Şimdi Ara

Tercih listem ve DEU Bilgisayar Müh. hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1- Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği(Bu sene ing. oldu geçen sene 27000di)
    2- İYTE Bilgisayar Mühendisliği (41700)
    3- DEU Bilgisayar Mühendisliği (44000)
    4- GYTE Bilgisayar Mühendisliği (55300)

İYTE istiyorum arkadaşlar, Hacettepe İYTE arasında eğitim olarak İYTE'den iyi bir devlet üniversitesi bulamadım açıkçası. İYTE gelmezse diye kendimi garantiye almak istiyorum DEU yazdım sıralama olarak en yakın o vardı ancak pek araştırma fırsatım olmadı, Ege İngilizce olmadığı için yazmak istemedim. Nasıldır DEU eğitim olarak? Çıkarsam mı diye düşünüyorum da emin olamadım

• Bence GYTE daha iyidir DEU'dan. Ben de bilgisayar mühendisliği istiyorum. Araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. Yanıltmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victarion

Bence GYTE daha iyidir DEU'dan. Ben de bilgisayar mühendisliği istiyorum. Araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. Yanıltmak istemem.

Bana da öyle geliyor ama %100 İngilizce olmaması biraz kafamı karıştırıyor emin olamadım o yüzden
  • quote:

Bence GYTE daha iyidir DEU'dan. Ben de bilgisayar mühendisliği istiyorum. Araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. Yanıltmak istemem.

İkiside iyi üniversiteler hocam. İyisi kötüsü yok.. İyte ege deu gyte kocaeli iyi üniversiteler.. Deu %100 ing hazirlik çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarkIndustries

quote:

İkiside iyi üniversiteler hocam. İyisi kötüsü yok.. İyte ege deu gyte kocaeli iyi üniversiteler.. Deu %100 ing hazirlik çok zor

Ben zaten Ege yazdım hocam. Benim de arkadaş gibi 32 bin. Ege'den sonra İYTE yazdım. Sonra da GYTE yazdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StarkIndustries

quote:

Ben zaten Ege yazdım hocam. Benim de arkadaş gibi 32 bin. Ege'den sonra İYTE yazdım. Sonra da GYTE yazdım.

Gayet hoş olmuş hocam . Araştırdım deuyu övende sövende var artik bende yazdım bakalim iyte deu..

• Hacettepe gecen sene 24500 dü. bilgileri yanlis yerlerden alma osym nin kilavuzuna bak. diger okullarda da yanlislik cikabilir cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 15 Temmuz 2014; 23:00:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DEU'nun lisans müfredatında 3 tane yaz stajı var o çok garibime gitti. 1. sınıf 2. döneme yaz stajı koymuşlar
    Risk yapıp DEU'yu bırakıyorum ama İYTE gelir heralde 10k fark var arada neredeyse
  • iyte kesin gelir bence. deuyü araştırmana bile gerek yok iyte istiyorsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.