Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fransız tenis federasyonu kime wildcard verilir iyi biliyormuş demek. ouanna, marat safin'e karşı mükemmel bi maç çıkardı(tabi bunda safin'deki inanılmaz düşüşün de etkisi çok, nerede o eski safin). Safin son yılında ikinci turda kalsın istemezdim elbette ama eski enerjisinde değil malesef. yine de fileyi öpmesi, hadsiz seyirciye daha fazla bağırın hareketleri güzeldi. ilk iki seti ucuz kaybedip sonraki iki seti almak kolay iş değil. Bunu başardı ama sonunu getiremedi. Bu arada @elif1907 fransız seyirciler bise değil bunun daha beteri de var. 2007 ya da 2008 bi yunan tenisçi çeyrek final oynadı(sanırım wimbledon'da ama r.garros'da da olabilir). Yunan taraftarlar(resmen taraftar seyirci değil) futbol maçına çevirdi kortu. onlar bile ceza almadı fransızlar çok masum kalır yani. Neyse güzel maçtı, yaklaşık 5 saat sürdü...
  • ben de safin alır diye baktım ama alamadı, ama inşallah bırakmaz bu sene çünkü yine de formda gördüm ben bi ara maçı domine etti ama tabi yetmedi bitirmeye,
    @fuatturkrap
    dediğin maçı hatırlıyorum resmen ayağa kalkıp üçlü çektiler adamlar hakkaten gıcık bi olaydı
  • Şöyle wimbledon finalinde bi türk ve bi yunan raket karşılaşsa meşale yakacaklar herhalde :) hakem falan da susturamaz bizimkileri.. Safin üst üste iki seti alırken gerçekten müthiş oynadı. Umarım bırakmaz, en azından wimbledon'a çıksın son kez..
  • öyle bişey olsa kesin kavga çıkar tribünlerde ama biz döveriz ya o kıbrıs haritalarını yuttururuz görürler kıbrıs nerdeymiş zaten o baghdatis denen adamı ülkesi dışında seven kimse yok bu holigan aptallar peşinden gidiyo böyle her korta
  • Federer biraz zorlansa da geçti turu az önce. Kısa topları çok iyi kullanmaya başlamış. En net dikkatimi çeken o oldu. Umarım finale Nadal'la birlikte kalır da yine keyifli bir final izleriz.

Bu arada Wozniacki maçı n'oldu, bilen var mı? (6-1, 6-4 ile geçmiş turu, eurosport.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 28 Mayıs 2009; 17:28:23 >
  • tsonga da bugün maç yapanlar arasındaydı ve 3 - 1 yendi, sonra djokovic in maçı vardı ama galiba ertelendi o, yarınki program da süper ama hangilerini vericek eurosport bilmiyorum, şu italya bisiklet turunun tam zamanıydı ya
  • valla hepiniz görmüşsünüz seyircinin çirkin tavrını..yine de fuatturkrap'ın dediği gibi yaptığı "sizi takmıyorum" tadında ki hareketleri güzeldi..inşallah vazgeçer veda olayından,tamam eskisi gibi maalesef değil ama bu şekilde veda etmesi beni çok üzer

bugün Federer maçında da amanın bir sürpriz mi olacak dedim ama,olmadı Acasuso 2. seti aldıktan sonra 3.sette 4-0 dan oyunu verdi Federer'e..sanırım burda Federer'in profesyonelliği devreye girdi..baya da morali bozulmuştu halbuki acayip basit hatalar yaptı.İpten döndü bile denilebilir

yarın Philippe Chatrier kortunda 2.maç Gonzalez ve Safinimi eleyen Ouanna'nın maçı var.Sanırım güzel bir mücadele olur,gölüm elbette Gonzalez'ten yana ardından ise yine aynı kortta Hewitt-Nadal maçı var..asıl kaçırılmaması gereken maç bu olsa gerek

Stradale Djokovic'in maçı yarın Suzanne Lenglen kortunda oynanacak olan 2.maç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 29 Mayıs 2009; 0:34:07 >

• Bu arada şu ana sponsor BNP Paribas'ın amblemi TEB'in amblemi ile aynı mı yoksa bana mı öyle geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 29 Mayıs 2009; 1:09:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Bu arada şu ana sponsor BNP Paribas'ın amblemi TEB'in amblemi ile aynı mı yoksa bana mı öyle geliyor?

evet ya o benim de dikkatimi çekti, eğer ortaklarsa TEB in açılımı niye Türkiye Ekonomi Bankası (ben öyle biliyorum) neyse,

@elif1907, tsonga nın maçından sonra djokovic i gösteriyodu televizyon galiba maçın ilk seti oynandı çünkü istatistik tablosu falan verdiler, 6-4 sanıyorum ilk set, tam da bilmiyorum ama yarın belli olur, safin in intikamını ouanna dan gonzalezim alır merak etme sen nadal yine zorlanmaz diye düşünüyorum ve yarın ivanovic in maçı var ama bilmiyorum verirler mi, bi gün yüzüyle göremedik şu kızı yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Stradale

quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Bu arada şu ana sponsor BNP Paribas'ın amblemi TEB'in amblemi ile aynı mı yoksa bana mı öyle geliyor?

evet ya o benim de dikkatimi çekti, eğer ortaklarsa TEB in açılımı niye Türkiye Ekonomi Bankası (ben öyle biliyorum) neyse,

