Şimdi Ara

Teog'u bilerek kaldırdılar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi herkes neden teog'u böyle bir zamanda tam da sene başında dersane kayıtları olduğu ogrencilerin bir sürü sınava hazırlık için kitap aldığı zamana denk geldiğini düşünüyorsunuzdur. Düşüncem, aslında bunu kastı olarak yaptılar çünkü malumunuz ekonomi iyi değil ve her gün hangi ürünün gramajından eksilecek ya da hangisine zam gelecek beklentisi içerisindeyiz. Tabi sene başı olduğundan ve ilkokuldaki ek derslerin liselere oranla daha fazla olduğunu göz önüne alınca bu ek derslerden kurtulmanın bir yolunu bulmuş görünüyorlar. TEOG'u kaldırmak. Yani şimdi siz yönetimde olsanız getirdiginiz ek dersleri kaldırıyorum deseniz alacağınız memur oyları gidecek üstelik pmemurlar ayaklanacak. Ama teog kalkarsa burada veli zaten ek ders ya da dersane gözetmeyeceğinden öğretmenlerden bu statü kalkacaktır. Bu da ekonomi için daha az gider demek ki ek derslerin 1200 1500 civarı olduğunu düşünürseniz hiç de azımsanmayacak ölçüdedir. Teog'un kaldırılması iyi ya da kötü ile ilgili detaya girip uzatmak istemiyorum.
    Bunlar benim düşüncelerim sağlıcakla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.