Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Orjinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

bu arada tenis maçını anlatan kişileri hiç sevmiyorum.Cahit yavuz,ilk yağmur arası verilmeden önce şöyle bir laf etti "gerçek tenisseever hiçbir tarafı tutmaz" evet aynen buydu..ve aradan sonra olayı kenilerine çevirerek söyledi."sunucu taraf tutmaz" gibi...çok kızdım.direk gazeteyi açıp mail adresine filan baktım ama yoktu..ne demektir bu yaa

cahityavuz@istanbulcup.com

teşekkür ederim Can

(bu arada yeni nick hayırlı ossun,ilk gördüğümde Can'a nooldu demedim değil)

Saol Elif..
    Sen LeBron'u sevmem diyince degistireyim dedim.

Bu guzel final mucadelesinin ardindan bir turnuvanin daha sonuna geldik. Konuyu yorumsuz birakmayan arkadaslara icten tesekkurlerimi sunarim. Bu seneki son duragimiz olan Amerika Acik'da gorusmek uzere. Umarim orda da bu final mucadelesine benzer maclarla karsilasiriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 7 Temmuz 2008; 20:11:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Şuan Federer - NADAL maçını netten download ediyorum.. yeniden izlicem bi ara bu çılgın maçı.... sonra kortlarda uygularım belki babolat marka raketimle.. Nadalla raketlerimiz kanka ne de olsa

bugünkü maç zaten tam arşivlikti...iyi yapıyorsun

yalnız gwen stefani bugün sıkıntıdan patlamak üzereydi

2.2 gb dosya indirdim ama onlar özel paralı bi codec gerektiriyomul maalsef o kadar indirdiğim şey boşa gitti açılmıyo... parayla üye olmak gerekiyomuş..

*bu arada orda sarışın bi hatun vardı dedim ya gwen stefaniye ne kadar çok benziyo kim bu ya vatandaşa bak dedim resmen oymuş haa ne işi var onun orda :P

Edit: Meraklıları için HD Video download linkleri var ama ben kotalıyım ayrıca aşırı büyük dosyalar indirme alışkanlığım yok.. sinirimi bozuyo indiremiyorum maalesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 7 Temmuz 2008; 22:09:09 >

• quote:

quote:

quote:

Şuan Federer - NADAL maçını netten download ediyorum.. yeniden izlicem bi ara bu çılgın maçı.... sonra kortlarda uygularım belki babolat marka raketimle.. Nadalla raketlerimiz kanka ne de olsa

bugünkü maç zaten tam arşivlikti...iyi yapıyorsun

yalnız gwen stefani bugün sıkıntıdan patlamak üzereydi

2.2 gb dosya indirdim ama onlar özel paralı bi codec gerektiriyomul maalsef o kadar indirdiğim şey boşa gitti açılmıyo... parayla üye olmak gerekiyomuş..

*bu arada orda sarışın bi hatun vardı dedim ya gwen stefaniye ne kadar çok benziyo kim bu ya vatandaşa bak dedim resmen oymuş haa ne işi var onun orda :P

Edit: Meraklıları için HD Video download linkleri var ama ben kotalıyım ayrıca aşırı büyük dosyalar indirme alışkanlığım yok.. sinirimi bozuyo indiremiyorum maalesef..

hehe hani federer'in sevgilisi in yanında bir adam vardı(bush grubunun solisti,baya heyecanlıydı hatta)onun kız arkadşı imiş gwen stefani

Can__ çok düşüncelisin valla ne diyim

• US Open başlamış haberimiz yok ya

1. TUR 1. GÜN SONUÇLARI / ERKEKLER
    D. Ferrer (4) M. Arquello 7-6, 6-2, 6-2
    G. Monfils (32) P. Cuevas 6-4, 6-4, 6-1
    R. Karanusic R. Sweeting 7-5, 7-5, 3-6, 6-2
    E. Korolev R. Soderling 7-6, 6-3, 7-6
    G. Simon (16) M. Granollers 6-4, 6-3, 5-7, 6-2
    K. Nishikori J. Monaco (29) 6-2, 6-2, 5-7, 6-2
    J. Acasuso M. Berrer 6-4, 6-2, 6-2
    R. Nadal (1) B. Phau 7-6, 6-3, 7-6
    J. Blake (9) D. Young 6-1, 3-6, 6-1, 4-6, 6-4
    A. Murray (6) S. Rotman 6-3, 6-4, 6-0
    J. Martin Del Potro (17) G. Canas 4-6, 7-6, 6-4, 6-1
    A. Beck J. Isner 7-6, 6-4, 7-6
    D. Nalbandian (7) M. Daniel 6-1, 6-2, 6-4

1. TUR 1. GÜN SONUÇLARI / BAYANLAR
    E. Dementieva (6) A. Amanmuradova 6-4, 7-5
    L. Davenport (23) A. Wozniak 6-4, 6-2
    Na Li S. Peer (24) 2-6, 6-0, 6-1
    A. Pavlyuchenkova V. King 6-2, 4-6, 6-2
    Y. Meusburger L. Lino 6-1, 6-2
    F. Schiavone (25) N. Vives 7-5, 7-5
    P. Schnyder(15) A. Pviovarova 6-3, 3-6, 6-3
    V. Azarenka (14) K. Zakopalova 6-2, 6-1
    P. Parmentier M. Erakovic 6-3, 7-6
    S. Errani J. Tosic 6-4, 6-2
    A. Rezai A. Muhammad 6-2, 6-4
    M. Bartoli (12) G. Voskoboeva 6-2, 6-3
    J. Jankovic (2) C. Vandeweghe 6-3, 6-1
    S. Kuznetsova (3) S. Zhang 6-4, 6-2
    E. Makarova A. Chakvetadze (10) 1-6, 6-2, 6-3
    C. Wozniacki (21) A. Rolle 6-2, 6-1
    S. Bammer (29) A. Nakamura 6-4, 6-2
    V. Zvonareva (8) B. Strycova 6-4, 6-3

