Bildirim
tenis raketi tavsiyesi
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Head ve ya wilson olabilir eger amator isen 100-200ytl arasinda olsun ama profosyonel isen 300+ytl olursa daha iyi olur -
En iyi her zaman wilsondır.Hem fiyata hemde kaliteye göre.Ben bir çoğunu kulladım ama en memnun kaldığım wilsondır.Eğer yeni başladıysan,125 square inch almanı tavsiye ederim.wilsonda uygun fiyatlar var ama en iyisini almak istiyorum dersen 100 square inch alman gerek! -
hocam 125 ne ya.
yeni başlıyorum ama el göz kordinasyonum oldukça iyidir. masa tenisinde de iyiyim bayağı =)
100'ün altında almayı düşünüyorum.
ağırlık olarak wilsonın raketler çok hafif değil mi ?
wilson six one vardı arkadaşımda. çok hafif benim için :)
raketi alıp sonradan ağırlaştırmak takılabilen bazı şeyler varmış.
bunları takarsam raketin dengesi bozulmaz mı ?
-
Bende de six one var güzel raket tavsiye ederim -
güzel raket ama biraz daha ağır olsa daha iyi olacak gibi. -
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
yeni başlıyorum ama el göz kordinasyonum oldukça iyidir. masa tenisinde de iyiyim bayağı =)
Masa tenisi ile bu oyunu kıyaslamak çok yanlış. Hatta mümkü mertebe masa tenisi günlerinizi unutmanız gerekecek. Temel vuruşları doğru düzgün yapabilmeniz için
quote:
Orjinalden alıntı: eärendil
raketi alıp sonradan ağırlaştırmak takılabilen bazı şeyler varmış.
bunları takarsam raketin dengesi bozulmaz mı ?
Arkadaşım zaten bunlar raketin titreşimini engellemek ve daha düzgün vuruşlar içindir..
-
Yurt dışında raket fiyatları Türkiye'ye göre çok ucuz.Titanyum fiyatları 100YTL'yi geçmez(ilk bahar ve sonbahar sonlarında).Ebay'den de bakabilirsin.Hafif olduklarından kargo da çok masraf yaptırmaz. -
Wilson al istediğin kadar kullan hiç bişey de olmaz. -
DUNLOP -
Merhaba arkadaşlar...
1 senedir tenis ile biraz daha içiçeyim... gerçi bu forumda benden daha deneyimli olanlar var ama ben yine de bildiklerimi yaziyim.. evde 2 tane raket var... 1 tanesi 150 ytllik Babolat bu marka TR'de bilinmese de çok çok iyi bi markadır bilenler bilir.. Hatta Nadal'ın kullandığın tenis raketi markasıdır.... Aytrıca part of me'nin dediği gibi en yi itenis raketi diye birşey yoktur... Her markanın her seviye kullanıcısına göre rraketleri vardır... bazı markaların bazı modelleri ünlüdür (ör: Babolat: Aero Pro Drive)
Kaliteli markalar neler dersek benim aklıma gelenler : HEAD ,Babolat ve Wilsondur dunlop ,slazenger falandır... bunun dışında selex ,pro tech gibi markalar var ama ben tavsiye etmem... bunun dışında yine iyi markalar olabilir ama aklıma gelmiyo... bu arada raket alırken 60 YTL nin aşağına pek itibar etmemek lazım... Bu arada abime 70 YTL HEAD aldık .. ve benim 150 YTL lik raketimden farkedilir bi farkı yok... yani tenise yeni başlayan biri iseniz 70 - 150 YTL arası bi raket daha akıllıca olur... gidip de 250 YTL lik bi raket almak anlamsız çünkü tenis konusunda ilerledikçe bu iyi ve pahalı raketler anca op zaman işinize yarayabilir...
Ayrıca tenise yeni başlayan biri yine kaliteli toplar almalı (babolat ,wilson ,head,slazenger ,dunlop vs. gibi) bu oyunu etkiliyo inanın... yeni başlayan biri çok ağır toplarla oynamamalı bence yoksa ağır topu kontrol etmek ve vurmak biraz zor oluyo ilk başta..
Ayrıca raket sapına yine kaliteli bi SARGI sarmak iyi olur çünkü elden kayma mümkün olduğunda azalır.. özellikle eli terleyenler için...
Bu arada titanyum ,grafit vs.. gibi maddeler var... bunlar da raketin sağlamlığı açısından önemli.... ama yeni başlamışsanız ve insan gibi oynuyosanız birşey olacağını zannetmiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Temmuz 2008; 14:13:33 >
-
@DarkChild babolat değil de babolar olabilirmi ??
Bu arada evet babolar da çok iyi bir markadır head slazenger wilson daha sonra tavsiye edeceğim raketlerdir.
Ben 75 ytl ye yeni bir raket daha aldım Markası Wölkl tavsiye ederim.Daha önce selex ve slazenger kullandım.Slazenger imden başlarda çok memnundum ama 5 yıl olmuştu ve eskimişti artık.Sen bence şimdilik selex,wölkl falan al.İşi ilerletinde babolar wilson slazenger head vs.alırsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: GzM...
Bu arada evet babolar da çok iyi bir markadır head slazenger wilson daha sonra tavsiye edeceğim raketlerdir.
Ben 75 ytl ye yeni bir raket daha aldım Markası Wölkl tavsiye ederim.Daha önce selex ve slazenger kullandım.Slazenger imden başlarda çok memnundum ama 5 yıl olmuştu ve eskimişti artık.Sen bence şimdilik selex,wölkl falan al.İşi ilerletinde babolar wilson slazenger head vs.alırsın.
Hayır babolat .. eminim dememe gerek yok aylarca kullandığım raketin markası yani...
www.babolat.com
İşte kanıtlar.. Hem de Resimleriyle
-
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
Orjinalden alıntı: GzM...
Ben 75 ytl ye yeni bir raket daha aldım Markası Wölkl tavsiye ederim.Daha önce selex ve slazenger kullandım.Slazenger imden başlarda çok memnundum ama 5 yıl olmuştu ve eskimişti artık.Sen bence şimdilik selex,wölkl falan al.İşi ilerletinde babolar wilson slazenger head vs.alırsın.
Hayır babolat .. eminim dememe gerek yok aylarca kullandığım raketin markası yani...
www.babolat.com
İşte kanıtlar.. Hem de Resimleriyle
Pardon ya. Ben o t yi r zannettim hep.Birde bir arkadaş da babolar demişti bende babolar zannettim hep ne bileyim Kusura bakma
-
Bu arada benim raket bu... Babolat Magic Game Babolatın başlangıç seviyesinin ilk raketi... bundan daha aşağıdakiler junior (velet) serisi
Başlangıç seviyesi ama maşallah Ankara Armadada indirimiyle beraber 123 YTL ye aldım ... BAN !!
http://www.babolat.com/english/tennis/rackets/index.php?idproduit=157
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 19 Temmuz 2008; 14:56:30 >
-
Abilerim bende bugün klüpte elime bir slazenger aldım ve çok hoşuma gitti, wilson'dan daha güzel oturdu elime, çok hoşuma gitti. Daha başlangıç seviyesindeyim ve hocamız o olmaz dedi ancak çok hoşuma gitmiştiYüzük parmağım ve elimin orta noktası 10 cm küsür. Yani bana biraz ince saplı olursa daha iyi olur. Bunun için tavsiye edebilecek olan? -
hangisi eline iyi oturuyorsa onu almalısın bir de birazcık ağır bir raket alırsan sağlam vuruşların için iyi olur -
Tenis konusunda bende bayağı bi istekliyim ama daha başlayamadik varsa aynı şehirde olanlar bi organize yapalim oynayalim uyar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: alicho
hangisi eline iyi oturuyorsa onu almalısın bir de birazcık ağır bir raket alırsan sağlam vuruşların için iyi olur
Arkadaşımın bir raketi vardı(techo diye bir markanın ucuz bir raketi)ilk derste elim wilson'la ağrımamıştı ancak o kadar sıkmışım ki eve gelince yumruk yapamıyordum elimi... -
Wilsonun Hammer serisinden al bende var fişek gibi vuruyorum valla(Nadal da bundan kullanıyormuş)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖLÜCÜ -- 7 Kasım 2009; 13:37:41 >
Benzer içerikler
- yaşlılar neden kendi kendine konuşur
- playstation cafe açmak
- 0.50 miyop nasıl görür
- doktor yazısı çeviri
- kaf kef ne demek
- penis nakli
- google çizim yap
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X