Merhabalar... Sıralamam 194 binlerde... Bu listeye göre sizce neresi gelir. Tercih listemi nasıl değerlendirirsiniz. Herkes için hayırlısı olsun. Teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyseller -- 17 Ağustos 2021; 18:4:23 > |
Tercih listem, 194 bin... Sizce hangisi gelir? Öneriniz varsa, lütfen... Şükran...
-
-
Gelir -
Ama neresi gelir... Listeyi yeni attım
-
Düzce mimarlık -
Teşekkür ederim, en çok mimarlık istiyorum...
-
Düzce geleceği çok net değil mi -
hocam bolu da gelebilir bence 68den 142 olmuş ihtimal var
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-629491C4Chocam bolu da gelebilir bence 68den 142 olmuş ihtimal var
Aşağılarda ilginç şeyler olabiliyor, mümkün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zamandayolculuketmişadam
Düzce geleceği çok net değil miOrada abim okuyor, onun için onu yukarı çektik. Hayırlısı bakalım
-
Bolu Abant ve Trakya Üniversitesi'nden hangisini üste yazmak gerekir acaba? İkisi arasında hangisi üstün?
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysellerBolu Abant ve Trakya Üniversitesi'nden hangisini üste yazmak gerekir acaba? İkisi arasında hangisi üstün?
Verilecek eğitim kalitesinin Çok degisecegini6 düşünmüyorum. Bana kalırsa şehir tercih edin. Özellikle merak ediyorsanız tercih etmek istediğiniz bölümün akademik kadrosu ile alakalı iki okul arasinda karşılaştırmalar yapabilirsiniz.
-
Teşekkür ediyorum. Akademik kadroda Düzce hakikaten öne çıkıyor.
-
Düzce Bilgisayar Mühendisliği gelir.
-
Oraya kadar düşer mi... Çok ilginç olur
-
hocam pm bakma imkanınız var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysellerOraya kadar düşer mi... Çok ilginç olur
Sıralamalar listedeki gibi olursa evet hocam.
-
Cevabını yazdım... Şöyle dedi: "Pahalı değil yani. İstanbul’a yakın, havası temiz, sakın bir şehir. Bence gidilir."
-
Ama burada birinci hedef, istenen bölüm "mimarlık". Niçin, nasıl gelemez... Üzülürüm yani.
-
Mimarlığı tavsiye etmem. İnşaat sektörü krizde ve iş bulmak çok zor. Sağlıkla ilgili bir şey okursan en azından düşük ücretle de olsa iş bulma ihtimalin var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysellerAma burada birinci hedef, istenen bölüm "mimarlık". Niçin, nasıl gelemez... Üzülürüm yani.
İnşallah gelir hocam, sayısal sıralamaları çok değişken, ben sadece sıralama değişmezse muhtemel gelecek bölümü tahmin ettim.
Benzer içerikler
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
- ayt ne zaman başlanmalı
- animonik kaçak izle
- ydt 400 puan kaç net
- 100 tyt 70 ayt kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X