Chakvetadze elenmiş ilk turda.Yazık olmuş.Severdim kendisini.
    Olimpiyatlarda altın madalya alan() Dementieva'da zorlanmış ilk maçta

• Sabah staja gitmek zorunda oldugum icin yayınlanan son macı tam izleyemedim Blake ilk seti 20 dakikada alnca tamam bundan sonra silip supurur artık dedim ama sabah 7.30 gibi kalktıgımda mac hala devam ediyordu. Sonuc olarak Blake rakibi Donald Young'ı 5 setin sonunda yendi. Bu arada ben de su an uykusuzluktan ölüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 26 Ağustos 2008; 12:46:12 >
  • anna maçı sattı
  • Henin gitti , roger da yavaş yavaş gidiyor. En sevdiğim iki oyuncu Bugün ilk maçı var , umarım yenilmez .
  • Djokovic artık alsın diyorum
    Ana İvanovic de biraz baktim zorlanıyor gibiydi..
    Maria bu turnuva ya katılır sakatlığı geçer diye tahmin ediyordum ama katılamadığına göre önemli olmalı.Seneye artık diye düşünüyor olsa gerek ? Tam nedeni ni bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Djokovic artık alsın diyorum
    Maria bu turnuva ya katılır sakatlığı geçer diye tahmin ediyordum ama katılamadığına göre önemli olmalı.Seneye artık diye düşünüyor olsa gerek ? Tam nedeni ni bilen varmı ?

Sag omzundaki sakatlık gercekten cok ciddi durumda. Agustos ayının baslarında omzunun iyilesmesi en az 2-3 ayı bulur deniyordu.

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

anna maçı sattı

Nasıl yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 26 Ağustos 2008; 22:54:52 >

• Evet bence de nasıl sattı maçı ? Hem kazanıp hem satmak Hee zor kazanmış evet ama zaten formda değil şu aralar.

Demek Maria nın sakatlığı ciddiymiş..Zaten seneye iyice bilenmiştir kendisi artık.
  • Eurosport çok iyi ya.. Akşam 6'da yayına başlıyorlar, sabaha kadar bitmiyor.. Öğlen vakti de tekrarlar.. Ne zaman izlemek istersen var bir maç.

Nadal, Venus Williams ve Ivanovic'in maçlarını seyrettim geride kalan 2 günde.. Ivanovic çok çok zorlandı, bir an kaybedecek diye düşünmeye başladım. Zor kurtardı paçayı valla, baya bir formsuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Djokovic artık alsın diyorum

Sag omzundaki sakatlık gercekten cok ciddi durumda. Agustos ayının baslarında omzunun iyilesmesi en az 2-3 ayı bulur deniyordu.

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

anna maçı sattı

Nasıl yani?

bildiğin sattı işte anna nın o kadına yenilmeihtimali yok kesin şike vardı o maçta...

• Bugün nadalın ve blake in maçları var.
  • quote:

Evet bence de nasıl sattı maçı ? Hem kazanıp hem satmak Hee zor kazanmış evet ama zaten formda değil şu aralar.

Demek Maria nın sakatlığı ciddiymiş..Zaten seneye iyice bilenmiştir kendisi artık.

wolf1907 anna chakvetadze den bahsetmiş.

• Ivanovic 2.turdan gidici...
  • Elendi Ivanovic maalesef...
  • arkadaşlar,us open tenis turnuvasını veren kanal var mı hotbirdde?
    türksatta veren kanal yok bildiğim kadarıyla
    umarım hotbirdde vardır da izlerim kalan maçları

maçlar saat kaçta oluyor?başlama saatlerini görebileceğim bir kaynak var mı internette?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

arkadaşlar,us open tenis turnuvasını veren kanal var mı hotbirdde?
    türksatta veren kanal yok bildiğim kadarıyla
    umarım hotbirdde vardır da izlerim kalan maçları

maçlar saat kaçta oluyor?başlama saatlerini görebileceğim bir kaynak var mı internette?
    teşekkürler

geceleri cnn türk veriyo diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

teşekkürler

eurosport'un sitesinden yayın akışına bakabilirsin..gerçi artık pek maç kalmadı ama bu gece roddick-djokovic maçı var eurosportta 01.15 yazıyor..şu an oynanan federer-muller maçında bir uzama olmaz ise Türkiye saatiyle 2 ye filan denk geliyor..Güzel maç olacak inşallah..herkese iyi seyirler

mallesef son maçları izleme fırsatı bulabildim..Maria neden yok turnuvada? yani yoktu dimi öle ilk maçlarda elenmiş olamaz herhalde..sakatlık durumu filanmı acaba? merak ettim

• Us opendeki ilk finalist Federer oldu.dJkoviçi 3-1 yendi.Arkadaşlar çok bakmama rağmen maçları nerden izleyebileceğimi bulamadım.Uydumuz yok.Netten nerden izleyebilirim.Yarın ki finali izlemek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.