Şimdi Ara

Lise son meseleleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben lise sona gidiyorum yandan üni sınavına çalışıyorum benim aşk meşk işleri hakkında 1 sorum olacak benden hoşlanıyor mu bilmediğim bana soğuk yapan bir kiz var ama ben ona karşı çok derin hisler içeriyorum 10.siniftayken tanışmıştık isimce cisimce tanışıyoruz öyle çok tanışık değiliz nasıl onu kendime ayarlayabilirim kız 10/9 ben 10/5 güzellik ve yakışıklılık olarak ayrıca kızın arkadaşları açığa geçti kız yanlız başına sınıfından hiç ayrılmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Derslerle aran iyiyse hiç bulaşma kardeşim, ülkenin halini görüyorsun; şurda 3-5 aylık manita için geleceğinizi yok etme derslerine asıl. Vallahi şimdiki aklım olsa olduğum konumdan çok daha iyi yerde olmak isterdim. Geçmişe bakınca bu zamanlarına boş diyeceksin hep.. (yanlış anlaşılmasın hiçbir şey yaşama, ot gibi geçir demiyorum ama derslerine öncelik ver. ) Hayatını kurdukça zaten ne kızlar gelip geçecek, bu ülke şartlarında artık orta maaş bile sıkıntı çünkü.

• Derslerle aran iyiyse hiç bulaşma kardeşim, ülkenin halini görüyorsun; şurda 3-5 aylık manita için geleceğinizi yok etme derslerine asıl. Vallahi şimdiki aklım olsa olduğum konumdan çok daha iyi yerde olmak isterdim. Geçmişe bakınca bu zamanlarına boş diyeceksin hep.. (yanlış anlaşılmasın hiçbir şey yaşama, ot gibi geçir demiyorum ama derslerine öncelik ver. ) Hayatını kurdukça zaten ne kızlar gelip geçecek, bu ülke şartlarında artık orta maaş bile sıkıntı çünkü.

• Önünde üç seçenek var.Ya kızın karşısına geç pat diye seni seviyorum de ya da kız sınıfta yanlızken yanına git sohbet,muhabbet derken bu konular illaki açılır kıza sor sevgilisi var mı hoşlandığı biri var mı ama sormadan önce kızla samimi ol hemen sorarsan kız gerçekleri söylemeyebilir 3. Seçenek olarakta uni de zaten sevgilim olur kafasına gir sınava çalış
    Kiza ne kadar değer verdiğine bağlı olarak bu üçünden birirni seç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite sınav senesinde yalan dolan konulara dalıp geleceğini karartma.

• Kral git kizla konus. Daha lise sondasin, hic bir sey kaybetmezsin emin ol. On sene sonra donup bakinca vay anasini dersin guler gecersin haline inan ki. Sen kizla konus, derslerine yogunlas sinavina gir bas gec. Hayat o kadar degisken ki anlatamam sana. Icinde kalacagina sen sal gitsin. Olmazsa zaten universiteye gecince her turlu sevgilin olur sen sikma canini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.