Şimdi Ara

tenis raketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tenise başlamayı düşünüyorum..Raket için fazla para da veremem 70-100 arası bir bütçe ayırdım ve şu raketi almayı düşünüyorum :

http://www.hepsiburada.com/liste/wilson-energy-xl-27-tenis-raketi/productDetails.aspx?productId=sporwrt321800&categoryId=19017&SKU=SPORWRT321800-L3

Sizce bu raket iyi mi ya da sizin önerileriniz nelerdir ?

• Kafa ölçüsü çok büyük 112 inc'2 , bu fiyata aralığında iyi bir rakette bulman zor . Yeni başlıyorum , acemiyim , önce bir iki yıl bunla gitsin sonra en iyisini alırım falan gibi düşünme . Orta kalite bir raket al onunla devam et gidebildiği yere kadar oyununu çok etkiler . Başta dediğim gibi kafa ölçüsü çok büyük 100 inc'2 idealdir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2gramşans

Kafa ölçüsü çok büyük 112 inc'2 , bu fiyata aralığında iyi bir rakette bulman zor . Yeni başlıyorum , acemiyim , önce bir iki yıl bunla gitsin sonra en iyisini alırım falan gibi düşünme . Orta kalite bir raket al onunla devam et gidebildiği yere kadar oyununu çok etkiler . Başta dediğim gibi kafa ölçüsü çok büyük 100 inc'2 idealdir .

Peki fiyatına göre iyi bir raket önerebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömersal

quote:

Orijinalden alıntı: 2gramşans

Kafa ölçüsü çok büyük 112 inc'2 , bu fiyata aralığında iyi bir rakette bulman zor . Yeni başlıyorum , acemiyim , önce bir iki yıl bunla gitsin sonra en iyisini alırım falan gibi düşünme . Orta kalite bir raket al onunla devam et gidebildiği yere kadar oyununu çok etkiler . Başta dediğim gibi kafa ölçüsü çok büyük 100 inc'2 idealdir .

Peki fiyatına göre iyi bir raket önerebilir misin ?

Malesef raketlerin fiyatları hakkında pek bilgim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.