Şimdi Ara

Teog Rezalet !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 370 puan aldım listemin en sonundaki 222 puanlık meslek lisesi tutmuş listemde yazdığım liselerin nerdeyse yarısı tutuyordu nasıl olduysa hiç biri turmamış ve daha demin 147 yi aradım bu boş kontenjanların neden 0 olduğunu sordum ve telefondaki bayan bana 0 sa kontenjan yoktur dedi ve ben şimdi ne yapıcam aradaki aldığım 150 puan çöpe mi gidicek bu liseye yerleşeceğimi bilsem hiç sınva girmezdin daha ii di bari kafamı boşuna yormazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnannZaa -- 26 Ağustos 2014; 19:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sistemin ilk yılı olduğu için sorunlar var. Bu her sınavda böyledir. Ayrıca çok zor bir 2013 sbs ve kolay bir 2014 teog olduğu için puanlarda sorunlar oldu. Biz daha şanslıyız biraz daha düzelir seneye heralde
  • Seneye isterimki Tübitak yapsin zorr olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam düşünsene çok zor olduğunu. Dershaneler birincileriyle röportaj verecek. Böyle zor sınavlarda dershane gerekli bizimle hazırlananlar kazandı diye. Devlet tepkiyle karşılaşacak. Üniversite sınavıda lise sınavıda dershaneye giden birinin de hakkari köyünde okuyan birinin de yapabileceği zorlukta olmalı yoksa kapatmazlar

Ama ben yapsın isterim. 8.sınıf ilk teog konuların bittiyse 2013 sbs ilgili sorulara bak. Zor değil uğraştırıcıydı. Kitap okumak gerekiyordu o sınıf için. Mesela 2014 teogda direkt 2 üssü -3 kaçtır diye sormuş. 2013 sbs problem tarzıydı. Ama bu yılki sistemde çok saçmalıklar oldu umarım zor olur ama soru iptal olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal_Kastamonu -- 26 Ağustos 2014; 21:58:39 >
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ama başaran her yerde basarir dershane ada özel okula yada ayriyeten özel bir eğitime ben hic görmedim bu seneye kadar babam bile ki kendisi fizik öğretmeni bana yardimci olmamistir. Ben sadece ilk okuldan önce annem ile calistim o bana büyük fayda sağladi okula gitmeden okuma yazma çarpma öğrenmiştim. Sonra annem belli bir seviyeden sonra anlatamaz oldu
    Neyse Alton her yerde altindir

• Birde bu yılki sınavda az çalışanla çok çalışan arasındaki fark ortaya çıkmadı. Yani problem tarzı soru 1 kaç taneydi. Direk sormuşlar soruyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirates60

370 puan aldım listemin en sonundaki 222 puanlık meslek lisesi tutmuş listemde yazdığım liselerin nerdeyse yarısı tutuyordu nasıl olduysa hiç biri turmamış ve daha demin 147 yi aradım bu boş kontenjanların neden 0 olduğunu sordum ve telefondaki bayan bana 0 sa kontenjan yoktur dedi ve ben şimdi ne yapıcam aradaki aldığım 150 puan çöpe mi gidicek bu liseye yerleşeceğimi bilsem hiç sınva girmezdin daha ii di bari kafamı boşuna yormazdım

O puanla anadolu lisesine giremeezsin istanbulda oyüzden a grubu tercihlerin gelmemis puanlar yüksek olduğundan sistem otomatik atmis b grubu tercihine isyan etmene gerek yok.anadolu kazanamayan ya meslek ya imamhatip okusin diyo anadolu liselerin kalitesi artar artik diye umuyorum

• Evet ya bi cozeyim dedim 10 soruyu matta 2-3 dk de cozdum

• quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

quote:

370 puan aldım listemin en sonundaki 222 puanlık meslek lisesi tutmuş listemde yazdığım liselerin nerdeyse yarısı tutuyordu nasıl olduysa hiç biri turmamış ve daha demin 147 yi aradım bu boş kontenjanların neden 0 olduğunu sordum ve telefondaki bayan bana 0 sa kontenjan yoktur dedi ve ben şimdi ne yapıcam aradaki aldığım 150 puan çöpe mi gidicek bu liseye yerleşeceğimi bilsem hiç sınva girmezdin daha ii di bari kafamı boşuna yormazdım

O puanla anadolu lisesine giremeezsin istanbulda oyüzden a grubu tercihlerin gelmemis puanlar yüksek olduğundan sistem otomatik atmis b grubu tercihine isyan etmene gerek yok.anadolu kazanamayan ya meslek ya imamhatip okusin diyo anadolu liselerin kalitesi artar artik diye umuyorum

nasıl o puana anadolu lisesi tutmuyor?????

puanıma tutan 5 tane a.l yazmıştım hiç biri tutmamış

sen bu sistemi ii mi buluyorsun anlamadım

• Mazaret sınavı soruları gibi olacak sanki bizimki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

quote:

nasıl o puana anadolu lisesi tutmuyor?????

puanıma tutan 5 tane a.l yazmıştım hiç biri tutmamış

sen bu sistemi ii mi buluyorsun anlamadım

Sinav kolaydı puanlar yukseldi senin suanki puaninla anadolu tutmuyor gir bak mebin sitesine

• quote:

Orijinalden alıntı: _savaş32_70

Seneye isterimki Tübitak yapsin zorr olsun

Çok zor olsun falan demişsin kardeş kusura bakmada yazdan beri 8.sınıfa çalışıyorum matematik teog sorularını 2-3 dakikada çözmen imkansız. Ya fazla yüksekten uçuyorsun yada doğru söylemiyorsun gibi geldi.
  • Are Made Of This kullanıcısına yanıt
    Farkindaysan hepsini demedim ilk 10 süvari soruyu dedim yani 2^-3 gibi sorulari

• Görürüm sizi 8.sınıfta
    0.58 ile Gazi Anadolu'ya yerleştirdiler. HASAL bekleken
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.