Siralama 11.6 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TERCİH LİSTEM NASİL SON GUNCELLEME !!!
-
-
tek gittiğim üniversite hacettepe.
umarım size orası gelir hocam kendime gelmiş gibi sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamsin hocam tesekkur ederim guzel dileklerin icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sil tıp yaz
elektriği ehb üstüne koyma sebebin nedir hocam özel değilse
ve araya hacettepe kaynamış fark etmedim değil
-
Hocam biraz salak bir dusunce ama kime sorsam ehm önceligim olurdu dedi ondan yazdim. Ama suan dusundum aşırı salakca bir dusunce bunu sorgulayacagim
Zuhahaha
MEMOCAN TIP YAZ BENİ DİNLE TIP YAZ BENİ DİNLE TIP YAZ.
DÜSÜN BAKALIM YARIN ÖBÜR GÜN EVLENDİN KARIN DİYECEK BENİM DOKTOR KOCAM VAR BİR DE DİYECEK Kİ EHM MÜH. KOCAM VAR YAŞLI TEYZE DİYECEK EHEHMHEMHM (DOKTOR İÇİN-)
HIIIIIIII ÖYLEMİYMİŞ DER(MÜH İÇİN)
KAPAT GÖZLERİNİ Bİ AKRABAN GELMİS AKSAM SEN NÖBETTEYKEN HASTANEYE VAYYY DOKTOR MEMO FALAN DERSE DÜSÜN GERİSİNE KARİSMİYORUM
Hocam eğer hedef yazılım gibi alanlara kaymaksa bence ehb daha mantıklı, önceki sene itü elektrikteki birkaç kişiyle görüşmüştüm onlar da itü elektrikten yazılım gibi alanlara kaymanın zor olduğunu ifade etmişti, tercihlerden de gördüğüm kadarıyla yazılıma pek uzak değilsiniz gibi. Bence ehb elektriğe kıyasla kişiye daha çok hareket alanı sağlıyor, sadece yazılım tarafından değil de diğer açılardan da düşününce tabi şahsi fikrim bu yönde.
-
Adam mühendis olunca akşam evinde kahvesini yudumlayacak karısıyla romantik ortamda.Doktor olursa nöbette olacak karısı yalnız kalır.Hem karısı ona ehm mühendisi kocam var demez sadece mühendis kocam der.puhaaa
ytü yapay zeka geleblir.
-
Hocam elektrigi sırf itü olduğu için yazdim itülü biri cok fark var dedi ytü ile arasında (imkan olarak) ins dogrudur. Bu arada tahmininiz dogru yazilima kayma imkani benim icin cok daha iyi bir kacis alani gibi dusunuyorum onu. Cok tesekkur ederim
Karim data scientist olacak akşam verileri analiz edecez
MEMO SEN BUNLARI DİNLEME EŞEĞİN SESİ DİNLENMEZ SÖZÜ DİNLENİR ULAN 1 KERE DİNLE BENİ BE. TIP KAZANSAN CEBİME ALTIN MI GİRECEK HAYIR. İYİLİGİNİ DÜSÜNDÜGÜM İCİN DİYORUM YOKSA GİT BAYTAR OL BANANE. MESAJLARIM ÇOK CİDDİ DÜŞÜN VE BU AKŞAM TIPLARI YAZ ANA BABANI SEVİNDİR. EVLAT GURURU BİR BAŞKA
Uyumlu musun kullanıcı isminle
MEMO TIP YAZACAK KAYDIRMAYIN GARİBANIN AYAĞINI
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
lememo tıp yazmadı, ehm mühendisi oldu
sene lememonun eğitim göreceği fakültenin sidikhanesi aşağıdaki gibidir
-
10kyla ytü yazmak harbiden mannnnyak işi, sıralamalar rezalet olmus
Lememo hayatini kaybetti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tus başarısı en yüksek üniversiteler
- üniversite haftada kaç gün
- boğaziçi işletme mezunları
- en zor yayınlar
- yks 470 puan kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X