Şimdi Ara

TEOG ve lise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abiler ben teog sınavından düşük bit puan aldım normalde okul birincisiyim ama teogda batırdım dershaneye gidiyorum test ders herşeyi yaptım ama sınavda birşey olmadı ilk sınavda 21 yanlış ikincisinde de 18 felan nr yapayım birde benim insaat muhendisligi okumam gerekiyor valla kimseyle paylasamamistim buraya yazayim dedim simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samsunleeo S kullanıcısına yanıt
    Önemli olan lisedeki çalışman. Düşük puanlı bi anadolu lisesinde de çalışırsın elbet. Ama genel olarak oradakilere uyarsan sıkıntı çıkar. Çalışkan ve troll ol. Güzelce ders çalışırsan bırak inşaatı ee okursun. Eğer sana inek diyen birileri olursa herangibiyerde iğneleyici laflarda bulunma. Espirili ve troll cevaplar ver

• Ya abi moralim çok bozuk samsundayım ve istediğim liseye gidemiyorum okulum ailem hepsi çok güveniyor.babam bütün umutlarını bana bağlamış durumda ben okuyayım diye herşeyi yapıyor ama bu vakitten sonra hiç moralim. Kalmadı puanım felan bayağı düştü. inşaatı bırak diyorsun babam şantiyeci taş ocağı felan aldı şirket felan açacak allahın izniyle onun için şirketin başına beni geçirecek işde hayali felan bu ama işde bir akıl versin birisi yaşamaktan soğudum saçlarım beyazladı ya off of

• çalışmaya devam gençler
  • Gücüm kalmadi intihar etmeyi felan dusunuyom az bi zamanım kaldi nasıl düşük not alıyorum anlamıyorum hepsini hatmettim neredeyse yine yok

Üzülme hocam pes etme başarısız olanların çoğu pes edenlerdir.

• Annemin babamin yuzune bakamiyom ya ne yapayim.bilmiyom ki :(

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunleeo

Gücüm kalmadi intihar etmeyi felan dusunuyom az bi zamanım kaldi nasıl düşük not alıyorum anlamıyorum hepsini hatmettim neredeyse yine yok

İntihar etmek nedir yahu?
    Kötü not aldım diye dünyanın sonu mu be kardeşim?
    Çalışma tarzını değiştir zamanında be de öyle yaptıydım

Nasıl çalıştığını bilmiyorum. Hiçbir zaman çalışmış olmak için çalışma. Ayrıca adam akıllı çalışıp da iyi bir netice elde edemediysen de üzülme. Elinden geleni yapmışsın. Ayrıca daha üni sınavı var. Salla teogu

• Wut is Giriş W kullanıcısına yanıt
    Aynen, herkes ortaöğretime girmek zorunda fakat yükseköğretimde böyle bir şey yok. Üniversite sınavları daha önemli bence. 4 yıl kaldı. 4 yıl sonra babalara geleceğiz. (orta son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi personalcomputer -- 14 Mayıs 2015; 20:41:33 >
  • Fakat herkes lise daha önemli diyolar iyi bir lise iyi bir üni diye başımın etini yediler.
    İlk teogdan cıktım matematikte bütün sorulari tek tek cozdum :( 9 yanlis cikti nasil oldu bilmiyom normalde toplamda en fazla 10 olmasi gerekiyor simdi hangi liseye gidicem babam felan çok kotuyum adam gibi cumle bile kuramamaya basladim offf

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.