Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe valla sharapova yı doğru düzgün izleyemiyoruz artık ivanovic de eski tadında diil henin de gitti safinayla yetiniyoruz biraz bir de jankovic var formunun zirvesinin sınırlarında :):)
  • ahaha sadece güzel bayanlar için izenirmi hiç tenis ya..birde bayanlara mini etek yasağı getirilmiş cezası ise 2 bin dolar civarıymış bu da bir etken olabilir belki

henüz bir sürpriz yok maçlarda..ama Henin'i aramıyor değilim..dediğin gibi Ivanovic geçen sene ki formundan çook uzak..gerçi her zaman erkeklerin maçları çok daha caziptir ama bakalım güzel,çekişmeli bir turnuva olur inşallah
  • Maçlar hangi kanalda arkadaşlar?
  • Eurosport veriyor maçları gece 2 itibariyle başlıyor
  • bu arada gece 02.30 itibariyle "Marat Safin-Garcia-Lopez" maçı var..Safin bu turnuvadan sonra tenisi bırakıyor diye biliyorum umarım güzel gider onun için herşey..kariyerine yakışır bir veda olur
  • evet spikerler de büyük ihtimalle kariyerinin son grand slam i demişti geçen maç, bence de bu kadar hayranı var en azından bi çeyrek finale gelsin, bugün de gonzo nun maçı vardı genelde olduğu gibi 5 set sürdü nadal ın maçı da hiç zevk vermedi, ve henin i ben de özledim, zirvede mi bırakmak istedi yoksa daha önemli bi neden mi vardı bilinmez ama onun stilinde başka bi sporcu ne zaman görürüz bilmiyorum

eski sayfaları karıştırdım da gerçekten güzel şeyler varmış, ve aklıma yine henin geldi ya ahh niye bıraktı yaa geri gelsin ivanovic i yensin razıyım
     [TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stradale -- 21 Ocak 2009; 1:31:48 >

• Marat Safin 3.tura yükselmeyi başardı...3 setle geçmiş izleyemedim çünkü aynı dakikalarda kardeşi Safina turnuvanın ilk sürprizine imza atıyordu neredeyse sadece 1 set kaybetti ama maçı aldı..sonraki maçlar gerilimi daha yüksek geçecek.bakalım kurtulmayı başarabilecek mi?
    Safin'e acayip bir destek vardı,son oyunu gösterdiler çok şükür sanırım vedası dolayısıyla sevenleri yalnız bırakmadılar onu..dediğim gibi kariyerine,oyununa,geçmişine yakışır veda olması tek temennim

ama şu yukarıdaki fotoğraf hakikaten Henin'i ne kadar özlediğimi bir kez daha gösterdi..ah ah nerde o güzelim back hand ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 21 Ocak 2009; 23:21:13 >

• evet geçen gece aynı anda 3 maç olduğu için dönüşümlü verdiler ivanovic in maçı da buna dahildi bu maçın ilk setinin sonlarına doğru safina nın maçına döndüler arada bir oyun safin i gösterip (tadımlık gibi ) ivanovic e döndüler bu maç bitti sonra safina da bitirince djokovic in maçı başladı sonrasında da ben yattım djokovic almış 3-0 sonradan öğrendim
  • saatini daha öğrenememiş olsamda bugünün en güzel maçı Marat Safin-Federer maçı olacak..saatini öğrenir öğrenmez yazıcam buraya..umarım takip edenler vardır
    bu maç kaçmazzzzzzzzz

