Arkadaşlar Temporary internet Files klasörünü boşaltamıyorum, başlat programlar donatılar Sistem Araçları disk temizleme yapıyorum ama dosyalar hala orada görünüyor. 98SE
arkadaşım netteyken araçlar/int.seçenekleri/genel/temporary internet files bölümünde dosya sil/tüm çevrimdışı içeriği sil/tamam/ daha sonra donatılar/sistem araçları/disk temizleme işlemlerini yaparsan sorunun hallolur herhalde.... kolay gelsin
arkadaşım direk c:\windows\temproray internet files klasöründen boşaltmayı denedinmi?? yada empty temp folder programını kullanabilrsin kesin tavsiye çok yararlı bir program
link:http://www.danish-shareware.dk/soft/emptemp/
başlat /çalıştır/%temp%
ya, peki bu dosyayi düzenli olarak bosaltmak mi gerekiyor?
bir keresinde bilgisayarim troyan saldirisina ugramisti,bütün pislikler bu dosyada cikmisti
nette gezindikçe şişer o klasör arada boşaltırsan tabi iyi olur.
herkese teşekkür, bu arada sizin cevaplarınızı göremeden ayrı bir donanım sorunu çıktı onu hallettim, ekran dondu altgr ctrl del yaptım tepki vermedi reset attım ama çalışacağına bip bip bip şeklinde geri vites vites sesine benzeyen seri şekilde ses gelmeye başladı, telle yardım alıp hallettim, meğer ram efendimiz yerinden oynamış nasıl oolmuşsa. Haa bunları niyemi anlatıyorum, ben bundan çok yararlandım belki başka birinede faydası olur diye