Şimdi Ara

TERA ONLİNE Çıkış Tarihi Kesinleşti...Nihayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online Oyun severlerin uzun süredir merakla beklediği Tera Online 3 mayıs tarihinde serverlerini açıyor. Pre-order satışları da başladı ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

3 paket halinde satışa sunuldu
    Digital Standard Edition 49.99 Dolar
    Digital Collector's Edition 59.99 Dolar
    Physical Collector's Edition 79.99 Dolar

Tera Online Aylık ücreti 12.99 Euro'dur. Oyun 30 gb yakın alan kaplamaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ausben -- 26 Mart 2012; 13:27:59 >

• 13 euro çok bence bu oyun için
  • Diablo 3 'ün çıkış tarihi açıklanınca alel acele ondan önce çıkarıp azda olsa daha fazla müşteri kapabilmek için tarih açıkladıklarını düşünüyorum ama güzel oyun denemek lazım.
  • bi oyuna 13 euro vermek ve çoğu kişi öğrenci dersek çok fazla gerçekten.sonuçya aylık maaş almıyoruz ki ayda 25 30tl verelim.oyun şu ana kadar gördüğüm en iyi online oyun olabilir ama yinede fazla.inş oyuna para veren hiç olmazda fiyatları düşürürler
  • F2P Oyunlara Bile Aylık 100 Liradan Fazla Verildiğini Düşünürseniz. Hiçte Pahalı Değil.
  • f2plere aylık 100 lira veren kaç kişi var çok merak ettim
  • Yaklaşık 2 yıl Aion Online oynadım hemen hemen aylık fiyatları aynı paket fiyatları bana da biraz yüksek geldi. Eğer bir oyunda kalite istiyorsan bu ücreti ödemelisin. Kaliteden kastım çoluk çocuk bu oyuna para verip oynayamayacak en güzelide bu değil mi? aga para pls aga item pls vb muhabbetler olmayacak. Bence aylık ücret normal daha fazla olmasını bekliyordum. Ücretsiz dediğimiz oyunların birer para tuzağı olduğunu herkes görebilir. Market sistemi ücretsiz oyunların aslında ne kadar ücretli olduğunu göz önüne seriyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ausben -- 26 Mart 2012; 21:53:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • f2p oyunlar zaten markete para verenlerin güçlü olduğu oyun tarzı ona bişey demiyorum.benim istediğim daha makul fiyatlar sonuçta o "aga para pls" ler knight online tarzı çok basit sistemi olan oyunlarda kaldı(ki oda bi f2p idi).şu ana kadar 90 dan fazla mmorpg,fps,tps,turn-based oynadım hava atmak için demiyorum gördüklerimi demek istedim,çoğu oyunda kalabalık türk kesimi bile yok çoluk çocuğu bırak oyunlardan haberi olmayan bi çok kişi war(millet netcafelerde wolfteam oynuyor tera daha kaç seneye gelir bilinmez:).aion online demissin onunda sonunu gördük f2p ye çevirdiler nie çünkü para veren olmadı az kişiyle oyun sarmadı.yani biraz daha ucuz olsa kalabalık takılsak en azından pvp zevkini doruklara çıkarırdı.en azından ben az kişinin olduğu rekabetin az olduğu oyundan zevk almıyorum.herneyse sonuçta burda ne desek boş,bi oyun açılsın zaten herşey birbiri ardına gelir

• Aion'dan ağzı yanan yoğurdu üflerek yiyiyor. Zaten aylık üyelik scrollu oyun parasıyla satılabilcek yani oyunu aldıktan sonra bedava devam edebilirsiniz. Ama bence max 6 aya F2P olur. Çünkü beklenen ilgiyi göremedi.
  • max 1.5 yıl sonra f2p adayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

max 1.5 yıl sonra f2p adayı

F2P olması o kadar çekerse çok iyi ..Hatta fazla bile bence.

cıkışı 2 yıl olmuş ancak avrupaya gelmiş bir oyunvar birde karşisinda heryerde aynı zamanda cikıcak Diablo3 ve GW2

Cok yakın zamanda F2P olur.Benim göruşun verilen paraya deymiyecek bir oyun. pathclerin gelişler cok gec olacaktir.aion dan biliyorum ayni nane olacak oda.
    Aion F2P gecti oyun canlandi Dolaylı yoldan herkesi premium yaptilar.
  • @jakoben91 Tera Türkiye'de beklenen ilgiyi göremedi ama emin ol bütün avrupa bu oyunu bekliyor :) Oyunun daha zevkli olması için Türk oyuncuların bir serverde toplanması gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ausben -- 27 Mart 2012; 15:02:37 >
  • Kore'de büyük bir gazla başlayıp, sonrasında fail le sonuçlandı. Bakalım avrupadaki akıbeti nasıl olacak.
  • türkiyedeki döviz kurlarına bakacak olursak 13 euro fazla dolar olsa neyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ausben

@jakoben91 Tera Türkiye'de beklenen ilgiyi göremedi ama emin ol bütün avrupa bu oyunu bekliyor :) Oyunun daha zevkli olması için Türk oyuncuların bir serverde toplanması gerekecek

Ben katılmıyorum ama düşüncenize saygı duyarım. Oyunun forumlarında pek bir ilgi göremediğim için böyle bir görüş belirttim.
  • GW2 gelirken bu oyunu çıkartmak büyük cesaret
  • Herkesin ağızında bir gw 2 dir gidiyor. Sizin beklentiniz nedir o oyundan anlamıyorum ki. Gw2 piyasaya o kadar da hareket getirmeyecektir. Gw oynayan oyuncular büyük ihtimal gw2 ye geçecekler bunların dışında da pek bir oyuncu çekeceğini sanmıyorum gw2 nin.

Tera da gw2 gibi reklama büyük paralar harcasaydı şu anda çok daha ön planda olurdu tera. Tera büyük ihtimal avrupa da beklenen patlamayı yapamayacak ama en masse gerçekten işini iyi yapıyor oyun us serverlarında istediği kitleye ulaşacaktır.

Ayrıca diablo ile bu oyunu karşılaştırmak çok saçma. İkisinin de hitap ettiği kitle farklı. Ayrıca bir yanda avrupada frogsterin dağıttığı bu kıtada yeni olan bir oyun var diğer yanda ise tüm dünyada 11 yıldır beklenen diablo var ki bu oyunun arkasında blizzard gibi bir dev var.

Tabi ki de diablo çıktığında tera bu oyunun ynaında sönük kalacaktır.
  • Açıkçası Demek istediğim farklı kitleler var ama Tera bu oyunların yanında Pahalı ve çok geç çıkmış bir oyun gibi duruyor.

Şuan Aion oynuyorum ve cazip gelmiyor Tera bana . Sistemim Yeterse GW2 oynamaya niyetim var.
    Bu oyunların yanında bu sistemle Aylık ödeme usulu çok fazla insanı çekeceğini düşünmüyorum Tera için.

Bu oyun bana Beni al Beni al demiyor. Tamamen Benim görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ausben

Yaklaşık 2 yıl Aion Online oynadım hemen hemen aylık fiyatları aynı paket fiyatları bana da biraz yüksek geldi. Eğer bir oyunda kalite istiyorsan bu ücreti ödemelisin. Kaliteden kastım çoluk çocuk bu oyuna para verip oynayamayacak en güzelide bu değil mi? aga para pls aga item pls vb muhabbetler olmayacak. Bence aylık ücret normal daha fazla olmasını bekliyordum. Ücretsiz dediğimiz oyunların birer para tuzağı olduğunu herkes görebilir. Market sistemi ücretsiz oyunların aslında ne kadar ücretli olduğunu göz önüne seriyor. :)

tamamen katılıyorum kaliteli oyun=para ama heray o parayı veremeyen arkadaşlar için f2p beklemektense çok daha iyisi kaliteli bi private serverda oynamaktır neden derseniz f2p olunca oyun (inş. olmaz tera yazın başlamayı planlıyorumda:D) gene çoluk çocuk dolcak gene keyfi gitcek butür zamanlarda kaliteli p.serverlar çok daha iş görüyor orjinal serverdan

• F2P olmasini bekler sonra pasa pasa denerim. 3 yil Aionda seviyeli muhtesem bir ortama para verdikten sonra bir anda dalga gecer gibi beni metin2cilerle bir tutan sisteme merhaba dedim... Oyunu blizzard yapmadigi surece artik zor para veririm ben bu piyasaya...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.