Şimdi Ara

Tercih Listem Nasıl ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün tercih maratonunu da tamamladım . Deshane hocalarımla , okul hocalarımla konuştum . Öncelikle Puanım 477 , YD : 1.71

1. Tercih : Ramazan Yaman Fen Lisesi ( Lüleburgaz ) YD : 2.58
    2.Tercih : Lüleburgaz Anadolu Lisesi YD : 10
    3.Tercih : Kepirtepe Anadolu Lisesi
    ...
    ...

Bu şekilde gidiyor . Yazabileceğim çok daha iyi liseler var . Ancak ben lüleburgaz ilçesinde oturuyorum ve ailemden lise döneminde ayrılmak istemiyorum . O yüzden İlçedeki fen lisesini yazdım . Hocalarım %99.9 tutar dediler . İlk tercih tutarsa 3-4 senedir istediğim okula gideceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClutchPlayer -- 1 Ağustos 2014; 18:29:39 >

• Tr yd mi 2,58 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çevreci Fotoğraf Makinesi

Tr yd mi 2,58 ?

Yanlış yazmışım tr yüzdem 1.71
  • Şimdiden hayirli olsun. Keşke benim oturduğun ilçede de güzel bir lise olsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancavus38

Şimdiden hayirli olsun. Keşke benim oturduğun ilçede de güzel bir lise olsa..

Saolun hocam . Benim oturduğum ilçede allahtan fen lisesi var . O da 2.58 ile alıyo ama çok iyi olmasa bile ailen yanında , bir fen lisesinde okumak iyi olur . Ama öncelikle o liseyi tutturmam lazım tabi . İnşallah bakıcaz
  • up
  • 1'e girersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1s2s

1'e girersin.

Bende öyle düşünüyorum . İstediğim lise de orası . Hocalar da dert etme dedi . Kısmet :)
  • Kepir mezunu Lüleburgazlıyım ben de. Rahat girersin Ramazan Yaman'a ama şunu düşün: MF mi olacaksın? Büyük handikap var TM için. Benden çok daha iyi durumdaki bir arkadaşım bu yıl baya altımda kaldı Hukuk isteyip. Sosyal Bilimleri düşünebilirsin, olmadı LAL'i 1'e yazabilirsin. (çünkü Kepir'in de Anadolu'ya dönmesiyle Lüleburgaz'da itibarı baya arttı) MF'yim tıp istiyorum dersen hayırlı olsun. Ha bir de olacağı yok ama Kepir'i asla oraya yazma, bitti artık olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lambarta

Kepir mezunu Lüleburgazlıyım ben de. Rahat girersin Ramazan Yaman'a ama şunu düşün: MF mi olacaksın? Büyük handikap var TM için. Benden çok daha iyi durumdaki bir arkadaşım bu yıl baya altımda kaldı Hukuk isteyip. Sosyal Bilimleri düşünebilirsin, olmadı LAL'i 1'e yazabilirsin. (çünkü Kepir'in de Anadolu'ya dönmesiyle Lüleburgaz'da itibarı baya arttı) MF'yim tıp istiyorum dersen hayırlı olsun. Ha bir de olacağı yok ama Kepir'i asla oraya yazma, bitti artık olayı.

MF'yim ileride mühendis olmak istiyorum ama ne olmak istediğime karar vermedim . Hocalarım Kepir'in itibarı azaldı onu 3'e yaz dediler. Puanım istanbuldada iyi liselere tutuyordu ama gerek ailemin yanında olayım diye Ramazan Yaman'ı istedim . İnşallah da girerim .

• quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Kepir mezunu Lüleburgazlıyım ben de. Rahat girersin Ramazan Yaman'a ama şunu düşün: MF mi olacaksın? Büyük handikap var TM için. Benden çok daha iyi durumdaki bir arkadaşım bu yıl baya altımda kaldı Hukuk isteyip. Sosyal Bilimleri düşünebilirsin, olmadı LAL'i 1'e yazabilirsin. (çünkü Kepir'in de Anadolu'ya dönmesiyle Lüleburgaz'da itibarı baya arttı) MF'yim tıp istiyorum dersen hayırlı olsun. Ha bir de olacağı yok ama Kepir'i asla oraya yazma, bitti artık olayı.

MF'yim ileride mühendis olmak istiyorum ama ne olmak istediğime karar vermedim . Hocalarım Kepir'in itibarı azaldı onu 3'e yaz dediler. Puanım istanbuldada iyi liselere tutuyordu ama gerek ailemin yanında olayım diye Ramazan Yaman'ı istedim . İnşallah da girerim .

Abi tavsiyesi düşün biraz daha, çok iyi derecen ama senden daha iyi olup Tmye geçemeyen çok tanıdığım oldu

• quote:

quote:

quote:

Abi tavsiyesi düşün biraz daha, çok iyi derecen ama senden daha iyi olup Tmye geçemeyen çok tanıdığım oldu

Tercih'imi yaptım daha değiştiremem . Büyük ihtimalle giricem Ramazan Yamana . Çok çalışıp istediğim bölüme geçmeye çalışıcam artık . Okula tahminimce en yüksek 480 puanla giren olur. Bakıcaz artık .

• quote:

quote:

Liseyi görmeden MF'ciyim demen yanlış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.