Şimdi Ara

Tepe Güvenlikte Çalışıyorum Soruları alayım efendim. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tepe Elektronik Güvenlik bünyesinde satış ve sistem danışmanıyım sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışayım.

Fiyatlar,Sistem,Nasıl çalışıyoruz ve aklınıza takılan herseyi sorunuz.
    Ayrıca ücretsiz keşif ve teklif akmak için Pm atabilirsiniz.

Tepe Güvenlik A.Ş Bilkent Holding çatısı altında faaliyet gösteren Türkiye'nin en iyi Alarm İzleme Merkezine sahip elektonik güvenlik şirketidir..

Fatih DÖNMEZ
    TEPE GÜVENLİK A.Ş
    Satış ve Sistem Danışmanı
    E-Mail : fatih.donmez@tepeguvenlik.com.tr
    Telefon: 0554-538 31 66

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panermos -- 3 Mart 2014; 22:29:44 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panermos

Up

Merhaba,

Etrafında bir iki ev olan, tenha bir yerde, bahçeli gecekondu tipi eve alarm taktırmak istiyoruz. Ne gibi ürünleriniz var? Fiyat ve özellikleri nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

Up

Merhaba,

Etrafında bir iki ev olan, tenha bir yerde, bahçeli gecekondu tipi eve alarm taktırmak istiyoruz. Ne gibi ürünleriniz var? Fiyat ve özellikleri nedir?

PM gönderildi efenim ;)
  • Merhaba, ilk defa alarm taktıracak ve evinde henüz sabit telefon hattı bulundurmayan birisine hangi ürünü tavsiye edersiniz. Fiyat açısından TT kampanyası uygun gözüküyor, ama zorunlu olmadıkça sabit hat almayı düşünmüyoruz. Ayrıca evdeki pencere sayısı sistemin fiyatını etkiler mi?
  • pm gonderildi efendim.

• Merhaba, kablosuz sistem olarak dıs kapi kontak ve pir ilaveli sistem aylik ne kadara mal olur? Evde superonline fiber hatli sabit telefon mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostNdumb

Merhaba, kablosuz sistem olarak dıs kapi kontak ve pir ilaveli sistem aylik ne kadara mal olur? Evde superonline fiber hatli sabit telefon mevcut.

PM gönderilmiştir efendim.
  • Fatih bey Mart ayı için yapmış olduğunuz zam beni derinden etkiledi, bu ilişkiyi daha fazla sürdüremeyeceğimi düşünüyorum. Bugün Tepe güvenliği aradım ve İptal için kayıt açtırdım.

Size sormak istediğim soru ise şu, ben tepe güvenlikden alarm hizmeti almayı durdurduğumda, ayarları değiştirmek için mühendislik şifresine ihtiyacım var, siz bu şifreyi güvenlik amaçlı değiştirmişsiniz, iptal ettiğim zaman bu şifreyi ne şekilde düzeltiyorsunuz, eve servis mi geliyor yoksa, telefon üzerinden bu ayarı yapabiliyormusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraksoy

Fatih bey Mart ayı için yapmış olduğunuz zam beni derinden etkiledi, bu ilişkiyi daha fazla sürdüremeyeceğimi düşünüyorum. Bugün Tepe güvenliği aradım ve İptal için kayıt açtırdım.

Size sormak istediğim soru ise şu, ben tepe güvenlikden alarm hizmeti almayı durdurduğumda, ayarları değiştirmek için mühendislik şifresine ihtiyacım var, siz bu şifreyi güvenlik amaçlı değiştirmişsiniz, iptal ettiğim zaman bu şifreyi ne şekilde düzeltiyorsunuz, eve servis mi geliyor yoksa, telefon üzerinden bu ayarı yapabiliyormusunuz.

Pm gonderildi efendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panermos kullanıcısına yanıt
    o pm'den bir tane de ben rica edeyim.
    simdiden tesekkurler.
  • quote:

quote:

Fatih bey Mart ayı için yapmış olduğunuz zam beni derinden etkiledi, bu ilişkiyi daha fazla sürdüremeyeceğimi düşünüyorum. Bugün Tepe güvenliği aradım ve İptal için kayıt açtırdım.