@elif1907, tsonga nın maçından sonra djokovic i gösteriyodu televizyon galiba maçın ilk seti oynandı çünkü istatistik tablosu falan verdiler, 6-4 sanıyorum ilk set, tam da bilmiyorum ama yarın belli olur, safin in intikamını ouanna dan gonzalezim alır merak etme sen nadal yine zorlanmaz diye düşünüyorum ve yarın ivanovic in maçı var ama bilmiyorum verirler mi, bi gün yüzüyle göremedik şu kızı yaa

hmm..o zaman geri kalan kısmı oynanacak yarın Ana'nın maçına bende şahit olmadım doğru dürüst hiç..umarım verirler de,düzgünce izlersin

• BNP Paribas dünyanın en büyük banka şirketlerinden biri, TEB'in çoğunluk hissesi de onlarda. bu yüzden TEB'in amblemini değiştirmişti. Ayrıca Federer üçüncü sette 5-1 geride iken korta önce ronnie turiaf, hemen ardından tony parker geldi. sunucunun basketbolla pek ilgisi olmadığı için iki oyuncuyu çıkaramadı sanırım..
  • aslında eurosport sunucuları en alakasız isimleri bile tanıyorlar ama onları nasıl kaçırmışlar şaşırdım doğrusu
  • Ya izleyemiyorum turnuvayı.TRT lütfedip koyarsa izliyorum.Federerin maçını da çok geç koydular,onu bile izleyemedim.Şimdi de Sharopava nın maçı var.Çok iyi ve hırsı oynayamıyor.Kızın hırsı gitmiş sanırım.Yarın ki TRT nin yayın akışında 14.00 da başlayacağını yazıyor.Umarım doğrudur.Ya niye eskisi gibi koymuyor bu TRT....
  • Venüs'te elenmiş(2-0), şöyle bi serena ile maçını izlemek isterdim yine ama erken gitti ablası..
  • Safin'in turnuvaya veda etmesine uzuldum keske son Grand-slam'inde en azından bir ceyrek final gorebilseydi. Seyircinin tutumu da oldukca cirkindi. Mac ozetlerini izlerken bile oldukca rahatsız oldum. Maria ise bir sekilde ilerlemeye devam ediyor ama onunda macını henuz izleyemedim. Hatta RG'de dogru duzgun mac bile izleyemedim.

amaa Sonunda haftasonu tenıs izleyebilecegim. Kendime kısa bir mola verdim. Yarın 14.00 itibariyle Trt-3'un Roland Garros yayını baslıyacakmıs. Keske haftaici de maclar aynı saatte baslasa ama nedense TBMM Tv yayınlıyorlar onun yerine kim izlerki TBMM Tv metak ediyorum. Umarım bu tur birsey soylemek yasak degildir.

• hehe valla ya ben de aynı şeyi italya bisiklet turu için söylüyorum bugün safina nın maçını gösterdiler az bişey, heh dedim maç yeni başlamış ne güzel oturdum spiker demez mi şimdi yayınımıza ara veriyoruz diye kafayı yedim bi dahaki grand slam için aylık eurosport player hesabı açıcam 5 euro imiş para diil valla yaa ama ben alırım bu sefer de hepsini göstericekleri tutar

şimdi gördüm trt günlük maçların tekrarını veriyo galiba, gonzalez in maçı var şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 30 Mayıs 2009; 0:32:53 >

• hay ben bu bisiklet turuna...
    2 haftalık maç keyfimiz var şurda yaptıklarına bakın..kim izler yahu tenis varken bisiklet yarışını(izleyenler damlamasın şimdi)

Can..hojjgeldin bu arada..sana imza aldım Maria'dan ama bi tişkür etmedin

• quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

hay ben bu bisiklet turuna...
    2 haftalık maç keyfimiz var şurda yaptıklarına bakın..kim izler yahu tenis varken bisiklet yarışını(izleyenler damlamasın şimdi)

Can..hojjgeldin bu arada..sana imza aldım Maria'dan ama bi tişkür etmedin

Ahh be! elif kusura bakma ya mesaj obur sayfada kaldıgı ıcın gozumden kacmıs cok ozur dılerım. Oncelikle imzalı resim icin cok tesekkur ederim ve elif nasıl bu resmi imzalatmayı basardıgnı bana da anlatmalısın. Bunu mutlaka ogrenmeliyim.

Ayrıca bisiklet yarıslarına bende gıcıgım ya. Neden bunları Eurosport 2'de gostermediklerini anlamıyorum. Sonucta hem tenis bisikletten cok daha populer bir spor hemde macı yarıda kesip baska bir spor dalına donmenin ne alemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 30 Mayıs 2009; 12:33:03 >

• italyanların genel politikası bu. fransa bisiklet turunun hemen öncesine koyuyorlar ki en baba pedallar katılmasın daha fazla yerel başarı gelsin.. e eurosport'ta mecburen bisiklet turuna gereken önemi veriyor ve roland garros'un ilk turlarından kesiyor..
  • Yuh bana ya , Roland Garros başlamış benim yeni haberim oluyor o da can'ın attığı pm'den.Sağol Can

Dementieva bugün veda etmiş turnuvaya , maçı izleyemedim.Kötü olmuş :/
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.