Safin bu sene formda gibi ama karşısında Federer var..ama gönlüm Safin'den yana Federer'in servislerinde evimden oralara negatif enerji yollamayı düşünüyorum
  • Safin-Federer maçı eurosport'un sitesinde gördüğüm kadarıyla,Türkiye saatiyle sabah 11'de başlayacak..ilgilenenlere duyrulur..
  • evet cuma dan geldim ben de ilk iş eurosport u açtım ivanovic in maçı vardı gitmeden ve gerideydi aklım orda ama şu an eurosport federer safin maçını veriyo ilk seti federer almış 6-3 ikinci sette biraz çekişme var şu an itibariyle safin 2-1 önde bakalım neler olcak
  • ve safin ve ivanovic turnuvaya veda ettiler :( safin e yine büyük destek vardı maçtan güzel görüntüler de vardı safin bundan sonra ne yapar bilmiyoruz ama en azından kafası rahatlamıştır ve açıklama yapacaktır bu konuda bekleyip görücez, ivanovic e gelince hakkaten üzüldüm elenmesine artık safina ya destek vericez napalım yine zorlu geçicek bi maça çıkıcak şu an baghdatis in maçı var inşallah yenilir diyorum ama yense de pek sorun yok djokovic onu bekliyo

• Ivanovic çok süpriz değildi aslında kötü bir grafiği vardı bu sezon..az izleyebilsekte güzel bir maç oldu..özellikle Safin maçından sonra son seti verdi Kleybanova müthiş bir maç çıkarmış..geleceği oldukça parlak gibi..benim için artık Serena ve Mauresmo var..yolları açık olsun

Safinnn..bu yetenekli kişi sadece sinirine yeniliyor kontrolünü o kadar çabuk kaybediyor ki..Federer ise tam bir buz küpü maça iyi başladı ama dengesizdi oyunları,servislerindeki başarılarına sürekli devam etseydi farklı birşeyler olabilirdi haa birde aradaki file olmasaydı kesin bu maç Safinciğimindi..ama geçen seneye nazaran Safin kendini daha fazla toplamış..maç öncesinde verilen röportajda dinledim "bu sene değil seneye veda edeceğim" dedi..bir sene daha o eski şampiyonu izleyeceğiz..buna çok sevindim

• sadece safin diil kardeşi de aynı şekilde sinirli, maçlarında kaybettikleri puanlarda hep antrenörleriyle tartışıyolar safin i bu güne kadar fazla görmedim ama safina hemen hemen her kaybettiği puanda teknik ekibe bağırıyo
    beklediğim bir diğer maç da monfils- tsonga maçı, bu iki tenisçi oyun stili bakımından birbirlerine benziyolar bakalım kim galip gelicek, ve djokovic baghdatis maçını da çok merak ediyorum acaba djokovic 2 saatten önce bitirir mi maçı
  • çok doğru söylüyorsun Safina da aynı şekilde sinirli bir tip aslında abisini örnek alıp biraz hakim olması lazım kendisine ama
    dün oynanan Gonzales-Gasquet maçı yaklaşık 4.5 saat sürmüş..bugün tekrarını izledimde müthiş bir maç olmuş gerçekten..ve yine benim adıma üzücü bir haber Mauresmo elendi çok uğursuzum artık buna inanıyorum..ama Mauresmo'nun karşısındaki hatunun Sahrapova misali çıkardığı seslerle konsantre olmak pek mümkün değil..uyuz oldum resmen

Djokovic-Baghdatis maçı zevkli geçecek gibi gözüküyor..kazanan taraf umarım Djokovic olur

yalnız koskoca forumda şuraya yazan 2 kişi kaldık ya..çok ilginiç

• iyi ki aynı kişileri desteklemiyoruz ama sen djokovic dedin ya o da elenebilir şaka yapıyorum tabi, gonzonun maçını izleyemedim zaten bütün maçları 5 set sürüyo en kısa maçı 3 saat bi de nadal ile eşleşmiş bu kötü haber onun için zira her maçta 5 set ve ortalama 3 saat maç oynadığı için yorgun çıkıcaktır ve karşısındaki de nadal bilmiyorum neler olcak ve bakmak da istemiyorum gerçi, bu arada önceki mesajımda monfils-tsonga eşleşmesini yazdım ama eurosport un sitesinde böyle bi eşleşme yok, ben onu da televizyondan duymuştum belki de yanlış duymuşumdur,
    evet kimse kalmadı buraya yazan ama konu başlığı taşınmış ya da değişmiş gibi geldi bana çünkü diğer sporlar konusuna tıklayınca bu başlık zaten yeni mesajlar olduğu için üstlerde çıkardı, baktım göremedim 3 4 sayfa geriye gittim yine bulamayınca google dan aradım artık öyle buldum, sanıyorum girmeyenler de bu yüzden yazamıyolar

