Şimdi Ara

Teog Matematik ile İlgili Yardim(Tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba bu sorum daha önce Teog a girmiş arkadaşlarıdır.Lütfen 8. Sınıf altı iseniz yorum yapmainiz.Her neyse sorum:
    Beyler benim sözel falan iyi.Aşırı kitap okurum.Tarih ve fantastik tercihimdir.Kendi kutuphanem var,tarihte sıkıntı cekmem asla fakat şu matematik işi bozuyor.Yaklaşık 1 aydır Hızlandırmalarim Var şuan için çok kolay fraktal ,yansıma,dönme falan filan ama ileri ki konular baya zor gibi trigonometri(daha yazamiyorum bile) falan var hslu sayılar.siz bana ne onerirsiniz.Türkçe ve inkilapta sorunum yok.Geçen sene fenim çok iyiydi.Bu senede zor değil gibi gözüküp,İngilizce desen ezber işi,dinde ise imanliyiz evellalah:)ondada fiziksel ve evrensel falan var hadi konuda geçtim MATEMATİK var ben napicam bu matematikle ilgili tavsiyrleriniz nelerdir.Tecrübeli abi ablalarim bir yardım.İzmirde özel bir okula gidiyorum.Matematiğim kötü değil fakat hep tirsmismdir.bu matematikten.haftada 6 gün okulumuz var cmrts. dahil .teaoga bir hafta kala 7 ye kadar ders olacak falan filan .Yanı imkân var ama tirsiyorum bu matematikten bir yardım beyler bayanlar.feni sevdiğim kadar matematiği sevseydim şuan Einstein dim.sanırım eşit ağırlık oluyo bölümüm ama her neyse 3.ve sonkez soyliyim ve gidiyim ne onerirsiniz bana bu matematik icin.????!!!

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.