Şimdi Ara

[TENİS] *GRAND-SLAM* /// Avustralya Açık, Fransa Açık, Wimbledon, Amerika Açık (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.373
Cevap
17
Favori
142.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hotbird de felan verecek kanal yokmu yaa bunu öğrenebileceğimiz bir yer yokmu
  • Bütün kortlarda maç yağmur nedeniyle ertelendi. Pazartesi'ye kalma ihtimali varmış. Bizim için büyük şans.
  • dsporda altyazı geçti 17:00 ertelendi diye
  • arkadaşlar şimdi f1 yarışının spikeri söyledi yarıştan hemen sonra kameralarımızı wimbledon tenis turnuvasına çevircez diye.gözümüz aydın
  • e yani..F1 de deli gibi yağmur var..sonuçta ingiltere

çook şanslıyız yahu
  • oley be nadal'ın şampiyonluğuna şimdi tanık olabilcez
  • Nadal servis kırdı durum 2-1 ilk sette Nadal lehine.
  • Federer kendi servis oyunlarında çok rahattı love game'le götürüyordu. İki kez de çok yaklaştı servis kırmaya ama olmadı. İlk set Nadal'ın.
  • dünya 1. sini ezmek vardırya onu çaresiz aciz şekilde bırakmak ve 2.liğin ona yakışmadığı anlar vardır işte NADAL bunu yapıyor ve yapmaya devam ediyor 1.si ise SADECE 1. VAAMOOOOSSSSS RAFAAAAA
  • hadi nadal be mercedes'in 1.liğinden sonra bir de sen şampiyon ol da mutluluktan ağlayabileyim.süper bir maç çıkarıyorsun seni çok seviyorum!
  • ne zaman başlıyacak maç ?
  • cnn turk de oynanıyor şu an son set 2-0 nadal önde...
  • Daha bitmedi mi maç arkadaşlar ben en son bıraktığımda Nadal 2-0 öndeydi saat 18.00 civarıydı ne oldu maç
  • 2-2 oldu maç :D

Şimdi burada Nadal hayranlarıda vardır eyvallah lafım yok ama bu CNN spikerleri neredeyse Nadalı ilah yapcaklar.Arkadaş bilmiyorsan sus ALLAH aşkına yorum yapma.

Federer zaten iyi bir tenisçi ama insan olarakta takdir edilen birisi.Maç bitsin daha detaylı yorum yaparız.
  • ya bu ne muhteşem bi maçtır

federer'in geri dönüşü öyle süper bi olayki dinlenme fırsatı için yağmur yağdı

ayrıca spikerlere öyle kıl oldum ki anlatamam.bu kadar taraf tutulmaz AK47
    nadal iyi federer kötüye getirdi adamlar.
  • Seyrettiğim en müthiş maçtı keşke yağmur kesmeseydi.

Ama spikerler hakkaten Federer'e haksızlık yapıyorlar. Maçın seyir zevkini sağlayan adama yapılan bir ayıp bu. Hadi Barış Kuyucu neyse de Cahit Yavuz kesinlikle Nadal taraftarı oluğunu belli ediyor.
  • Vee super mucadele yeniden basliyoor!

quote:

Orjinalden alıntı: weresth

ayrıca spikerlere öyle kıl oldum ki anlatamam.bu kadar taraf tutulmaz AK47
    nadal iyi federer kötüye getirdi adamlar.

Alistim artik ben ya CNN Turk' de genelde onde olani ovuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 6 Temmuz 2008; 22:27:14 >
  • maçta durum nedir arkadaşlar?
  • VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KAZANAAANNNNNNN TOPRAK KORTUN EFENDİİİSSİİİİİİ SONUNA KADAR HAKETTİ BRAVOOOO NAAADAAAALLLLL
  • Nadalı tebrik ediyoruz.

Maça gelirsek Nadal son zamanlarda yetişen en iyi ve ilginç sporculardan.Ancak estetik kabiliyeti birçok şampiyona göre zayıftır ama en büyük özelliği hiçbir zaman topu bırakmaması ne olursa olsun topu birşekilde karşıya atıp beklemesi.Zaten genelde taktik strateji diyorlar CNN spiklerleri ne kadar anlamadıkları belli Nadalın tek taktiği budur ve çok güçlü sporcudur.Federer ise zaten biliyoruz bazen topları bile bıraktığı olmuştu gereksiz yere koşmaz akıllıdır bazen adamı oynatır ama şansızlığı şu ki NADAL istediği kadar oynayacak bir tenisçi.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.