Şimdi Ara

TERCİH AÇIKTA KALIRMIYIM (HUKUK) ÖNEMLİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim ea 23.700 sıralamam var

1. Tercih HACETTEPE ÜNİveRSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi/Hukuk Fakültesi ( 7.772)
    2. Tercih ANKARA HACI BAYRAM Velİ ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi/Hukuk Fakültesi
    3. Tercih TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi/Hukuk Fakültesi (%50 İndirimli)( 14.850k)
    4. Tercih ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi/Hukuk Fakültesi(14.454)
    5. Tercih ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Hukuk Fakültesi/Hukuk Fakültesi (16.200)
    6. Tercih ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (AdaNA)/Hukuk Fakültesi/Hukuk Fakültesi (21K)
    7. Tercih ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ (MERSİN)/Hukuk Fakültesi/Hukuk Fakültesi (Burslu) (25.204)
    8. Tercih ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi/Hukuk Fakültesi (???)
    9. Tercih ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ (MERSİN)/Hukuk Fakültesi/Hukuk Fakültesi (%50 İndirimli) (33K)

• ÇUKUROVA GELMESİ %51 GELMEZSE ÇAĞ HAYIRLI OLSUN
  • FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ
  • Onurizmm O kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM
  • UP
  • ??
  • çukurova h.o
  • Justinian J kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM
  • Ciddi anlamda açık kalma riskin var, neden böyle bir risk aldın ki?
  • CİDDİ MİSİN? EKLEME YAPARIM ?
  • UP
  • barbosaa33 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben olsam mesela işim garanti olsun diye sıralamam 30kysa 35k, 40kya kadar İSTEDİĞİM VE OKUYACAĞIM yeri yazardım.

Bir de vakıf üniversitelerinde kontenjanlar az olabiliyor yıllar arasında ciddi farklar olabilir, geçmiş 3,4 yılın sıralamalarına ve kontenjan değişikliklerine bakmak lazım mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disenchantment -- 14 Ağustos 2018; 21:48:38 >
  • HOCAM BENİM SIRALAMAM DA 23K VE 33K YA KADAR ESNEME YAPTIM KONTEJYANLAR AZ OLABİLİR AMA GENEL OLARAK ARTTIRMIŞ KONTEJYANLAR
  • UP
  • Kalmazsın
  • Hani SDÜ hukuk ?
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    niye tercih ediyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbosaa33

niye tercih ediyim
    Ben SDÜ hukuktayım, memnunum. Eğitim kaliteli, şehir iyi. Göz önünde bulundurulması gereken bir yerdi. Son iki saat düşünmek için biraz geç gerçi ama
  • Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • barbosaa33 B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.