Şimdi Ara

Teog Kaynak Kitap Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
7.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 hafta sonra kaynak kitaplar alıp teoga hazırlanmaya başlayacam.Konu anlatımlı olarak Anafene baktım sitesinde girdiğimde konu anlatımlarda 8.sınıf TEOG 1 Tüm Dersler Konu Anlatımlı diye kitap var.Bu sadece TEOG 1.sınav içinmi ayrıca 8.sınıf teog 2 tüm dersler konu anlatımlı diye bir kitap yok.
    LİNK:http://www.anafenkitap.com/8Sinif-Konu-Anlatimi,LA_134-2.html#labels=134-2
    Soru bankası olarak SÖZÜN ÖZÜ 8.SINIF 5G SORU BANKASI TÜM DERSLER 6 LI KİTAP SET i beğendim bu hem teog 1 ve teog 2 içindir değil mi ? ayrıca para ödemek istemiyom. 89 tl pahalı geldi
    Çıkmış sorular diye bir kitap daha var SÖZÜN ÖZÜ YAYINLARI 8.SINIF TEOG ÇIKMIŞ SORULAR ( ÇÖZÜMLÜ) 2014 bir de bunu beğendim.

Bu kitapları alıp çalışacam sorularımı cevaplarsanız sevinirim fen lisesini kazanmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkness41

1-2 hafta sonra kaynak kitaplar alıp teoga hazırlanmaya başlayacam.Konu anlatımlı olarak Anafene baktım sitesinde girdiğimde konu anlatımlarda 8.sınıf TEOG 1 Tüm Dersler Konu Anlatımlı diye kitap var.Bu sadece TEOG 1.sınav içinmi ayrıca 8.sınıf teog 2 tüm dersler konu anlatımlı diye bir kitap yok.
    LİNK:http://www.anafenkitap.com/8Sinif-Konu-Anlatimi,LA_134-2.html#labels=134-2
    Soru bankası olarak SÖZÜN ÖZÜ 8.SINIF 5G SORU BANKASI TÜM DERSLER 6 LI KİTAP SET i beğendim bu hem teog 1 ve teog 2 içindir değil mi ? ayrıca para ödemek istemiyom. 89 tl pahalı geldi
    Çıkmış sorular diye bir kitap daha var SÖZÜN ÖZÜ YAYINLARI 8.SINIF TEOG ÇIKMIŞ SORULAR ( ÇÖZÜMLÜ) 2014 bir de bunu beğendim.

Bu kitapları alıp çalışacam sorularımı cevaplarsanız sevinirim fen lisesini kazanmam lazım

Düzenli olarak çalışman lazım
    Anafen kitabı teog 1 için sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ama sitelerinde teog 2 için konu anlatımlı kitapları yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkness41

Ama sitelerinde teog 2 için konu anlatımlı kitapları yok

Evet yok konu anlatımlısı sadece 1 var
    Soru bankası var

• Peki konu anlatımlı kaynak kitap önerir misin

• TheDarkness41 T kullanıcısına yanıt
    Güvenderin ayrı ayrı konu anlatım kitapları var ingilizce hariç tavsiye ederim
  • Onlarda pahalı be :S
    Başka bir kişi daha sormuştu.Ona verdiğim cevabı senle de paylaşmak istedim.

Öncelikle Merhaba,

★Bilfen soru bankasını öneririm.Bazı noktalarda biraz zordur.Bilfen soru bankasının özellikle fen kitabını şiddetle öneririm.

★Fen dersinde Dört Renk Yayınları güzeldir.Testleri 4 tane zorluk seviyesine ayırmıştır ve her zorluk seviyesini farklı renklere boyamış bu yüzden yayının ismi Dört Renk Yayınları

★Zambak HYG Matematik soru bankasını öneririm.Basittir.Canın sıkılınca çerez niyetine çözersin.

★Eğer bir derste devamlı sıkıntı yaşıyorsan (ben İnkılap dersinde sıkıntı yaşıyordum.) Editör Yayınlarının "Çevir Konu Çevir Soru" kitaplarını önerebilirim.Anafen Yayınlarının "Öğrencinin Not Defteri" kitaplarını önerebilirim.Son olarak Editör yayınlarının VIP konu anlatımlı kitaplarını önerebilirim.

★Anafen Yayınlarının Multi Kitap serisini şiddetle öneririm.Ben set olarak tüm dersleri almıştım her dersin kitabı ayrı ayrı yanında 1 senelik Anafen TV üyeliği gelmişti.

★Anafen Yayınlarının TEOG Tüm Dersler soru bankasını almanı öneririm.Sizin senenizde kitabın ismi MOS tüm dersler olabilir.

★Esen Yayınlarının Matematik soru bankasını şiddetle almanı öneririm.Bu kitap biraz zordur.Ben ilk aldığımda 1 testi 1 saatte çözdüğüm oluyordu.Sızlana sızlana çözüyordum Ancak daha sonra alışınca deneme sınavında çıkan soruları kolayca yapmaya başladım.Çünkü zora alıştım.

★MEB Kazanım Testlerini indir mutlaka ama mutlaka çöz sonuçta TEOG/MOS sınavını MEB hazırlıyor.

★Son olarak Maltepe Yayınlarını öneririm.Bulunması biraz zordur.SBS döneminin kitabıdır.yaz tatilinde bile bulduğun gibi al derim.Benim bu sene çok işime yaradı.Mübalasız hayatımda gördüğüm en iyi kitap diyebilirim.

