Şimdi Ara

Lisede basimdan geçen ilginç olay... [BÖLÜM 6]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
31
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen yil son siniftim, bazi arkadaslar sinava odaklanmis bazilarimiz da sohbet ekseninde kendini kaybediyordu. Düz lise olmasina ragmen sinifimizda çok az kiz ögrenci vardi. Çok stresliydim ben, sinava çalismiyor ve bos bos hayallerle vaktimi geçiriyordum. Gene böyle bir günün ardindan biraz yollarda oyalanarak eve ulastim. Sabahçi oldugum için uykumu pek alamamistim ve biraz uyurum dedim. Fakat uykuyu asiri uzattigimdan sabah telefonun alarmiyla uyandim. Kendimi büyük bir boslukta hissediyordum, çok uyudugum içindir dedim ve hazirlanip kahvaltimi yaptiktan sonra okula dogru yola koyuldum, ilk derse girmistik hoca bir seyler anlatiyordu ama ben içimdeki bosluktan kurtulamiyordum. O sirada çaprazimda oturan gamzeyi görünce iliklerime kadar farkindaliga boguldum, kalbim inanilmaz sekilde çarpiyor olaylara ve olanlara anlam veremiyordum. Hocadan izin alip yüzümü yikamaya gittim. Böyle bir sey mümkün olabilir miydi? Rüyamda iki aylik çok güzel bir iliski yasamistim gamzeyle, her günü her olayi yasamis gibi hatirliyor fakat rüya oldugunu da anlayabiliyordum...

[BÖLÜM 2]

Sinifa döndükten sonra söyle bir gamzeye baktim ve yerime oturdum, o ona baktigimi farketmemisti. Aslinda gördügüm rüyadan önce gamzeden hoslanan biri degildim hatta ona karsi bir sey de hissetmiyordum fakat gördüklerim görmediklerime inanmaya mecbur ediyordu beni, çünkü herzamanki gibi onun yaninda olmak, ona siki siki sarilmak istiyordum. O gün eve gittigimde yataga uzandim ve hiç aglamadigim kadar agladim. Bir insan kendi duygulariyla oynayacak kadar haysiyetsiz olabilir miydi? Biraz düsündükten sonra karar verdim, gamzeye ondan hoslandigimi söyleyecektim. Sonraki gün okul çikisinda gamzeye seslendim "Gamze biraz konusabilir miyiz?" diye. Önceden gamzeyle neredeyse hiç muhattab olmadigimdan saskin bir vaziyette olur dedi. Tam söze girecekken ayni dershaneye gittigi arkadaslari ona sesleniyordu "Gamze etüte geç kalacaz, matematikçiyi zar zor buluyoruz zaten" dediler. Gamze evet ne diyeceksin dedi fakat sözler bogazimda dügümlenmisti, neyse yok bir sey diyerek hizli adimlarla oradan uzaklastim. Aptal gibi söyleyecek bir söz bulamamistim. Eve gittigimde biraz arastirayim dedim acaba sosyal ag falan kullaniyor mu diye. Ben kullanmadigimdan isim zor olacak gibiydi, yakin arkadisim cenkden facebook ve twitter hesaplarini istedim fakat sifremi ne yapacan la cevabini aldiktan sonra bir sey diyemedim. Bu mevzuyu paylasmamistim onla nasil anlatabilirdim ki zaten. Fakat biraz ugrastiktan sonra twitter da buldum gamzeyi twicsy den fotograflarina bakayim derken sok edici bir seyle karsilastim...

[BÖLÜM 3]

Gamzenin bir sevgilisi vardi ve fotograflardan anladigim kadariyla bagliliklari hat safhadaydi. Çok üzülmüstüm, aldatiliyor gibi hissediyordum, yasadigimiz onca sey bir rüya olmasina ragmen. Sonra kararimi verdim eger bu ask bir rüya ise bende devam etmesi için elimden geleni yapacaktim. Günlerce arastirdim, uygulamadigim teknik kalmadi fakat gene de basarisiz oldum. Gamzeyle bana ait bir dünya kuramiyordum kafamda. Çildirmak üzereydim. Fakat sonra yaptiklarimin nekadar gereksiz ve mantiksiz oldugunu anladim. Peki nasil unutabilirdim onu? Birkaç gün sonra okul çikisinda gamzeyi benim gittigim yoldan giderken gördüm, ben bayagi gerisindeydim fakat gamze kafamdaki istikamete paralel bir sekilde ilerliyordu sonunda bizim apartmana girdigini görünce çok sasirdim, yoksa sabahki mevzu ile bir alakasi mi vardi...

