Şimdi Ara

Tercih konusunda yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mf4 10027
    Tüm sene tıp için çalıştım ama bu puanla gelen max 6-7 tane şehir var ve konuştuğum kişiler eskişehirden buralara gidersen çok zorluk yaşarsın diyorlar
    Düşündüğüm en uygun tıp malatya inönü ingilizce, gelme ihtimali var ama ingilizce tıpta ne gibi zorluklar yaşarım, eskişehirden giden birisi için malatyanın ne gibi zorlukları oluşur?
    Bunun yanında diş hekimliğide düşünüyorum. Hacettepe dişin gelmeyeceğini ve çapanın kontenjan düşüsünü sayarsak marmara, ege ve gazi diş hekimlikleri kalıyor. Tıp istediğim için dişte hep tıplara bir iç geçirme olacak içimde.
    Son düşüncemde itü makina, odtü ve itü inşaat arasında kalmam. Eskiden makina mühendisliği isteyen biriydim ama kendimi tıpa hazırladığım için uzak görüyorum. Beklenmedik şekilde mf4 ümün iyi gelmesiyle tekrar düşünmeye başladım. İtü makina kampüsünün yeri, itünün geleneği ve ileride yabancı ülkede çalışma olasılığının tıp ve dişe göre yükselmesiyle öne çıkıyor. Makina mühendisliğini başarabileceğimi ise bilmiyorum.
    Son olarak kafamda 3 bölüm var hangisini seçeceğimi bilmiyorum inönü tıp, ege diş ve itü makina, bölümler hakkında yardımcı olabilecek veya kafa karışıklığımı biraz daha giderebilecek birilerine ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• quote:

Orijinalden alıntı: Kennyky

Öncelikle mf3 13400
    Mf4 10027
    Tüm sene tıp için çalıştım ama bu puanla gelen max 6-7 tane şehir var ve konuştuğum kişiler eskişehirden buralara gidersen çok zorluk yaşarsın diyorlar
    Düşündüğüm en uygun tıp malatya inönü ingilizce, gelme ihtimali var ama ingilizce tıpta ne gibi zorluklar yaşarım, eskişehirden giden birisi için malatyanın ne gibi zorlukları oluşur?
    Bunun yanında diş hekimliğide düşünüyorum. Hacettepe dişin gelmeyeceğini ve çapanın kontenjan düşüsünü sayarsak marmara, ege ve gazi diş hekimlikleri kalıyor. Tıp istediğim için dişte hep tıplara bir iç geçirme olacak içimde.
    Son düşüncemde itü makina, odtü ve itü inşaat arasında kalmam. Eskiden makina mühendisliği isteyen biriydim ama kendimi tıpa hazırladığım için uzak görüyorum. Beklenmedik şekilde mf4 ümün iyi gelmesiyle tekrar düşünmeye başladım. İtü makina kampüsünün yeri, itünün geleneği ve ileride yabancı ülkede çalışma olasılığının tıp ve dişe göre yükselmesiyle öne çıkıyor. Makina mühendisliğini başarabileceğimi ise bilmiyorum.
    Son olarak kafamda 3 bölüm var hangisini seçeceğimi bilmiyorum inönü tıp, ege diş ve itü makina, bölümler hakkında yardımcı olabilecek veya kafa karışıklığımı biraz daha giderebilecek birilerine ihtiyacım var

Eger tıp istiyorsan van dahi olsa yaz derim, nereden mezun olursan ol çok fark eden bir sey yok. Önceliğin ataturk, inonu gibi geçmişi olan köklü fakulteler olsun. Sehir konusunda oralarda okuyanlar bilgilendirir. Mumkunse türkçe yaz, çünkü çok yüksek ihtimalle yine türkiye' de doktorluk yapacaksın ve ingilizce eğitim zaten tip okumak zor iken iyice kulfet olur. Saydigin dis hekimliği bölümleri de oldukça kaliteli ve diş hekimliği de turkiye'de maddi güvence veren mesleklerden biri. İtü Makina mühendisliğinin imkanları cok geniş ancak zorlugunun tiptan farki yok. Bunun dışında gumussuyu'nda, taksim'e ve beşiktaş'a yakin güzel bir konumu var. Turkiye'de egitimini alabilecegin en iyi birkac makina bolumunden biri. Odtu ve itu insaat türkiye'nin en iyi iki insaat muhendisligi bolumu. Bahsettigin bolumler birbirinden cok cok farklı, birilerinden bu bolumler hakkinda ayrica bilgi almani tavsiye ederim. Son olarak, itü ve insaat mühendisliği ile ilgili sorularını detaylı yanitlayabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    2 ay önce açıldı
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.