Bazı sorularım olacak arkadaşlar size. Oyunu indirdim ve kurdum sorunsuz olarak girdim. Server listesine geldiğimde ise fr/ge/en/int gibi ülkelere, pvp ve pve gibi 2 sisteme ayrıldığını gördüm. Bu ülke seçenekleri arasında int daha mı iyi olmakta ? Çünkü çok iyi derecede İngilizce bildiğimi söyleyemem :) Buradan okuduğum bazı başlıklardan pvpde saldırmanın açık olduğu pvede ise 2 tarafında açması gerektiği tarzında bir şeyler okudum. Tabi pve bu şekilde daha avantajlı gelmekte fakat ilerde bu bir sıkıntı yaratır mı özellikle end game kısmında ? İkinci olarak ırksal özellikleri pek önemsemeyin istediğiniz ırkı yaratın şeklinde yorumlar gördüm. Daha önceki oynadığım bu tarz oyunlarda tank sınıfı karakterleri ofansif tarzda oynadım. Def, hp vs. bufflardan dolayı itemları atak olarak yapınca gayet etkili olabilmekte. Bu oyunda da yine aynı tarzda yapabilir miyim ? Oyunun main tank karakteri lancer mı yoksa yanlış mı biliyorum ? Tanktan ziyade bu oyunda daha ofansif ve değişik tarzda bir karakter oynamak istiyorum. Bu bağlamda da aklıma ilk sorcerer ve archer gelmekte. Oyunu büyük ihtimal tek başıma oynayacağımdan solo pve konusunda hangi karakter daha iyi olur ? Bu ikisinden farklı bir tavsiyeniz var mı ? Haliyle yeni başlayacağımdan oyun konusunda tecrübeli ve yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ? Eğer yardımcı olabilecek varsa o serverda başlıyabilirim. Son olarak ise oyunun grafik bakımından yüksek seviyede olduğunu görmekteyim videolardan ve forumdaki yorumlardan. MSI GE60 0ND-412TR cihaza sahibim. Zevk ve görsellik açısından oyunu yüksek ayarlarda kaldırabilir mi ? Benim sorularım bu kadar. En kısa zamanda tavsiye ve görüşlerinizi beklemekteyim :)
PVP serverda başlama.
Tank istiyorsan Lancer aç, solo olarak iyidir. Onun dışında soloda en rahat Priest tır.
Fraya'da başlarsan guilde alabilirim, sadece Türkler var zaten.
Grafikler açısından bir problemin olmaz
İlgine teşekkür ederim. Priestin pvpsi nasıldır peki ve oyundaki en yüksek damage/dpsye sahip range özellikli karakter hangisidir ? Bide serverda nasıl ulaşabilirim size ?
quote:
Orijinalden alıntı: shjmr
İlgine teşekkür ederim. Priestin pvpsi nasıldır peki ve oyundaki en yüksek damage/dpsye sahip range özellikli karakter hangisidir ? Bide serverda nasıl ulaşabilirim size ?
Priest duellerde yıkılmaz bir karakter ama dps olarak da zayıf hâliyle.
Sorcerer burst damage olarak yüksektir rangedlar arasında, Archer da seri ama battlegroundlarda sorc biraz daha etkili.
Oyunda social > guilds on server > arama kısmına Nights Watchers yazarsan guilde apply diyerek başvurabilirsin.
Zaten düşünüyordum ve artı olarak vermiş olduğunuz bilgilere göre sorcerer açacağım. Birde mysticler hakkında ufak bir bilgi verebilir misiniz tam olarak ne olduğunu ve ne yaptığını anlamadım :)
quote:
Orijinalden alıntı: shjmr
Zaten düşünüyordum ve artı olarak vermiş olduğunuz bilgilere göre sorcerer açacağım. Birde mysticler hakkında ufak bir bilgi verebilir misiniz tam olarak ne olduğunu ve ne yaptığını anlamadım :)
Mystic support-healer.
ya tereaya başlayan biri varmı bende başlamak istiyorum lütfen bana ulaşsın hangi sınıf görevler sevklimi skiller gibi sorular için lütfen