• valla şaşırdım Djokovic'in elenmemesine daha duyulmadı galiba desteğim ona karşı..yoksa kesin elenirdi
    ama her ne kadar Safin desteğim olsada Safin'den sonra erkeklerde favorim Nadal'dır

dün turnuvanın en önemli olaylarından biri gerçekleşti 1 numaralı seri başı Jankovic veda etti..Bartoli muhteşemdi maçta böyle giderse finale kadar gider.
    eheh tam yatıyordum ama bi baktım Federer-Berdych maçı..hadi biraz bakayım derken Federer ilk 2 seti kaybetti..uyku var ama bırakamıyorum ki malum tarihi olaylardan biri gerçekelşebilirdi..ama 3.seti aldıktan sonra dedim Federer burdan vermez maçı..ki vermemişteama çok kötüydü ilk 2 set özellikle servisleri çok etkisizdi sanırım hastaymış..onsuz bir final baya garip olurBerdych file önündeki oyunlarında basite hatalar yapmasaydı dün Federer kesin elenirdi yalnız..aşmıştı Berdych dün tenis olayını..

Nadal-Gonzalez eşleşmesinde sana katılıyorum Nadal oldukça dinç çıkacak ama Gonzalez oldukça yorgun gibi..bugünün maçlarından izlemeye,uykusuz kalmaya yine de değer.Nadal'ın daha tam maçını izleyemedim izlemek istiyorum. Tsonga ise Blake ile eşleşti..bu gece oynanacak..eurosport'un sitesi çok garip 2 gündür maç saatlerini yanlış veriyorlar neden anlayamadım..en sağlıklısı gece 2 oldu mu geçiceksin Eurosport'un karşısında bekleyeceksin maçlar kaçta

aslında önceki sayfalara baktığında çok olmasakta yinede vardı baya kişi ama şu an çok az..üzücü bir durum
    özellikle topic sahibi arkadaşımız tenisle çok ilgili bir kişiydi ama bayadır gözükmüyor..o bile olsa yeterdi burda dönen muabbetler çok güzeldi

• evet ya arada eski sayfalara da bakıyorum ben güzel muhabbetler oluyomuş, sabah Berdych - Federer maçını ben de tesadüfen kalkarak yakaladım hakkaten müthiş maçtı ve federer yenilicek mi derken yine kazandı pek sevmem de arkadaşı
    bu maçtan sonraki maç da süperdi dokic - kleybanova maçı, dokic in son sette ayağı burkulmasına rağmen iki oyunu sıfıra karşı alması çok büyük alkış topladı vee bundan sonra da oturdum djokovic maçını beklemeye ve zaten öngördüğümüz gibi aldı maçı

• Bende izleyip yorum yapmak isterdim ama;öyle bir şansim yok.Netten de izlenecek site yok.İşte böyle yazılan yorumları ve skoru takip etmekle yetiniyoruz.Umarım bu yıl Federer için iyi bir başlangıç olur ve kupayı kaldıran o olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: makine07

Bende izleyip yorum yapmak isterdim ama;öyle bir şansim yok.Netten de izlenecek site yok.İşte böyle yazılan yorumları ve skoru takip etmekle yetiniyoruz.Umarım bu yıl Federer için iyi bir başlangıç olur ve kupayı kaldıran o olur.

www.channelsurfing.net

sayfanın ortalarında, sorunsuz, harika linkler hepsi.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.