Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakikaten sessizleşti buralar..neyse tenis ile ilgili bir haber,video olursa paylaşırız burada

Roland Garros 24 Mayıs'ta başlıyor..yine coşarız ve daha kalabalık oluruz umarım
  • Ben burda olacagim!
    Avustralya Acik uzerine birde Roland Garros'u kacirmaya hic niyetim yok benim. Umarim Maria'da benim gibi dusunuyordur. Gerci Maria hic bir zaman toprak korta uyumlu bir oyuncu olmasada umut fakirin ekmegidir diyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flying Dutchman

Ben burda olacagim!
    Avustralya Acik uzerine birde Roland Garros'u kacirmaya hic niyetim yok benim. Umarim Maria'da benim gibi dusunuyordur. Gerci Maria hic bir zaman toprak korta uyumlu bir oyuncu olmasada umut fakirin ekmegidir diyelim.

daha çok var ama bekleyeceğiz napalım

• vallahi ya 24 mayıs yazısını görünce şok oldum, eskiden formula sezonu bittiği zaman bu kadar üzülürdüm 6 ay kim bekleyecek diye ama şimdi tuttuğum takım şampiyon olmuş mu ondan bile haberim yok herhalde başka işim gücüm yoktu yarış izliyodum neyse inşallah final zamanına denk gelmez de rahat rahat izleriz
  • umarım hepimiz(çok kişiyiz yaa) burda olabiliriz..

Sharapova,Paris Açığa katılmadı Dubai'de şu günlerde oynanan turnuvadanda çekilmiş sakatlığından dolayı umarım Roland Garros başlayana kadar iyileşir
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

umarım hepimiz(çok kişiyiz yaa) burda olabiliriz..

Sharapova,Paris Açığa katılmadı Dubai'de şu günlerde oynanan turnuvadanda çekilmiş sakatlığından dolayı umarım Roland Garros başlayana kadar iyileşir

Bir yerde Maria'nın WTA Miami ile yeniden kortlara donecegini okumustum ama tam olarak nerde okudugumu hatırlayamıyorum. Bu arada gecen sene Trt-3 Roland Garros'u canlı olarak yayınlamıstı umarım bu sene de aynı politikayı ızlerler boylece cok daha fazla kisi turnuvayı izleyebilir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

umarım hepimiz(çok kişiyiz yaa) burda olabiliriz..

Bir yerde Maria'nın WTA Miami ile yeniden kortlara donecegini okumustum ama tam olarak nerde okudugumu hatırlayamıyorum. Bu arada gecen sene Trt-3 Roland Garros'u canlı olarak yayınlamıstı umarım bu sene de aynı politikayı ızlerler boylece cok daha fazla kisi turnuvayı izleyebilir.

oo gözün aydın o halde

paylaşım artsa gerçekten güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 6 Mart 2009; 0:31:37 >

• Ben de çok severim tenisi, bir dönem oynadım da.Harika bir spor, ama bir türlü takip edemedim.Bu konular da çok altlarda oluyor, görmedikçe aklıma da gelmiyor.Maç zamanları yazmaya çalışacağım.
  • bu konuyu yeni fark ediyorum. vaktim olursa tenis maçlarını izlerim. çok da zevk alırım. bir dönem oynamıştım.
  • Her Grand-slam zamanı burdayız biz arkadaslar ve yorumlarınızla bize katılırsanız cok mutlu oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 8 Mart 2009; 13:24:04 >
  • amanın artıyormuyuz ne
  • hehe tamam artık bu sayfaya yazı yazanlara turnuva zamanı özel mesaj gönderirim ben herkesin haberi olur
  • Maria, WTA Miami'den de omzunun henuz 7 maclık bir turnuvaya tam olarak hazır olmadıgı gerekcesiyle cekildi. Aslında gecenlerde Indian Wells'de ciftlere katılınca buyuk ihtimal Miami turnuvasıyla birlikte artık kortlara teklerde de doner demistim ama bakalım bu donus ne zamana kaldı..
  • quote:

Maria, WTA Miami'den de omzunun henuz 7 maclık bir turnuvaya tam olarak hazır olmadıgı gerekcesiyle cekildi. Aslında gecenlerde Indian Wells'de ciftlere katılınca buyuk ihtimal Miami turnuvasıyla birlikte artık kortlara teklerde de doner demistim ama bakalım bu donus ne zamana kaldı..

eh hadi bakalım gözün aydın ossun diyelim şimdiden
  • evet ya dönsün artık bu nasıl sakatlıkmış fenerbahçeli deniz gibi bir hafta dediler 6 ay oynamadı sayfa başında da maria var sonunda da ama kendisi yok gelsin artık
  • Kim Clijsters yeniden profesyonel tenise döndü! Bu gercekten bayan tenisi icin sevindirici bir haber umarım yakın zamanda formuna kavusurda bayan tenisindeki cekisme artar. Ve tabii darısı Justin Henin'in o unlu tek el backhandlerinin de aramıza donmesine. Sayfanın ust kısımlarından alıntıya devam...
  • Kim Clijsters' ı daha önce duymadım (ne biçim tenisseverim ) ama çekişmenin artması için güzel olur tabi ki
    backhand i okuyunca anladım yaptığın alıntıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 5 Nisan 2009; 20:39:32 >

• Şarapova düşüşte!

Omzundan geçirdiği ameliyat nedeniyle uzun süredir kortlardan uzak kalan, tenis dünyasının güzelliğiyle göz kamaştıran isimlerinden Maria Şarapova, Kadınlar Tenis Birliği’nin (WTA) yayımladığı son dünya klasmanında 23 basamak birden gerileyerek, 53. sıraya indi.

Son 5 yıl içerisinde yer aldığı en düşük sırada bulunan Şarapova, geçen sezon birçok turnuvada boy gösterememişti. Şarapova, 22 Ağustos 2005 tarihinde WTA’in dünya klasmanında zirvede yer almıştı.s

Yuhh..Bu kadar düştü mü yaa
  • Umarım TRT bu sene yine koyar.Zira bende tam bir tenis hastasıyım.1 ay sonra burası daha da hareketlenir.Grandslamların dışında oynanan turnuvular hakkında bilgi verilirse çok daha süper olur gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Şarapova düşüşte!

Omzundan geçirdiği ameliyat nedeniyle uzun süredir kortlardan uzak kalan, tenis dünyasının güzelliğiyle göz kamaştıran isimlerinden Maria Şarapova, Kadınlar Tenis Birliği’nin (WTA) yayımladığı son dünya klasmanında 23 basamak birden gerileyerek, 53. sıraya indi.

Son 5 yıl içerisinde yer aldığı en düşük sırada bulunan Şarapova, geçen sezon birçok turnuvada boy gösterememişti. Şarapova, 22 Ağustos 2005 tarihinde WTA’in dünya klasmanında zirvede yer almıştı.s

Yuhh..Bu kadar düştü mü yaa

kolay kolayda yükselemez artık=)
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.