmiş...

setler: 6-3 4-6 ve 6-1

andy roddick 3.turu 3-0 ile geçmiş. setler 6-1 6-4 6-4 rakibi marc gicquel(fransız)..

bu arada federer'in rakibi meşhur paul henri mathieu 2006'da nadal'a ecel terleri döktüren eleman..
  • Novak Djokovic elendi!!!!!!!!

4 numara da gitti..

Federer ilk seti Mathieu'ya verdi ama ikinci sette ağırlığını koydu..
  • Boylece Dementieva'nın ardından Djokovic'in de elenmesiyele dunyanın 4 numarası olan 2 rakette RG'ye veda etti. Dementieva'nın elenmesine senin adına uzuldum Sergen en azından RG'de bir macını izleyebilmeni isterdim. Bu arada namı diyar Muhammed Ali yani Tsonga rakibi karısında pek zorlanmadan bir ust tura gecmeyi basardı. Umarım 2008 Avustralya Acık'da yaptıgı gibi yine Nadal'ı yener.
    Fed-ex ise 3. seti alarak setlerde 2-1 one gecti.
  • Federer 3-1 aldı maçı. Umarım finale kadar devam eder. Bu sene Wimbledon'ın rövanşını burada almak isteyecektir.
  • Can..çok gizli bir bilgi bu ya..anlatamam ki sana

Djokovic elendi dediğiniz gibi..ama kötü oynadı baya bugün,havasında da değildi sanki..Federer maçını tam izleyemdim malum lig maçları vardı aynı saatte ama Federer set bile vermezdi..sanki zornalıyor az da olsa artık

• Federer kötü başlamıştı ama sonu iyi bitti.Ya Final Federer olsun ama karşısında Nadal olmasın.Nadal kesin yener onu.Yarın da daha doğrusu bugün de Nadal ın maçı olacak.İnşallah yayınlarlar.Arkadaşlar hafta içi yayın akışında RG yok.Nerden izleyebilirim,bakmadığım site yok yani izlemek için ama yok yok yok.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: makine07

Federer kötü başlamıştı ama sonu iyi bitti.Ya Final Federer olsun ama karşısında Nadal olmasın.Nadal kesin yener onu.Yarın da daha doğrusu bugün de Nadal ın maçı olacak.İnşallah yayınlarlar.Arkadaşlar hafta içi yayın akışında RG yok.Nerden izleyebilirim,bakmadığım site yok yani izlemek için ama yok yok yok.......

Nadal olsun yaa..

valla internetten genellikle maçları justine tv den izleyenler çok ama..tenis var mı hiç bilmiyorum.oraya baktın mı hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Federer kötü başlamıştı ama sonu iyi bitti.Ya Final Federer olsun ama karşısında Nadal olmasın.Nadal kesin yener onu.Yarın da daha doğrusu bugün de Nadal ın maçı olacak.İnşallah yayınlarlar.Arkadaşlar hafta içi yayın akışında RG yok.Nerden izleyebilirim,bakmadığım site yok yani izlemek için ama yok yok yok.......

Nadal olsun yaa..

valla internetten genellikle maçları justine tv den izleyenler çok ama..tenis var mı hiç bilmiyorum.oraya baktın mı hiç?

Ne yazık ki justine tv'ye de erisimi aynı youtube gibi mahkeme kararıyla engellediler ya.
    Federer konusunda ise su aklıma geldi; Gecmiste yani kortların tartısmasız 1 numarasıyken de Federer'in ilk turlarda konsantrasyon eksikliginden dolayı arada macları tehlikeye soktugna sahit olurduk. Bence ileriki turlarda kendini toparlayacaktır. Birde ben Fed-ex - Muhammed Ali finalinin olmasını istiyorum ya gerci turnuva tablosunu tam hatırlamıyorum belki boyle birseyin gerceklesmesi imkansızdır yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 31 Mayıs 2009; 2:02:50 >

• @makine07: trt 3 bu aralar canlı vermeye başladı maçları, maç saatleri oraya bak istersen bi de

valla ben de safina - ivanovic finali istiyodum ama bu da eşleşmeler yüzünden imkansız gibi zira çeyrek finalde karşılaşma ihtimalleri var yani bi nevi erken final olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 31 Mayıs 2009; 2:24:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

quote:

Nadal olsun yaa..

Ne yazık ki justine tv'ye de erisimi aynı youtube gibi mahkeme kararıyla engellediler ya.
    Federer konusunda ise su aklıma geldi; Gecmiste yani kortların tartısmasız 1 numarasıyken de Federer'in ilk turlarda konsantrasyon eksikliginden dolayı arada macları tehlikeye soktugna sahit olurduk. Bence ileriki turlarda kendini toparlayacaktır. Birde ben Fed-ex - Muhammed Ali finalinin olmasını istiyorum ya gerci turnuva tablosunu tam hatırlamıyorum belki boyle birseyin gerceklesmesi imkansızdır yani.

birde şu var bence..Federer eskiden duygularını oyununa yansıtmazdı hiç..artık puan kaybedince filan sinirleniyor ve haliyle etki ediyor oyununa

makine07http://www.playandwatch.com/index.php?mcid=8#inscore_ifheight_xdc_4926 şöyle bir link verdi forumdan bir arkadaş..maç saatinde tenisi koyarlarmış..burdan dene bakalım birde izlemeyi

• bu saatte bile konu aktif, gözlerim yaşardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

bu saatte bile konu aktif, gözlerim yaşardı

doğru diyorsun valla...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

quote:

Nadal olsun yaa..

birde şu var bence..Federer eskiden duygularını oyununa yansıtmazdı hiç..artık puan kaybedince filan sinirleniyor ve haliyle etki ediyor oyununa

makine07http://www.playandwatch.com/index.php?mcid=8#inscore_ifheight_xdc_4926 şöyle bir link verdi forumdan bir arkadaş..maç saatinde tenisi koyarlarmış..burdan dene bakalım birde izlemeyi

Hmm.. evet haklısın Elif birde isin o tarafı var. Dedigin gibi eskiden Federer'in pek umrunda olmazdı kaybettigi puanlar adete bir makina gibiydi kortlarda. O zaman ne diyelim.. izleyip görcez.
    Bu arada ben de az once tabloya baktım ve Federer - Tsonga finali imkansız ancak yarı finali olabilir.

• tsonga çok formda ama federer kaybetmez bence karşılaşırlarsa, bugün de birbirinden güzel maçlar var keşke hepsini ayrı ayrı izleyebilsek, bugün ivanovic - azarenka, szavay - cibulkova, gonzalez - hanescu, davydenko - andy murray maçları var, dün süper bir performans sergileyen cirstea, jankovic ile eşleşmiş o maç da izlemeye değer maçlardan biri olacak
    tabi o maç bugünkü maçlardan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 31 Mayıs 2009; 12:15:52 >
  • madem ki talep bu kadar fazla ben de bazı internet linkleri vereyim..

http://atdhe.net/6860/watch-grand-slam-roland-garros

http://www.channelsurfing.net/watch-roland-garros.html

http://www.channelsurfing.net/watch-roland-garros-2.html

http://www.channelsurfing.net/watch-roland-garros-4.html (sadece ie)

http://www.channelsurfing.net/watch-roland-garros-5.html ( sadece ie)

maç saatlerinde bu linkleri kontrol ederseniz farklı maçları bulabilirsiniz..

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.