Sizce bu raket iyi mi ya da sizin önerileriniz nelerdir ?
Kafa ölçüsü çok büyük 112 inc'2 , bu fiyata aralığında iyi bir rakette bulman zor . Yeni başlıyorum , acemiyim , önce bir iki yıl bunla gitsin sonra en iyisini alırım falan gibi düşünme . Orta kalite bir raket al onunla devam et gidebildiği yere kadar oyununu çok etkiler . Başta dediğim gibi kafa ölçüsü çok büyük 100 inc'2 idealdir .
quote:
Orijinalden alıntı: 2gramşans
Kafa ölçüsü çok büyük 112 inc'2 , bu fiyata aralığında iyi bir rakette bulman zor . Yeni başlıyorum , acemiyim , önce bir iki yıl bunla gitsin sonra en iyisini alırım falan gibi düşünme . Orta kalite bir raket al onunla devam et gidebildiği yere kadar oyununu çok etkiler . Başta dediğim gibi kafa ölçüsü çok büyük 100 inc'2 idealdir .
Peki fiyatına göre iyi bir raket önerebilir misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: ömersal
quote:
Orijinalden alıntı: 2gramşans
Peki fiyatına göre iyi bir raket önerebilir misin ?
Malesef raketlerin fiyatları hakkında pek bilgim yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme