tenis oynaması gerçekten zevkli. ama kol lazım biraz. tavsiye ederim.
kol derken var bende 2 adet:p
quote:
Orijinalden alıntı: thedo
ohoo 2 tane varsa kesin oynarsın. biraz lazım dedim zaten. 2 taneyse federerle bile kapışırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe
quote:
ohoo 2 tane varsa kesin oynarsın. biraz lazım dedim zaten. 2 taneyse federerle bile kapışırsın.
Tenis çok zor değil. Ama masa tenisi gibide değil tabi fazla hareket etmek lazım çevik olmak lazım. Masa tenisinden daha fazla efor sarfettiriyor.
dostum kort tenisinde fazla aksiyon olmaz oyun dönmez yani servis kullanılır 4-5 defa döner top sonra sayı olur + aksiyon fazla yok ben 2 senedir badminton oynuyorum tenisi de biliyorum ama badminton öğrenince tenise bakmıyorsun bile Lin Dan diye koreli bi abimiz var olimpiyat şampiyonu badmintonda onun jumpsmash videolarını izle 2 güne başlamazsan ben bişey demiyorum :D
6 yıldır tenis oynuyorum profesyonel değilim olmak istemedim yani, cidden zevkli bir oyun. Mesela ben, rakete top deyince tellerden çıkan o sese bayılıyorum. Kafamı rahatlatıyor sanki o ses, beynimdeki sinir hatları sanki kendi arasında sevişiyomuş gibi oluyor. Yani ciddiyim beni rahatlatan bir spor, bence oynamalısın. Yalnız güzel bir raket seçimi epey pahalı olabilir
badmintonı tenisten daha iyi biliyorum(tenis hiç bilmiyorum)tenis daha zor diye tahmin ediyorum çünkü badmintonın raketi daha farklıydı sanki
tavsiye ederim, 4 senem oldu, prof. sayılırım.. başlangıç raketi alarak başlayabilirsin, önce tekniğini iyi oturt sonra gelişirsin zaten ister istemez
Eğer kondisyonunuz güçlüyse veya güçlendirebilirseniz zevkli spordur.
quote:
badmintonı tenisten daha iyi biliyorum(tenis hiç bilmiyorum)tenis daha zor diye tahmin ediyorum çünkü badmintonın raketi daha farklıydı sanki
badminton raketi daha hafif ve küçüktür oynarsanız eğer raket tutmadığınız kolu da geliştirmeniz lazım yoksa bi kol kaslı kalın oluyo diğeri küçük kalıyo kendimden biliyorum :)
Squash en iyisi
Masa tenisi oynamışlığın varsa sana tanıdık gelecektir fakat masa tenisinde yaptığın bilek hareketlerini unutmalısın raket düşündüğün gibi tepki vermiyor sonra bir arkadaş başlangıç raketi al demiş raket fiyatları 80 deeeeen epey bi yukarı gidiyor. oynuyacağım diyorsan çok ucuz birşey alma en azından seni biraz götürsün. epey efor sarfetmen gerekiyor gayet eğlenceli ve güzel bir spordur şu öğrencilik bi bitsin üstüne düşmeyi istiyorum. sanada kolay gelsin