İyi Forumlar,
    Burgamer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• burgamer kullanıcısına yanıt
    O ünlü kişi bendim

• Hangi ünlü kişi? Konuyu hatırlamıyorum.
  • BANADA Bİ ÖNERİDE BULUNURMUSUNUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismldnz

BANADA Bİ ÖNERİDE BULUNURMUSUNUZ

Konuyu açarsan biraz yardımcı olabilirim
    İstersen pm at

• hangi kitapları alacağımı bilmiyorum
  • Merhaba,

Slayt sunusu şeklinde TEOG'a Hazırlanma Rehberi hazırlamıştım.Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_109209870/f_//tm.htm#109209870

Ben anafen teog 1 konu anlatımlısını aldım bence çok güzel almanı tavsiye ederim ve içinde sadece teog 1 konuları ve pekiştirmek için testler var. Ayrıca konu anlatılırken o kunu ile alakalı çıkmış sorulara da yer veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgamer

Başka bir kişi daha sormuştu.Ona verdiğim cevabı senle de paylaşmak istedim.

Öncelikle Merhaba,

★Bilfen soru bankasını öneririm.Bazı noktalarda biraz zordur.Bilfen soru bankasının özellikle fen kitabını şiddetle öneririm.

★Fen dersinde Dört Renk Yayınları güzeldir.Testleri 4 tane zorluk seviyesine ayırmıştır ve her zorluk seviyesini farklı renklere boyamış bu yüzden yayının ismi Dört Renk Yayınları

★Zambak HYG Matematik soru bankasını öneririm.Basittir.Canın sıkılınca çerez niyetine çözersin.

★Eğer bir derste devamlı sıkıntı yaşıyorsan (ben İnkılap dersinde sıkıntı yaşıyordum.) Editör Yayınlarının "Çevir Konu Çevir Soru" kitaplarını önerebilirim.Anafen Yayınlarının "Öğrencinin Not Defteri" kitaplarını önerebilirim.Son olarak Editör yayınlarının VIP konu anlatımlı kitaplarını önerebilirim.

★Anafen Yayınlarının Multi Kitap serisini şiddetle öneririm.Ben set olarak tüm dersleri almıştım her dersin kitabı ayrı ayrı yanında 1 senelik Anafen TV üyeliği gelmişti.

★Anafen Yayınlarının TEOG Tüm Dersler soru bankasını almanı öneririm.Sizin senenizde kitabın ismi MOS tüm dersler olabilir.

★Esen Yayınlarının Matematik soru bankasını şiddetle almanı öneririm.Bu kitap biraz zordur.Ben ilk aldığımda 1 testi 1 saatte çözdüğüm oluyordu.Sızlana sızlana çözüyordum Ancak daha sonra alışınca deneme sınavında çıkan soruları kolayca yapmaya başladım.Çünkü zora alıştım.

★MEB Kazanım Testlerini indir mutlaka ama mutlaka çöz sonuçta TEOG/MOS sınavını MEB hazırlıyor.

★Son olarak Maltepe Yayınlarını öneririm.Bulunması biraz zordur.SBS döneminin kitabıdır.yaz tatilinde bile bulduğun gibi al derim.Benim bu sene çok işime yaradı.Mübalasız hayatımda gördüğüm en iyi kitap diyebilirim.

İyi Forumlar,
    Burgamer

liste çok güzel bu listeye zeka küpünün kitaplarını da eklemek gerek ben özellikle fen kitaplarının fasikül şeklindeki konu anlatımlarını çok beğendim fizik kimya ve biyoloji olarak ünite ünite ayırmışlar tavsiye ederim

http://www.zekakupuyayinlari.com.tr/?page_id=114

• teog için kitap değil ama konuları kısa ve eğlenceli anlatan Tonguç akademiyi önerebilirim.
    www.tongucakademi.com siteleri de
  • TEOG için düzenli çalışmayı öğrenin . her derse çalışın lisede biraz daha rahat edersiniz.

FEN VE TEKNOLOJİ : sözün özü soru bankası, koray varol soru bankası ,bilfen soru bankası,zeka küpü soru bankası

MATEMATİK: bilfen soru bankası,koray varol soru bankası,karekök soru bankası , zeka küpü soru bankası

İNKLAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK: sözün özü soru bankası,karekök soru bankası,bilfen soru bankası

TÜRKÇE: sözün özü yayınları,bilfen soru bankası,koray varol soru bankası,(bunların yanında bir tane daha soru bankası alın)

DİN :sözün özü yayınları, bilfen yayınları

İNGİLİZCE: sözün özü soru bankası, (müfredat değiştiği için 3 tane daha öğretmenlerinizin önerdiği soru bankası alın.)

DENEME İÇİN: Koray varol( en iyi deneme serisi) ve hangi yayıncılık varsa o denemeyi çözün. ayırt etmeyin .
    çıkmış sorular kitabı mutlaka çözün bizde aynı sorulardan çıkmıştı. bol bol deneme çözün. bulabiliyorsanız matematik fen ve türkçeden 1 sbs denemesi alın. bunları hakkını vererek çözerseniz her iki teogta full yaparsınız ve lisede rahat edersiniz . herkese başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çb.m hgmnohgmhyn -- 21 Ekim 2016; 18:46:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.