Şimdi Ara

Tercih Dönemi ve sonrası travmalar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HAHAHAHAHAH yemin ederim aynılarını birebir yaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun dizisi çekildi olum yaprak dökümü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 343code kullanıcısına yanıt

• Erkek ol gerekirse evini terk et bu kadar daraltıyorlarsa. Finansal açıdan para bulursan gerisine minnet eyleme okulunu oku keyfine bak. Part time çalışır okursun en kötü sıkıntı değil ben de şu an part time çalışıp hazırlık okuyorum yprucu mu yorucu yapacak bir şey yok ama. Ailene kızma bilmiyorlar, ablana diyecek sözüm yok değişik bir kişilikmiş anlaşılan. Ailene de kızma kimseye kızma usul usul me derlerse evet de sonra çeker gidersin kafanı yorma sen evlatlarısın illaki kabul edecekler. 1 senen gitti diye de üzülme 1 sene hiçbir şey zaten. Hayatta başarılar dilerim dostum güçlü kal

• istediğin yere geç direkt bu hayata 1 kere geliyoruz istediğini oku hocam 30k sıralama sayısalda hiç fena bir sıralama değil yolunu bulursun umarım her şey gönlünce olur

• aileyle zaten aram öyle yoktu muhattap olmaz etli sütlüye karışmazdım. bu olaylardan sonra iyice soğudum peder denilen lavukla ayda 1 kere konuşurum annemle anca yemek muhabbeti olur. aramız iyice açıldı evle. tek istediğim 4 ay sonra huzurluca istediğim okulda istediğim bölümde olmak

• saol hocam teşekkür edeirm

• ufak bi up yine yeni olaylar gelişti moralim çöktü

• Merhabalar hocam ben de benzer bir durumdan muzdaribim 1 senedir eğer isterseniz sizinle dertleşmek istiyorum özelden yazabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senin olayının farklı halini ben arkadaşım da gördüm. 2019 da yksden tm alanında ilk 500e girdi. çoğu üniversite tutuyodu.

annesi odtü ee babası odtü endüstri mühendisiydi. illa oğullarını mühendis yapmak istiyorlardı ama çocuk işletme-ekonomi tarzı bölümlerde okumak istiyordu. seni koçta ücretli endüstride okutalım demişlerdi. anne babası biraz baskı yaptı sonra çocuğun hayalinin o olmadığını görünce saldılar. şimdi koçta işletme okuyo.

• valla hocam çok üzücü durum ya.. 2021 ağustos eylülü hayatımın en kabus dönemiydi. psikiyatri falan gitmesem cidden intihar durumunu düşünüyordum. çok başka meselelerde vardı aile için ama yani... ne denir bilemiyorum. bundan sonrası ne olacak o da muamma  

• godn1etz G kullanıcısına yanıt

olur hocam dm atın

• Go

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaşın 18 den büyük ,hayatına başkasının yönetmesine izin verme.

Ailenle tartışma kavga kargaşa işine girmek istemiyorsan hiç bir şeyden onlara bahsetme kendi kendine bütün işlerini hallet.

Onlar seni makina okuyor bilsin fakat sen istediğin yere git çaktırmadan yap bunu.

Antidepresanı bırak bir daha kesinlikle kullanma.

Değiştirebileceğin şeyler varsa değiştir elinde olmayan/değiştiremediklerin için hiç üzülme.

İtüye gelirsen ben yardımcı olabilirim sana maddi manevi.

• mfbmfb kullanıcısına yanıt

tesek ederim bu saatten sonra pek muhattap olmam hocam ya her şeyi kendi başıma hallederim fikir falan almam. myp yaptıktan sonra da verirler yapacakları bir şey yok seve seve  maddi yardımcı olacaklar

• Çıtırından bir up

• up

• istemediğim bölüm ve üniversiteye aile zoruyla yerleştikten sonra bir kutu selectra içeceğim

• çoktalazımdeğilisim kullanıcısına yanıt

isterseniz yaşadığım deneyimi yazabilirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.