Pm gonderildi efendim.

forumun amacı bilgiyi paylaşmaktır. müşteri bağlayıp, forumdan nemalanmak değil!! istediğiniz soruyu cevaplayayım demişsiniz ancak her soruya PM ile cevap vermişsiniz. biz bu cevapları herhangi bir müşteri temsilcisini arasak alırız zaten. sorulan sorulara herkesin görebileceği şekilde cevaplar verirseniz forum amacına ulaşır. aksi taktirde yaptığınız şey pazarlamacılıktır. ikinci el bölümü bu iş için uygun olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: pausell

quote:

quote:

Pm gonderildi efendim.

forumun amacı bilgiyi paylaşmaktır. müşteri bağlayıp, forumdan nemalanmak değil!! istediğiniz soruyu cevaplayayım demişsiniz ancak her soruya PM ile cevap vermişsiniz. biz bu cevapları herhangi bir müşteri temsilcisini arasak alırız zaten. sorulan sorulara herkesin görebileceği şekilde cevaplar verirseniz forum amacına ulaşır. aksi taktirde yaptığınız şey pazarlamacılıktır. ikinci el bölümü bu iş için uygun olacaktır.

Kesinlikle katılıyorum herkese pm nedir arkadaş

• herkese pm. ne anladık bu işten. forumun ruhuna aykırı hareket ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsmach

herkese pm. ne anladık bu işten. forumun ruhuna aykırı hareket ediyorsunuz.

Herkesten özür dilerim bundan sonra gelecek sorulara alıntı ile cevap verecegim. Kimse müşteri peşinde oldugumu düşünmesin. Eleştirilere ve bilgi almak isteyenlere cevap vermek amaçlı konuyu açtım.

Tekrar tekrar özür dilerim.
  • Merhaba işyeri paketi olarak ne sunuyorsunuz ve aylık ücreti ne kadardır ?

Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba . 2 gün evvel(06.06.2014) Muğla Dalamanda bir villa satın aldım , bahçesi yaklaşık 2 dönüm ve yanındaki komşusu olan 2 villadan başka çevrede yaşayan yok. Başka bir değişle ıssız.(belediye sınırları içinde ve tüm belediye olanaklarından yararlanıyor ) Şu anda 2 aylık sürecek bir tadilat dönemindeyiz. Akabinde buraya yerleşmeyi düşünüyoruz.Ben Yurt dışından emekli olduğum için Amerkada da bu tip alarm sistemlerini kullanmıştım.( ADT Security Services, Inc ) sitenizdeki bilgilerden anladığım kadarıyla hemen hemen aynı hizmetleri sunuyorsunuz. Sormak istediğim bir kaç sorum var .
    1-) Amerika da eğer sigorta firmaları birliği tarafından güvenirliği kabul edilmiş bir firmadan Alarm sistemi kullanırsanız Evinize aldığınız sigortanın prim ücreti bir hayli düşük oluyor . Bu Türkiye de ve tabi daha önemlisi sizin firmanız içinde geçerlimi ? Yada antlaşmalı olduğunuz bir sigorta firması varmı ?
    2-)Bahsettiğim firmalar aynı zamanda kayıt özellikleri de bulunan , hem iç hem dış kamera sistemleri de satıyorlardı. Ve bunların hepsini paket halinde aldığınızda ücretlerde (toplu şatıştan dolayı sanırım ) çok daha makul düzeylerde oluyordu. Sizin bu tip hizmetleriniz varmı ?
    Şimdiden vakit ve sabrınız için teşekkür ederim. Saygılar.

• Konu , ölü galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: taktun

Merhaba işyeri paketi olarak ne sunuyorsunuz ve aylık ücreti ne kadardır ?

Teşekkürler

Merhaba standart paket ( 1 mk , 1 pır alarm paneli ,kaypad ) kdv dahil 56 tl *24 aydır. . ayrica ;99 tl montaj kurulum bedeli alinmaktadir.

Saygilarimla..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.