AHALİ bu sene mezuna kalarak tekrar girdim sınava ve aklımda tek bir yer vardı yıldız teknik üni elektrik mühendisliği sınavdan çıkınca neyse ikinci öğretim gelir diyordum ki bu sene kapattıklarını öğrendim. şimdi benim sıralamam 31k ytü elk. örgün eğitim ise 28700 le aldı geçen sene, geleceğini pek sanmam ama yinede yazacağım en üst sıraya. benim istediğim bölüm olan elektrik mühendisliği sadece 4 ünide var (itü-ytü-kocaeli-afyon) ben şimdi kocaeline gitsem ilk sıralardan gireceğim ve yatay geçiş olayında ösys puanının %80 ine ünideki ortalamanın %20 sine bakıldığı için ytü ye geçme şansım yüksek gibi duruyor (herkes gibi onu hep derler kimse yapamaz demeyin lütfen) ama aklımda bir soru var elektrik-elektronik müh. okuyan biri yatay geçişle ytü elektrik mühendisliğine geçebiliyor mu eğer öyle bişey varsa şuan yüksek gördüğüm şansım düşecektir lütfen bunu bilen varsa beni bi aydınlatsın. bir de sıralamam marmara makineye de yetiyor ona ne dersiniz tavsiye edermisiniz veya bu sıralama ile tavsiye edeceğiniz bölüm okul varmı her türlü yorum, tavsiyeye açığım gerekli gereksiz herşeyi yazabilirsiniz bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme