SIRALAMA 21.633 1 - İTÜ Robotik ve Otonom Sistemler %100 İng. 2 - İTÜ Robotik ve Otonom Sistemler %30 İng. 3 - YTÜ EHM %30 İng 4- YTÜ KOM %100 İng 5- YTÜ KOM %30 İng 6 - YTÜ Makine M. %30 İng 7 - YTÜ Matematik M.%30 İng 8 - Marmara EE %100 İng 9 - ODTÜ İstatistik 10 - YTÜ Yapay Zeka ve Veri M. Şimdilik böyle bir liste olusturdum ama devamını bir türlü getiremedim. Öyle bir liste ki açıkta da kalabilirim o yüzden garanti yerler de yazmam lazım Ankara, Gazi falan yazayım diyorum. Onlar gelir zaten ancak Ankara'da okumak istediğimden emin değilim. İstanbul'da yaşamaya alıştım hem aile evi de var. Özel yurt fiyatları da uçuk bir tık ama karşılanmaz değil. Acaba Medipol / Acıbadem / İstinye / MEF / Kadir Has / Bilgi / Bahçeşehir gibi ünileri de yazsam mı ? Şuan eklemeyi düşündüğüm İTÜ Fizik Müh. , YTÜ Elektrik, Yeditepe ya da Galatasaray Mat var. Ancak matematikçi olmak istemem. Mat daha çok hobi benim için. Mat okursam yazilama kaymak isterim fakat bu iki yerde pek mümkün mü bilmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokky -- 30 Temmuz 2024; 11:29:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tercih Listesi
-
-
Ben Ankara'ya tamamım aslında ancak aile pek sıcak bakmıyor. Ha yine de nihai kararı ben veriyorum her türlü destekliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maşallah hocam 10 numara liste kaç k sıralama yaptınız
-
Siralam 21.633 hocam. Bu listedeki çoğu şey hayal zaten o yüzden açıkta kalabilirim dedim. Gelebilecek iki şey var burada o da YTÜ Makine ve Marmara EE
hocam ikisi de üzmez bence sizi hele bir de ytü gelirse tadından yenmez. Ben artık sıralamaların her alan için stabile yaklaşacağını düşünüyorum 4 5 klık keskin artışlar olmaz müh tıp ve diş için size de ytü bence gelir
-
Hocam yüksek gerilim elektrikli araçlar vs gibi şeylere ilginiz varsa ytü elektrik yazabilirsiniz ben kendime makine gelme ihtimalini artık çok zayıf görmeye başladım.YTÜ ye çok büyük talep olduğu söyleniyor.
-
YTÜ Makine gelsin en kalitelisinden baklava dağıtırım. 26.723 ile kapamış , 5 de kontenjan arttırmış 5090 öne çekerse son kişi olarak girebiliyorum. Umarım gelir. Makine ile ilgili çok güzel planlarım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokky -- 30 Temmuz 2024; 11:34:59 >
hocam mühendisliğin sizin gibi böyle adamlara ihtiyacı var 5090 da ileri çekmez gibi umarım gelir
-
Makine ile aslında elektrikli araçlara yonelmke istiyorum. YTÜ Elektirigi açıkçası tam olarak araştırmadım. Tesisatçı havası uyandırdı bende .d
Sağolun hocam layık olmaya çalışacağım.
baklava için geldim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam dediğiniz gibi umarım makine gelir ama elektrik mühendisliğinde şantiye alanında da çalışabilirsiniz(en istemediğim şey) veya elektrikli arabaların batarya üretiminde de görev alabilirsiniz.Şu tercihsel yanılmaz inşallah şu an ytü makineyi 23k gösteriyor.
-
ytü makine gelir umarım çok sıralaması hareket eden bir bölüm değil. hayırlı olsun
-
Matematik lisansı boun Bilkent harici sıkıntı gibi
Bana da öyle geliyor hocam
kral alta başka şeyler de yaz bu çok güzel sıralamadan açıkta kalma.
-
Yazıcam hocam yazıcam da ne yazacağımı kestiremiyorum bir türlü
Mühendislik sıralamaları yükselir ufak şekilde diye düşünüyorum ona göre listeni hazirla
Her sene yükseliyor hocam zaten önemli olan ne kadar yükselecegini kestirmek
Hocam Murat Can Kocakulak'ın da böyle bir sitesi var
tercihsihirbazi.kantakademi.comKant Tercih Sihirbazıhttps://tercihsihirbazi.kantakademi.com/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- trigonometri fasikül önerisi
- kırık obp ile sınava hazırlanmak
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
- bilkent yatay geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X