[BÖLÜM 4]

Gönlümdeki firtina dur durak bilmiyor, hayatima lanet ediyordum. Bu sabah annem yeni komsulardan bahsediyordu, gün boyu kulaklik takip dis dünyadan bagimsiz olan biri oldugumdan yeni komsularimiza dikkat etmemistim. Annem hinzir bir bakis atip "Komsularin bir kizi var seninle yasit." demisti. Ben fazla umursamamistim. Nereden bilebilirdim o kizin gamze oldugunu. Böyle bir tesadüf olabilir miydi? Sonra gamzeyle karsilasmamak için birkaç dakika bekledim ve kimseye rastlamadan eve ulasmayi basardim. Annem evde yoktu büyük ihtimalle altin günü zimbirtilarindan birine gitmisti. Ben de zulamdan biraz cips alip büyük bir bardaga kola doldurup tv nin karsisina geçtim yarim saat geçmeden kapi çaldi annemdir anahtarla ugrasmak istememistir dedim ve cipsin baharatlariyla harmanlanmis ellerimi görünce dirsegimle kapiyi açtim. Ama adeta sok geçirmistim...

[BÖLÜM 5]

Karsimdaki kisi annem degil gamzeydi, fakat burda degisik bir durum vardi, sasiran kisi sadece ben degildim, gamze de çok sasirmisti ve bir anda gülmeye basladi, ona gülmek okadar yakisiyordu ki. Gülmesinin sebebi karsisinda soslu elleriyle trex gibi duran sinif arkadasiydi yani bendim fakat gülüsü alayci degil içtendi. Tabi ben içten içe kendime lanet okumaktan geri durmuyordum ne zorum vardida ellerimi yikamamistim. Biraz izin ver dedim ve ellerimi bir kosu yikayip geldim. Gamzeye tam hayirli olsun buraya tasinmissiniz diyecekken gamze lafa girdi ve "Sen burda mi oturuyorsun inanamiyorum" dedi, ben de sadece tesadüf diyebilmistim. Gamze her yeni gelen komsunun sordugu o kliselesmis soruyu sordu "Wifi sifreni verir misin?" dedi. Anlamadigim olay suydu ulan etrafta wifi varsa benim oldugunu nerden biliyordu. Bu soruyu sordugumda "tam çekiyordu heralde yan komsunundur dedik sansa sen çiktin cimrilik yapmazsin heralde" dedi. Normalde bunu diyen herhangi biri olsaydi birkaç yalanla bastan savardim fakat gamze baskaydi. "Genelde indirme yapiyorum yavas olur" dedim fakat seçim sansi olmadigi için farketmez dedi. Sifreyi verdikten sonra tesekkür ederim dedi ve evine geçti. Sonraki gün okula giderken ona rastlamamistim büyük ihtimalle benim gibi erkenci degildi, zaten biraz geç gelirdi, ki öyle de olmustu. Ilk tenefüste konusmalarina kulak misafiri oldum, nekadar aptaldim bu ihtimali nasil düsünememistim, aslinda gamze...

[BÖLÜM 6]

Yeni komsularimiz gamze ve ailesi degil, gamzenin amcasi ve ailesiydi. Gamze sadece bir günlügüne kalmaya gelmisti. Annemin bahsettigi benimle yasit olan kiz ise gamzenin kuzeniydi. Kuzeni sifreyi sormaya çekindiginden onun yerine gamze sormustu. Aslinda sevinsem mi üzülsem mi bilememistim. Bir insanin sana yakin oldugunu zannedip aslinda senden nekadar uzakta oldugunu idrak etmek kolay degildi. Gamzeye ulasmam mümkün degildi sanki, kader çarki döndükçe gerçek sandiklarinin zahiri olmasi kafayi siyirmam için geçerli bir sebepti. Kosuyor kosuyor ama gamzeye ulasamiyordum. Birkaç gün sonra bir arkadas biraz nostalji olsun diye sinifa hatira defteri getirmisti yazma sirasi bana geldiginde, gamze neler yazmis diye merak ettigimden ne yazdigini görmek için hemen bir göz attim. Gördüklerim beni inanilmaz sasirtmisti...

[BÖLÜM 7]
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xao Kahn -- 28 Ocak 2015; 3:17:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Devamını güzel getirip bağlayabilirsen çok eğlenceli birşey olacak gibi
  • devamını yatağa bağlayacaksan devam
  • et bakalım
  • Devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

devamını yatağa bağlayacaksan devam

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
  • 2. bölüm geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Finalde titreyerek attıracaksan devam.
  • Devamini getir merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finalde kirbacliyacaksan devam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam devam
  • takip
  • Oha lan
  • Anladik sen 2 ay yasamissin ama hepsi sana ruya gibi gelmis

• Csb mi

• Bekliyoruz

• Bu da böyle bir anımdır.
  • 3. Bölüm geldi

• Sıcakta iyi gider

• Oha lan ne işi var apartmanda heyecanlandım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.