Bildirim
tercih sizin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yarbay olduğumda cevap vereyim artık :)
rütbemiz yetmiyo -
teğmenlere, onbaşılara, çavuşlara ayıp olmuyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnt1907 -- 5 Şubat 2007; 19:33:04 > -
arkadaşlar amaç sadece dikkat çekmekti yaaaa
cevap vermemişsiniz -
bnce sn başlığını önce düzelt.sordğun soruyla alakalı bir başlık olsun.soruna gelince tabiki bnce Pioneer DEH-P55BT -
hocam adam 4800 mü sony mi diyo sen 55bt diyosun aradaki farkı ben anlatmıyım arkadasım sen sony seç usb girişi ve özellik bakımından birazdaha iyi die biliyorum soni ama benim gibi marka meraklısıysan pioneeri seçeceksindir -
quote:
Orjinalden alıntı: wyloa
hocam adam 4800 mü sony mi diyo sen 55bt diyosun aradaki farkı ben anlatmıyım arkadasım sen sony seç usb girişi ve özellik bakımından birazdaha iyi die biliyorum soni ama benim gibi marka meraklısıysan pioneeri seçeceksindir
kardeş .arkadaşın mesajı değiştirme tarihine bakıp bide bnm attığım msjın tarihine bakarsan sewinirim.acaba neleri değiştirdi.................................
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X