Şimdi Ara

TERCİH LİSTESİ ÖNERİLERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere tercih sıralamamla ilgili bir kaç sorum olucak. Sıralamam şöyle; (Anadolu Teknik Lisesi Mezunuyum)

Alan İçi Sıralamam: 131.705
    Alan Dışı Sıralamam: 133.557

1) Marmara Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği (MTOK)
    2) Sakarya Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (MTOK)
    3) Sakarya Üniversite Mekatronik Mühendisliği (MTOK)
    4) Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (MTOK)
    5) Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İÖ) (MTOK)
    6) Karabük Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği (MTOK)
    7) Karabük Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği (İÖ) (MTOK)

Mtoklar bu yıl ilk defa MF4 den alıcağı için ne puanları belli ne sıralaması, ama birçok tercih robotundan aldıgım sıralamalarda ilk 2 sıra haricindekilerin gelme ihtimali %80 ama benim asıl sorum olduda bunlar cok ucuk sıralarda kapadılar ve ben giremedim. Bu sene 2.girişim yani açıkta kalmak istemiyorum. Bana bunların altına Çevre Mühendisliği, Fizik Mühendisliği sıralaması önerebilir misinz ? Bölüm olarak aklımda matematik var. hocalar cok aklımı çeldi. Eğer yazıcaksan bölümde sadece matematik yaz diye..

Sizlerin önerisi neler acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rN -- 27 Temmuz 2011; 1:18:38 >

• bi el atın yaa
  • up upppp
  • bence bolum yazıpta hayatınla oynama...digerlerini yazmana bişe diyemem ama bolum yazma benden tavsiye matematik kimya fizik farketmez...matematik yazın diyolarda yuzlerce matematik ogr okuyan adam bile okulu bırakıp tekrar hazırlanıyor...ki bu bolumu okumak cok daha zor seninde bu yoldan gitmeni istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inoss

bence bolum yazıpta hayatınla oynama...digerlerini yazmana bişe diyemem ama bolum yazma benden tavsiye matematik kimya fizik farketmez...matematik yazın diyolarda yuzlerce matematik ogr okuyan adam bile okulu bırakıp tekrar hazırlanıyor...ki bu bolumu okumak cok daha zor seninde bu yoldan gitmeni istemem.

öneri için teşekkür ederimm
  • uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.